dore okulları
Malatya
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2393.5
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    64309.926$

Günün Özeti


Günün Özeti
26.01.2019 gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

AK Parti Malatya Kadın kolları tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Kurulu toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.***Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Teşkilatını ziyaret eden AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkanı ve adayı Mehmet Çınar, ‘'Yerelde cumhur ittifakının elini güçlendirecek, memleketimize daha fazla hizmet getirme gayreti göstereceğiz" dedi. ***Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin çok kısa bir süre içerisinde hizmete sunulacağını belirtti. ***AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ile Pütürge Başkan Adayı Mikail Sülük'e, Pütürgeliler tam destek olacaklarını söylediler. ***AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt'un tarihi ve kültürel geçmişine uygun olarak restore edilen Yeşilyurt Konaklarındaki çalışmaları inceledi. Milletvekili Tüfenkci, Yeşilyurt'un geçmişten geleceğe taşınacak kültürel zenginliklerini ortaya çıkarmaya yönelik çalışmalara gereken desteği verdiklerini söyledi.***Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2015 yılında 2 kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla aranan ve hakkında 2 kez müebbet hapis cezası verilen bir kişi, Mersin'de kahvede oyun oynarken yakalandı. Şahsın ayrıca bir televizyon kanalında yayınlanan programa çıktığı ve orada yine Malatya'da işlenen bir kadın cinayetiyle ilgili tanık olarak konuştuğu da ortaya çıktı. ***Malatya Ticaret Borsası (MTB) 2019 yılının ilk toplantısı borsa binasında gerçekleştirdi. Özcan, “2018 yılının Temmuz ve Aralık ayı itibaren 6 aylı bir süreç içerisinde yaklaşık 53 bin ton ihracat yaptık.'dedi.***Türk Ocaklarında ‘Suriye iç savaşının Türkiye ve ABD ilişikleri ve etkileri‘ konuşuldu. Günata,”Ortadoğu bölgesinde oynanan oyunları iyi tespit etmemiz lazım, küçük meselelerle uğraşmadan esasını görmemiz lazım büyük resme bakmamız lazım.' dedi.***Malatya'da otomobilin çarptığı ticari taksi kaldırıma savruldu.Kazada 1 kişi yaralandı. ***Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısını devam ettirirken, bazı illerde yağış beklendiğini bildirdi. ***

2_27

 

"GENİŞLETİLMİŞ İL DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI"

AK Parti Malatya Kadın kolları tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Kurulu toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

"CUMHUR İTTİFAKININ ELİNİ GÜÇLENDİRECEĞİZ"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Teşkilatını ziyaret eden AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkanı ve adayı Mehmet Çınar, ‘'Yerelde cumhur ittifakının elini güçlendirecek, memleketimize daha fazla hizmet getirme gayreti göstereceğiz" dedi. 

MERKEZ KISA SÜRE SONRA HİZMETE SUNULACAK

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin çok kısa bir süre içerisinde hizmete sunulacağını belirtti. 

"PÜTÜRGE'DE OY PATLAMASI İSTİYORUZ"

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ile Pütürge Başkan Adayı Mikail Sülük'e, Pütürgeliler tam destek olacaklarını söylediler. 

TARİHİ YAPITLAR GELECEK KUŞAKLARA TAŞINMALI

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt'un tarihi ve kültürel geçmişine uygun olarak restore edilen Yeşilyurt Konaklarındaki çalışmaları inceledi. Milletvekili Tüfenkci, Yeşilyurt'un geçmişten geleceğe taşınacak kültürel zenginliklerini ortaya çıkarmaya yönelik çalışmalara gereken desteği verdiklerini söyledi.

CİNAYET ŞÜPHELİSİ YAKAYI ELE VERDİ

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2015 yılında 2 kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla aranan ve hakkında 2 kez müebbet hapis cezası verilen bir kişi, Mersin'de kahvede oyun oynarken yakalandı. Şahsın ayrıca bir televizyon kanalında yayınlanan programa çıktığı ve orada yine Malatya'da işlenen bir kadın cinayetiyle ilgili tanık olarak konuştuğu da ortaya çıktı. 

53 BİN TON İHRACAT YAPTIK

Malatya Ticaret Borsası (MTB) 2019 yılının ilk toplantısı borsa binasında gerçekleştirdi. Özcan, “2018 yılının Temmuz ve Aralık ayı itibaren 6 aylı bir süreç içerisinde yaklaşık 53 bin ton ihracat yaptık.'dedi.

"OYNANAN OYUNLARI İYİ TESPİT ETMEMİZ LAZIM"

Türk Ocaklarında ‘Suriye iç savaşının Türkiye ve ABD ilişikleri ve etkileri‘ konuşuldu. Günata,”Ortadoğu bölgesinde oynanan oyunları iyi tespit etmemiz lazım, küçük meselelerle uğraşmadan esasını görmemiz lazım büyük resme bakmamız lazım.' dedi.

TRAFİK CANAVARI İŞ BAŞINDAYDI

Malatya'da otomobilin çarptığı ticari taksi kaldırıma savruldu.Kazada 1 kişi yaralandı. 

METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısını devam ettirirken, bazı illerde yağış beklendiğini bildirdi. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!