dore okulları
Malatya
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.90
  • ALTIN
    2436.9
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66660.78$

Günün Özeti


Günün Özeti
24.01.2019 Gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına evindeki 3-2'lik Göztepe galibiyetiyle ‘merhaba' diyen ve 32 puan ve averajla 3. basamakta yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da çeyrek finale kaldı. Sarı-Siyah-Kırmızılılar, son 16 turunda, 3-2'nin rövanşında konuk olduğu 2. Lig Beyaz Grup'tan Bodrum Belediyesi Bodrumspor'u 2-1 yendi. ***Malatya'da yeniden aday gösterilmeyen AK Parti'nin mevcut başkanlardan Haluk Cömertoğlu diğer partilerden teklif aldı. Cömertoğlu: 'Teklifleri değerlendireceğim, önemli olan hizmet'dedi.***Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde AK Parti ile MHP el ele vererek seçimlerde en fazla oyun alınması için çalışmalara başladı. ***Malatya Ticaret Borsası'nda (MTB) düzenlenen Kırmızı Et Sektör Toplantısına AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır'da katıldı. Toplantıda sektörün sorunları ele alındı. Çakır:' Her sorun kendi içerisinde bire bir çalışmayı gerektiriyor. Çözülmedi deyip de bir kenara itilmemesi gerekiyor. Onu daha iyi araştırmak gerekiyor.' dedi.***Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, ESOB ve ESKKK yönetimlerin ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Fendoğlu konuşmasında: ' Ben de bir esnafım ve yaşanılan sorunları iyi biliyorum' dedi.***Malatya'da resmi kayıtlara göre 2018 yılında işsiz sayısı 32 bin 910 olduğu bildirildi. ***Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Akademisi tarafından “Özel Eğitim Kurumlarının Sorunları, Geleceği ve Stratejik Planı” semineri düzenlendi. ***İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Cem Parlak, seçim çalışmaları çerçevesinde Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan'ı ziyaret etti. Başkan Adayı Parlak, “Yeşilin kalmadığı bir Yeşilyurt görüyoruz maalesef” diyerek göreve seçilmeleri halinde önce yeşil bir Yeşilyurt için çalışacaklarını söyledi.***Arguvan ilçesinde bağımlılıkla mücadele ilçe koordinasyon kurulu 2019 Ocak ayı toplantısı gerçekleştirildi. ***AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın bilgisi ve tecrübesini çalışkanlığıyla birleştirip Yeşilyurt'a çok faydalı hizmetlerde bulunduğunu, ilçedeki bu değişim ve dönüşümün Malatya'nın bütün alanlarda gelişmesine önemli katkılar sunduğunu söyledi.***Malatya İdare Mahkemesi, Büyükşehir Belediyesi'nin 55 adet aracı yolcu otobüsüne dönüştürmesini, kanuni bir dayanağın olmadığı gerekçesiyle iptal etti.***Hücum bölgesi için aradığı ismi İngiliz ekibi Fulham'da bulan Evkur Yeni Malatyaspor, İngiltere'de bulunan Başkan Adil Gevrek'in görüşmeleri sonucu Aboubakar Kamara ile anlaşma sağladı.***Malatya'da 24 Ocak günü 6 kişi hayatını kaybetti.***

 

2_27

 

MALATYA'NIN BAŞARISI 'SUNİ' DEĞİL

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına evindeki 3-2'lik Göztepe galibiyetiyle ‘merhaba' diyen ve 32 puan ve averajla 3. basamakta yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da çeyrek finale kaldı. Sarı-Siyah-Kırmızılılar, son 16 turunda, 3-2'nin rövanşında konuk olduğu 2. Lig Beyaz Grup'tan Bodrum Belediyesi Bodrumspor'u 2-1 yendi. 

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI CHP'YE Mİ GEÇİYOR?

Malatya'da yeniden aday gösterilmeyen AK Parti'nin mevcut başkanlardan Haluk Cömertoğlu diğer partilerden teklif aldı. Cömertoğlu: 'Teklifleri değerlendireceğim, önemli olan hizmet'dedi.

AK PARTİ İLE MHP EL ELE

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde AK Parti ile MHP el ele vererek seçimlerde en fazla oyun alınması için çalışmalara başladı. 

HER SORUN ÇALIŞMAYI GEREKTİRİR

Malatya Ticaret Borsası'nda (MTB) düzenlenen Kırmızı Et Sektör Toplantısına AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır'da katıldı. Toplantıda sektörün sorunları ele alındı. Çakır:' Her sorun kendi içerisinde bire bir çalışmayı gerektiriyor. Çözülmedi deyip de bir kenara itilmemesi gerekiyor. Onu daha iyi araştırmak gerekiyor.' dedi.

"ESNAFLARIN SORUNLARINI İYİ BİLİYORUM"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, ESOB ve ESKKK yönetimlerin ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Fendoğlu konuşmasında: ' Ben de bir esnafım ve yaşanılan sorunları iyi biliyorum' dedi.

MALATYA'DA KAYITLI İŞSİZ SAYISI 32 BİN 910

Malatya'da resmi kayıtlara göre 2018 yılında işsiz sayısı 32 bin 910 olduğu bildirildi. 

EĞİTİM KURUMLARININ SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Akademisi tarafından “Özel Eğitim Kurumlarının Sorunları, Geleceği ve Stratejik Planı” semineri düzenlendi. 

"YEŞİLİN KALMADIĞI BİR YEŞİLYURT GÖRÜYORUZ"

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Cem Parlak, seçim çalışmaları çerçevesinde Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan'ı ziyaret etti. Başkan Adayı Parlak, “Yeşilin kalmadığı bir Yeşilyurt görüyoruz maalesef” diyerek göreve seçilmeleri halinde önce yeşil bir Yeşilyurt için çalışacaklarını söyledi.

YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN KATKISI VAR

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın bilgisi ve tecrübesini çalışkanlığıyla birleştirip Yeşilyurt'a çok faydalı hizmetlerde bulunduğunu, ilçedeki bu değişim ve dönüşümün Malatya'nın bütün alanlarda gelişmesine önemli katkılar sunduğunu söyledi.

GENÇLERİMİZ İÇİN HASSASİYET GÖSTERMELİYİZ

Arguvan ilçesinde bağımlılıkla mücadele ilçe koordinasyon kurulu 2019 Ocak ayı toplantısı gerçekleştirildi. 

KANUNİ DAYANAK YOK

Malatya İdare Mahkemesi, Büyükşehir Belediyesi'nin 55 adet aracı yolcu otobüsüne dönüştürmesini, kanuni bir dayanağın olmadığı gerekçesiyle iptal etti.

GEVREK EL SIKIŞTI

Hücum bölgesi için aradığı ismi İngiliz ekibi Fulham'da bulan Evkur Yeni Malatyaspor, İngiltere'de bulunan Başkan Adil Gevrek'in görüşmeleri sonucu Aboubakar Kamara ile anlaşma sağladı.

6 KİŞİ VEFAT ETTİ

Malatya'da 24 Ocak günü 6 kişi hayatını kaybetti.

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!