dore okulları
Malatya
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.18
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66911.086$

Günün Özeti


Günün Özeti
20.01.2019 gününün öne çıkan haberlerini derledik
Narin

***Genç MİAD'ın (Malatyalı İş Adamları Derneği) ev sahipliğini üstlendiği “II. İş Geliştirme ve Tanışma Toplantısı” İTO Başkanı Şekib AVDAGİÇ'in katılımıyla gerçekleştirildi.*** Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Malatya Valiliğini ziyaret ederek burada elektrik ve doğal gaz sektörlerinin temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. ***Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Malatya'da maden sektörünün temsilcileriyle bir araya geldi. ***Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Battalgazi Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Selahattin Gürkan'dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. ***Muhlis ve Münevver Şık çiftinin aşkları 80 yıldır bitmedi. Evlilik sırlarını ise 'Birbirimizi hiç kırmadık' diye özetliyorlar***Yeşilyurt Belediyesi, plastik ve metal atıkların toplanmasını sağlayacak ‘Kalemmatik' projesini hayata geçirdi. İki farklı gözden oluşan ‘Kalemmatik' makinesi, bırakılan atıklardan sonra kalem hediye ediyor.***Gençlik ve Eğitim Derneği'nin Malatya Park Avm de düzenlemiş olduğu Minder Sohbetleri programının 7. konuğu, Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal oldu. İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal: ' Malatya'da suç oranını en aza indirgemek adına elimizden geleni yapıyoruz.'***Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Hububat gurubun yer aldığı Buğday Pazarı esnafı ile bir araya geldi.*** Türkiye Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Konfederasyonuna (TVHGKF) bağlı olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu (DGVHGF) Başkanlığı'na Furkan Salduz getirildi.*** Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup takımlarından Pütürge Belediyespor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil beyazlılar Burkan Koç ve Emirhan Kayalar'ı kadrosuna kattı.***Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, İngiltere Premir League temsilcisi Fulham'da forma giyen Fransız on numara Neeskens Kebano ile santrafor Aboubakar Kamara'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.***Malatya'da Anadolu Selçuklu Ocakları tarafından, Doğu Türkistan'da Müslümanlara yapılan baskı ve zulüm kınanırken, grup Çin bayrağını ateşe verdi. 

 

2_27

 

GENÇLER İTO BAŞKANI ŞEKİB AVDAGİÇ İLE BULUŞTU

Genç MİAD'ın (Malatyalı İş Adamları Derneği) ev sahipliğini üstlendiği “II. İş Geliştirme ve Tanışma Toplantısı” İTO Başkanı Şekib AVDAGİÇ'in katılımıyla gerçekleştirildi.

DOĞAL GAZI YAYGINLAŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Malatya Valiliğini ziyaret ederek burada elektrik ve doğal gaz sektörlerinin temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. 

DÖNMEZ MADEN SEKTÖRÜNÜN TEMSİLCİLERİYLE BİR ARADA

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Malatya'da maden sektörünün temsilcileriyle bir araya geldi. 

"BATTALGAZİ'YE ÖNEMLİ HİZMETLER YAPILDI"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Battalgazi Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Selahattin Gürkan'dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

"BİRBİRİMİZİ HİÇ KIRMADIK"

Muhlis ve Münevver Şık çiftinin aşkları 80 yıldır bitmedi. Evlilik sırlarını ise 'Birbirimizi hiç kırmadık' diye özetliyorlar

YEŞİLYURT BELEDİYESİ'NDEN KALEMMATİK PROJESİ

Yeşilyurt Belediyesi, plastik ve metal atıkların toplanmasını sağlayacak ‘Kalemmatik' projesini hayata geçirdi. İki farklı gözden oluşan ‘Kalemmatik' makinesi, bırakılan atıklardan sonra kalem hediye ediyor.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ"

Gençlik ve Eğitim Derneği'nin Malatya Park Avm de düzenlemiş olduğu Minder Sohbetleri programının 7. konuğu, Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal oldu. İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal: ' Malatya'da suç oranını en aza indirgemek adına elimizden geleni yapıyoruz.'dedi. 

ÇİN BAYRAĞI YAKILDI

Malatya'da Anadolu Selçuklu Ocakları tarafından, Doğu Türkistan'da Müslümanlara yapılan baskı ve zulüm kınanırken, grup Çin bayrağını ateşe verdi. 

HUBUBATÇILARIN SORUNLARINI DİNLEDİK

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Hububat gurubun yer aldığı Buğday Pazarı esnafı ile bir araya geldi.

DGVHGF BAŞKANLIĞINA FURKAN SALDUZ GETİRİLDİ

Türkiye Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Konfederasyonuna (TVHGKF) bağlı olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu (DGVHGF) Başkanlığı'na Furkan Salduz getirildi.

YEŞİL BEYAZLILARDA TRANSFER

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup takımlarından Pütürge Belediyespor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil beyazlılar Burkan Koç ve Emirhan Kayalar'ı kadrosuna kattı.

RESMİ İMZALAR ATILIYOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, İngiltere Premir League temsilcisi Fulham'da forma giyen Fransız on numara Neeskens Kebano ile santrafor Aboubakar Kamara'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!