dore okulları
Malatya
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.18
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66953.369$

Günün Özeti


Günün Özeti
18.01.2019 gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya genelinde 175 bin 226 öğrenci bugün karnelerini alarak 15 günlük yarıyıl tatiline girdi.***Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürlüğü ile Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından ortaklaşa düzenlenen toplantıda Küçükbaş Hayvan sağlığı ve yemlerin kullanımı ile yemlemenin önemi ele alındı. İhsan Akın, birlik olarak bugüne tarım ve hayvancılığın önemini her platform da ve her alanda anlattıklarını belirterek, “Çünkü gıda ve su olmadan hiçbir canlı yaşayamaz. Bizlerin üretmesi lazım, üretene de destek olunması lazım” ifadelerine yer verdi.***AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, “Cumhurbaşkanımızın vurguladığı gönül belediyeciliği anlayışından hareketle insanların gönüllerine girdiğinizde çok kolay çıkarttıramazsınız. Bunun en güzel örneği Recep Tayyip Erdoğan'dır” dedi.***Fırat Kalkınma Ajansı bölgesinde bulunan illere 16 milyon TL kaynak sağlayacak Endüstriyel Gelişim Mali Destek Programı düzenlenen toplantı ile yatırımcılara tanıtıldı. ***Yeşilyurt Emine Nezihe Parlak İlköğretim Okulunda düzenlenen 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı 1.Dönem karne dağıtım törenine katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, minik öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.***Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Hanımınçiftliği 100. Yıl İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen karne törenine katıldı.***Malatya'nın Pütürge, Arguvan ve Darende ilçelerinde 2018-2019 eğitim öğretimin yılının ilk yarı döneminin sona ermesi ile karne dağıtım törenleri düzenlendi. ***Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan bağımsız aday olduğunu açıkladı.***Malatya'da İrfan Sanat Merkezinin hazırladığı ‘Sihirli parmaklar yarı yıl konseri' büyük ilgi gördü.***Malatya'da FETÖ/PDY'nin Gaybubet evlerine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.***TÜMSİAD Malatya Şubesi tarafından düzenlenen ‘Derdimiz memleketimiz' konulu toplantı da Hükumetin açıkladığı yeni KOBİ destek paketleri hakkında bilgiler verildi. ***Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısını sahasında oynayacağı Göztepe karşılaşmasıyla açacak. Sarı-kırmızılılar, rakibini yenerek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. ***Malatya'da 18 Ocak günü 7 kişi hayatını kaybetti.***

 

2_27

ÖĞRENCİLER YARI YIL TATİLİNE GİRDİ

Malatya genelinde 175 bin 226 öğrenci bugün karnelerini alarak 15 günlük yarıyıl tatiline girdi.

GIDA VE SU OLMADAN CANLILAR YAŞAYAMAZ

Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürlüğü ile Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından ortaklaşa düzenlenen toplantıda Küçükbaş Hayvan sağlığı ve yemlerin kullanımı ile yemlemenin önemi ele alındı. İhsan Akın, birlik olarak bugüne tarım ve hayvancılığın önemini her platform da ve her alanda anlattıklarını belirterek, “Çünkü gıda ve su olmadan hiçbir canlı yaşayamaz. Bizlerin üretmesi lazım, üretene de destek olunması lazım” ifadelerine yer verdi.

"İNSANLARIN GÖNLÜNE GİRDİĞİNİZDE KOLAY ÇIKARTTIRAMAZSINIZ"

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, “Cumhurbaşkanımızın vurguladığı gönül belediyeciliği anlayışından hareketle insanların gönüllerine girdiğinizde çok kolay çıkarttıramazsınız. Bunun en güzel örneği Recep Tayyip Erdoğan'dır” dedi.

16 MİLYON TL KAYNAK SAĞLANACAK

Fırat Kalkınma Ajansı bölgesinde bulunan illere 16 milyon TL kaynak sağlayacak Endüstriyel Gelişim Mali Destek Programı düzenlenen toplantı ile yatırımcılara tanıtıldı. 

ÇINAR KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yeşilyurt Emine Nezihe Parlak İlköğretim Okulunda düzenlenen 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı 1.Dönem karne dağıtım törenine katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, minik öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

TATİLDE EKSİKLERİNİZE YOĞUNLAŞIN

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Hanımınçiftliği 100. Yıl İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen karne törenine katıldı.

İLÇELERDE DE KARNE TELAŞI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Malatya'nın Pütürge, Arguvan ve Darende ilçelerinde 2018-2019 eğitim öğretimin yılının ilk yarı döneminin sona ermesi ile karne dağıtım törenleri düzenlendi. 

KAZGAN BAĞIMSIZ ADAY OLDU

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan bağımsız aday olduğunu açıkladı.

SİHİRİ PARMAKLAR İLGİYLE İZLENDİ

Malatya'da İrfan Sanat Merkezinin hazırladığı ‘Sihirli parmaklar yarı yıl konseri' büyük ilgi gördü.

MALATYA'DA FETÖ OPERASYONU...

Malatya'da FETÖ/PDY'nin Gaybubet evlerine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.

KOBİ DESTEK PAKETLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

TÜMSİAD Malatya Şubesi tarafından düzenlenen ‘Derdimiz memleketimiz' konulu toplantı da Hükumetin açıkladığı yeni KOBİ destek paketleri hakkında bilgiler verildi. 

SARI-KIRMIZILILAR İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYOR

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısını sahasında oynayacağı Göztepe karşılaşmasıyla açacak. Sarı-kırmızılılar, rakibini yenerek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. 

7 KİŞİ VEFAT ETTİ

Malatya'da 18 Ocak günü 7 kişi hayatını kaybetti.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!