dore okulları
Malatya
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.49
  • EURO
    34.75
  • ALTIN
    2489.8
  • BIST
    9494.38
  • BTC
    63562.5$

Günün Özeti


Günün Özeti
30.01.2019 Gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Katıldığı bir programda Malatya'ya hakaret eden Hıncal Uluç'a MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu gereken cevabı verdi. Fendoğlu: " Ortaköy gevendesi Hıncal, Malatya'yı ağzına almadan önce besmele çek" dedi. ***Gazeteci Hıncal Uluç'un bir spor programında E.Yeni Malatyaspor Kulübü ve takım kaptanı Adem Büyük hakkında sarf ettiği sözler üzerine, sarı-kırmızılı kulüp yazılı bir açıklama yaparak Uluç'a sert tepki gösterdi. ***Gazeteci Hıncal Uluç'un bir spor programında E.Yeni Malatyaspor Kulübü ve takım kaptanı Adem Büyük hakkında sarf ettiği sözlere tepki çığ gibi büyüdü. Malatyalı siyasetçiler olayı kınarken, STK temsilcileri ise Uluç'un acilen özür dilemesi gerektiğini dile getirdi. ***AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Malatya'da Kimya ve Ziraat Mühendisleri Odalarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Çakır: ' Bu çalışmalarda temel amacımızı AK Parti'yi en iyi şekilde temsil etmektir” dedi.***Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin giriş noktasında oluşturulan polis noktasında yeni kabin hediye edildi. Polat, “Dünyamız çok sıkıntılı bir süreçten geçmekte. Artık güvenlik çok daha fazla önem arz ediyor.'dedi.***AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce ile birlikte eski Devlet Hastanesi, Çöşnük ve Göztepe minibüslerinin bulunduğu duraktaki minibüsçü esnafı ile bir araya geldi. ***Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, '100 proje üzerinde çalışıyoruz' dedi.***Kış aylarında bağışçı sayısının düşmesi ile kan stoklarında ciddi azalmaların yaşanması karşısında Malatya'da muhtar adayları topluca kan bağışında bulundu. ***Malatya'da evden hırsızlık yapan 2 kadın polis ekiplerince suçüstü yakalandı. ***Malatya'nın Kuluncak ilçesine kurulmak istenen ‘Sofular Regülatörü ve HES' projesinin yargı kararı ile iptal edildiğini belirten çevre halkı, sonradan hazırlanan ÇED raporunun ise gerçeği yansıtmadığını ileri sürerek tepki gösterdi.***Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Fulham'ın santrforu Aboubakar Kamara ile anlaşmaya vardı. Golcü futbolcunun bugün Türkiye'ye gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. ***Malatya'da 30 Ocak günü 10 kişi hayatını kaybetti.***

 

FENDOĞLU HINCAL ULUÇ'UN AĞZININ PAYINI VERDİ

Katıldığı bir programda Malatya'ya hakaret eden Hıncal Uluç'a MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu gereken cevabı verdi. Fendoğlu: " Ortaköy gevendesi Hıncal, Malatya'yı ağzına almadan önce besmele çek" dedi. 

HINCAL ULUÇ İSTİFA ETMEKTEN VAZGEÇSİN

Gazeteci Hıncal Uluç'un bir spor programında E.Yeni Malatyaspor Kulübü ve takım kaptanı Adem Büyük hakkında sarf ettiği sözler üzerine, sarı-kırmızılı kulüp yazılı bir açıklama yaparak Uluç'a sert tepki gösterdi. 

HINCAL ULUÇ ACİLEN ÖZÜR DİLESİN

Gazeteci Hıncal Uluç'un bir spor programında E.Yeni Malatyaspor Kulübü ve takım kaptanı Adem Büyük hakkında sarf ettiği sözlere tepki çığ gibi büyüdü. Malatyalı siyasetçiler olayı kınarken, STK temsilcileri ise Uluç'un acilen özür dilemesi gerektiğini dile getirdi. 

"AK PARTİ'Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ"

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Malatya'da Kimya ve Ziraat Mühendisleri Odalarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Çakır: ' Bu çalışmalarda temel amacımızı AK Parti'yi en iyi şekilde temsil etmektir” dedi.

"GÜVENLİK DAHA FAZLA ÖNEM ARZ EDİYOR"

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin giriş noktasında oluşturulan polis noktasında yeni kabin hediye edildi. Polat, “Dünyamız çok sıkıntılı bir süreçten geçmekte. Artık güvenlik çok daha fazla önem arz ediyor.'dedi.

MALATYA DAHA ÇAĞDAŞ VE MODERN HALE GELECEK

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce ile birlikte eski Devlet Hastanesi, Çöşnük ve Göztepe minibüslerinin bulunduğu duraktaki minibüsçü esnafı ile bir araya geldi. 

100 PROJE ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ

Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, '100 proje üzerinde çalışıyoruz' dedi.

VÜCUDUMUZUN ZEKATI KAN VERMEK OLSUN

Kış aylarında bağışçı sayısının düşmesi ile kan stoklarında ciddi azalmaların yaşanması karşısında Malatya'da muhtar adayları topluca kan bağışında bulundu. 

HIRSIZLIK YAPAN 2 KADIN YAKALANDI

Malatya'da evden hırsızlık yapan 2 kadın polis ekiplerince suçüstü yakalandı. 

SOFULAR HAS PROJESİ TEPKİ ÇEKTİ

Malatya'nın Kuluncak ilçesine kurulmak istenen ‘Sofular Regülatörü ve HES' projesinin yargı kararı ile iptal edildiğini belirten çevre halkı, sonradan hazırlanan ÇED raporunun ise gerçeği yansıtmadığını ileri sürerek tepki gösterdi.

GOLCÜ FUTBOLCU TÜRKİYE'YE GELİYOR

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Fulham'ın santrforu Aboubakar Kamara ile anlaşmaya vardı. Golcü futbolcunun bugün Türkiye'ye gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. 

ÖNDER BİÇER KADRODA

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde mücadele eden Malatya İdmanyurdu kaleci Önder Biçer'i kadrosuna kattı.

VEFAT EDENLER

Malatya'da 30 Ocak günü 10 kişi hayatını kaybetti.

 

 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!