dore okulları
Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.92
  • ALTIN
    2430.8
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66450.734$

Günün Özeti


Günün Özeti
17.01.2019 gününün öne çıkan haberlerini derledik
Narin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kenevir ile ilgili açıklamalarını değerlendiren Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şube Başkanı Fevzi Çiçek, “Kenevir gerek tıbbi bitkiler gerekse tıbbi üretim ilaç sanayinde kullanımı konfeksiyon sanayinde kullanımı birçok ip yapımında kullanımı dokumada ev ısı yalıtımı ve çevreye vermiş olduğu oksijen üretimi açısından birçok faydalarını saymak mümkün” dedi. *** İçilmesi tehlikeli olan su markaları açıklandı***Malatya'da elektrik dağıtım işini yürüten AKSA'nın fatura ve abone merkezinde elektrik ve elektronik malzeme satışına tepki gösteren Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Bu yapılan hatalı davranış, küçük esnafın ekmeğine zarar veriyor” dedi. ***31 Mart yerel seçimlerinde AK'nin Parti Pütürge Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Mikail Sülük, Malatya'da basın mensuplarıyla bir araya gelerek hedeflerini açıkladı.***Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kültür A.Ş Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek personellerle sohbet etti. Başkan Polat, Malatyamız fuarlar kenti oldu. Büyükşehir Belediyesi olarak bu alanda çalışmalar yapmaya devam edeceğiz“***Kara kış, sürücüleri yolda bıraktı***Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta mücadele eden Yeşilyurt Belediyespor, ikinci yarıda şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyor.***Gece boyunca yağan karın ardından kapanan 145 mahalle yolunun 103'nü ulaşıma açan ekipler, fırtına ve tipinin geçit vermediği bölgelerde ise kontrollü çalışmalar yapıyor.***E.Yeni Malatyaspor'da ölmek üzereyken bir kulüp çalışanı tarafından bulunan ve teknik direktör Erol Bulut'un sahiplendiği Cesur isimli yavru köpek, sarı kırmızılı kulübün en büyük neşe kaynağı haline geldi.***DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından 2018 yıl sonu havalimanı istatistikleri açıklandı. ***E.Yeni Malatyaspor Malatyalı öğrencilere karne hediyesi olarak Göztepe maçını ücretsiz izletecek. ***Evkur Yeni Malatyaspor'un Fenerbahçe'den transferi Barış Alıcı, 'Ligin ikinci haftasında burada maç oynamıştık. Stadyumun ambiyansı ve taraftarların coşkusu çok güzeldi. Umarım ikinci devrede de bu ambiyans devam eder, biz de buraya yüzde yüz katkımızı sağlarız' dedi.***Malatya'da 17 Ocak günü 15 kişi hayatını kaybetti.***

 

1_8

 

 

"KENEVİR EKİMİNİ DESTEKLİYORUZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kenevir ile ilgili açıklamalarını değerlendiren Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şube Başkanı Fevzi Çiçek, “Kenevir gerek tıbbi bitkiler gerekse tıbbi üretim ilaç sanayinde kullanımı konfeksiyon sanayinde kullanımı birçok ip yapımında kullanımı dokumada ev ısı yalıtımı ve çevreye vermiş olduğu oksijen üretimi açısından birçok faydalarını saymak mümkün” dedi. 

İÇİLMESİ TEHLİKELİ OLAN SULAR

İçilmesi tehlikeli olan su markaları açıklandı

KÜÇÜK ESNAFIN EKMEĞİNE ZARAR VERİYOR

Malatya'da elektrik dağıtım işini yürüten AKSA'nın fatura ve abone merkezinde elektrik ve elektronik malzeme satışına tepki gösteren Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Bu yapılan hatalı davranış, küçük esnafın ekmeğine zarar veriyor” dedi. 

TÜRKİYE REKORUNU KIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

31 Mart yerel seçimlerinde AK'nin Parti Pütürge Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Mikail Sülük, Malatya'da basın mensuplarıyla bir araya gelerek hedeflerini açıkladı.

"MALATYAMIZ FUARLAR KENTİ OLDU"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kültür A.Ş Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek personellerle sohbet etti. Başkan Polat, Malatyamız fuarlar kenti oldu. Büyükşehir Belediyesi olarak bu alanda çalışmalar yapmaya devam edeceğiz“

YÜZLERCE ARACIN GEÇİŞİNE İZİN VERİLMİYOR

Kara kış, sürücüleri yolda bıraktı

HEDEF SEZON SONUNDA ŞAMPİYONLUK

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta mücadele eden Yeşilyurt Belediyespor, ikinci yarıda şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyor.

KAR YAĞIŞI YÜKSEK KESİMLERDE GEÇİT VERMİYOR

Gece boyunca yağan karın ardından kapanan 145 mahalle yolunun 103'nü ulaşıma açan ekipler, fırtına ve tipinin geçit vermediği bölgelerde ise kontrollü çalışmalar yapıyor.

CESUR NEŞE KAYNAĞI OLDU

E.Yeni Malatyaspor'da ölmek üzereyken bir kulüp çalışanı tarafından bulunan ve teknik direktör Erol Bulut'un sahiplendiği Cesur isimli yavru köpek, sarı kırmızılı kulübün en büyük neşe kaynağı haline geldi.

MALATYALILAR UÇMAYI SEVDİ

DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından 2018 yıl sonu havalimanı istatistikleri açıklandı. 

ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRECEK KARNE HEDİYESİ

E.Yeni Malatyaspor Malatyalı öğrencilere karne hediyesi olarak Göztepe maçını ücretsiz izletecek. 

TARAFTARLARIN COŞKUSU ÇOK GÜZELDİ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Fenerbahçe'den transferi Barış Alıcı, 'Ligin ikinci haftasında burada maç oynamıştık. Stadyumun ambiyansı ve taraftarların coşkusu çok güzeldi. Umarım ikinci devrede de bu ambiyans devam eder, biz de buraya yüzde yüz katkımızı sağlarız' dedi.

15 KİŞİ VEFAT ETTİ

Malatya'da 17 Ocak günü 15 kişi hayatını kaybetti.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!