dore okulları
Malatya
15 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.07
  • ALTIN
    2470.1
  • BIST
    10151.58
  • BTC
    65153.99$

Günün Özeti


Günün Özeti
28 Ocak 2019 gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya'da bu yıl yağışlar tahminlerin üzerinde gerçekleşti. Bu durum ise kayısı üreticilerinin yüzünü güldürdü. ***AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti. Tüfenkci, 2006 yılında Tunceli'de mayına basması sonucu gazi olan Seydi Aldemir ile 2017 yılında Osmaniye'de hain terör örgütü PKK'yla girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Hasan Sevinç'in ailesini ziyaret etti. ***AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, 'Malatya'da yüzde 70'in üzerinde AK Parti destek alıyor. Malatya, cumhurbaşkanımızın yanında tarafını her zaman net bir şekilde ortaya koymuş bir ildir. Malatya, Türkiye'de özel bir şehir. Çok sayıda siyasetçi, idareci ve Cumhurbaşkanları çıkartmış bir İldir' dedi.***Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ şirketi, kurumda 20 yılını dolduran personele teşekkür belgesi verdi. ***İnönü Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi'nin destek verdiği ve Milli Eğitim Bakanlığıyla ortaklaşa düzenlenen “Stem'le Genç Mühendis Beyinler 2” etkinliğinin açılışı gerçekleştirildi.***Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, 31 Mart yerel seçimleri öncesi mahalle ve esnaf gezilerini sürdürüyor. İlk olarak Çamurlu ve Üzümlü mahallelerini ziyaret eden Osman Güder, daha sonra İzol-Der'de İzollular ile bir araya geldi.***Kültürel ve sanatsal etkinliklerin toplumda daha fazla yer almasına özen gösteren Yeşilyurt Belediyesi, İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Banazı Kültür ve Sanat Derneği tarafından düzenlenen ‘Malatya Türküleri' konseri izleyenlere türkü ziyafeti yaşattı.***Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü son 5 yılda toplamda 3.109 kilometrelik altyapı çalışmaları gerçekleştirdi.***Malatya'da bir evde demir kapı ve malzemeleri çalan 3 hırsız, jandarmanın çalışmaları sonucu yakalandı. ***Malatya'da gümrük kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak ilaç ile cep telefonu ele geçirildi.***Malatya'da 28 Ocak günü 3 kişi hayatını kaybetti.***

 

2_27

YAĞIŞLAR ÜRETİCİYE YARADI

Malatya'da bu yıl yağışlar tahminlerin üzerinde gerçekleşti. Bu durum ise kayısı üreticilerinin yüzünü güldürdü. 

"TERÖRÜN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ"

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti. Tüfenkci, 2006 yılında Tunceli'de mayına basması sonucu gazi olan Seydi Aldemir ile 2017 yılında Osmaniye'de hain terör örgütü PKK'yla girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Hasan Sevinç'in ailesini ziyaret etti. 

"MALATYA TÜRKİYE'DE ÖZEL BİR ŞEHİR"

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, 'Malatya'da yüzde 70'in üzerinde AK Parti destek alıyor. Malatya, cumhurbaşkanımızın yanında tarafını her zaman net bir şekilde ortaya koymuş bir ildir. Malatya, Türkiye'de özel bir şehir. Çok sayıda siyasetçi, idareci ve Cumhurbaşkanları çıkartmış bir İldir' dedi.

20 YILINI DOLDURANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ şirketi, kurumda 20 yılını dolduran personele teşekkür belgesi verdi. 

"STEM'LE GENÇ MÜHENDİS BEYİNLER 2"

İnönü Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi'nin destek verdiği ve Milli Eğitim Bakanlığıyla ortaklaşa düzenlenen “Stem'le Genç Mühendis Beyinler 2” etkinliğinin açılışı gerçekleştirildi.

"DOKUNMADIK YÜREK BIRAKMAYACAĞIZ"

Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, 31 Mart yerel seçimleri öncesi mahalle ve esnaf gezilerini sürdürüyor. İlk olarak Çamurlu ve Üzümlü mahallelerini ziyaret eden Osman Güder, daha sonra İzol-Der'de İzollular ile bir araya geldi.

TÜRKÜLERİMİZİ GELECEK NESİLLERE AKTARMALIYIZ

Kültürel ve sanatsal etkinliklerin toplumda daha fazla yer almasına özen gösteren Yeşilyurt Belediyesi, İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Banazı Kültür ve Sanat Derneği tarafından düzenlenen ‘Malatya Türküleri' konseri izleyenlere türkü ziyafeti yaşattı.

5 YILDA 3109 KİLOMETRELİK ALTYAPI YATIRIMI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü son 5 yılda toplamda 3.109 kilometrelik altyapı çalışmaları gerçekleştirdi.

HIRSIZLAR JANDARMADAN KAÇAMADILAR

Malatya'da bir evde demir kapı ve malzemeleri çalan 3 hırsız, jandarmanın çalışmaları sonucu yakalandı. 

KAÇAKÇILARA GEÇİT VERİLMEDİ

Malatya'da gümrük kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak ilaç ile cep telefonu ele geçirildi.

3 KİŞİ VEFAT ETTİ

Malatya'da 28 Ocak günü 3 kişi hayatını kaybetti.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!