dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.02
  • ALTIN
    2325.9
  • BIST
    9090.13
  • BTC
    69908.05$

Günün Özeti


Günün Özeti
03.02.2019 gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya'da iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı. ***Malatya'da 5 katlı bir otele pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. ***E.Yeni Malatyaspor'un Fenerbahçe'den sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Barış Alıcı, ilerleyen süreçte Avrupa'da bir kulüpte oynamak ve A Milli Futbol Takımı'nın da formasını giymek istediğini söyledi.***31 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti Malatya teşkilatı seçim çalışmalarına hız verdi. İhsan Koca: ' AK Partimize katılacak olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakıyla sadece Doğanşehirimizi değil ülkemizin geleceği düşünerek de hareket ediyoruz' dedi.***Malatya'da Suriyeli göçmenlerin kaldığı evde yangın çıktı. Çıkan yangında can kaybı yaşanmazken evde büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.***31 Mart yerel seçimler öncesi ziyaretlerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan adayı Avukat Soner Gökçe, İyi Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Gökçe, Malatya'nın AK Parti yönetimleri döneminde arzu edilen hizmetleri alamadığını söyledi.***CHP'de bugün yapılan MYK ve PM toplantılarında 71 belediye başkan adayı belirlendi. CHP Arapgir Belediye Başkan Adayı Haluk Cömertoğlu oldu.***Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, “Bizler Battalgazi'miz için gönüllere dokunmayı, ortak akılla hareket etmeyi ve tevazu sahibi olmayı şiar edinerek yola çıktık. Allah çıktığımız bu yolda bizi doğruluktan, adaletten ayırmasın inşallah ”dedi.***Akçadağ Ziraat Odası Başkanlığına Süleyman Boyraz yeniden seçildi. ***

2_27

TRAFİK CANAVARI NEREDEYSE CAN ALIYORDU

Malatya'da iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı. 

KENT MERKEZİNDE POMPALI TÜFEKLE SALDIRI

Malatya'da 5 katlı bir otele pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. 

AVRUPA'DA OYNAMAYI ÇOK İSTİYORUM

E.Yeni Malatyaspor'un Fenerbahçe'den sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Barış Alıcı, ilerleyen süreçte Avrupa'da bir kulüpte oynamak ve A Milli Futbol Takımı'nın da formasını giymek istediğini söyledi.

 

 

"ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ DÜŞÜNEREK HAREKET EDİYORUZ"

31 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti Malatya teşkilatı seçim çalışmalarına hız verdi. İhsan Koca: ' AK Partimize katılacak olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakıyla sadece Doğanşehirimizi değil ülkemizin geleceği düşünerek de hareket ediyoruz' dedi.

YANGIN PANİK YARATTI

Malatya'da Suriyeli göçmenlerin kaldığı evde yangın çıktı. Çıkan yangında can kaybı yaşanmazken evde büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

MALATYA ARZU EDİLEN HİZMETLERİ ALAMADI

31 Mart yerel seçimler öncesi ziyaretlerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan adayı Avukat Soner Gökçe, İyi Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Gökçe, Malatya'nın AK Parti yönetimleri döneminde arzu edilen hizmetleri alamadığını söyledi.

CÖMERTOĞLU CHP'NİN ADAYI OLDU

CHP'de bugün yapılan MYK ve PM toplantılarında 71 belediye başkan adayı belirlendi. CHP Arapgir Belediye Başkan Adayı Haluk Cömertoğlu oldu.

"TEVAZU SAHİBİ OLMAYI ŞİAR EDİNEREK YOLA ÇIKTIK"

Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, “Bizler Battalgazi'miz için gönüllere dokunmayı, ortak akılla hareket etmeyi ve tevazu sahibi olmayı şiar edinerek yola çıktık. Allah çıktığımız bu yolda bizi doğruluktan, adaletten ayırmasın inşallah ”dedi.

BOYRAZ GÜVEN TAZELEDİ

Akçadağ Ziraat Odası Başkanlığına Süleyman Boyraz yeniden seçildi. 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!