dore okulları
Malatya
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2393.5
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    63955.514$

Günün Özeti


Günün Özeti
4 Şubat 2019 gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Yeşilyurt Belediyesi kültürel etkinlikler kapsamında, 'Cemal Kaşıkçı Cinayetinin Karanlık Sırları-Diplomatik Vahşet' konulu konferans düzenleyecek. Çınar, tüm Malatyalıları konferansa davet etti. ***Akçadağ Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan çarşı düzenlemesi kapsamında çalışmalarına başlanılan ‘Millet Bahçesi' tamamlandı. ***Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası tarafından düzenlenen İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı'na katıldı. ***Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, MASKİ bünyesinde hizmet vermekte olan Atıksu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.***Malatyalı İş Adamları Derneği (MİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş ve İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Coşkun, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti. İstanbul Ticaret Odasından Malatya Ticaret ve Sanayi Odasına destek sözü verildi.***MHP İl Başkanı Bülent Avşar, “31 Mart seçimleri yeni hükümet sistemimizin ilk demokratik imtihanıdır. Bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmamız aynı zamanda beka meselesidir. Bu imtihandan başarı ile çıkmak milli bekamızın haysiyet konusudur” dedi. ***Süper Lig'in 20. haftasını İstikbal Mobilya Kayserispor beraberliğiyle kapatan Evkur Yeni Malatyaspor'da gözler Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçına çevrildi. Malatyaspor, Göztepe maçının hazırlıklarına başladı.***Malatya'dan dünyaya açılan yöresel lezzetlerin yer aldığı Malatya mutfağının UNESCO'ya alınması için Malatya Profesyonel Aşçılar ve Pastacılar Derneği proje hazırlayacak. ***Pütürge Belediyespor'da Evren'in istifası kabul edilmedi***Malatya'da 4 Şubat günü 8 kişi hayatını kaybetti.***

1_8

CİNAYETİN TÜM BOYUTLARI KONUŞULACAK

Yeşilyurt Belediyesi kültürel etkinlikler kapsamında, 'Cemal Kaşıkçı Cinayetinin Karanlık Sırları-Diplomatik Vahşet' konulu konferans düzenleyecek. Çınar, tüm Malatyalıları konferansa davet etti. 

MİLLET BAHÇESİ BEĞENİ KAZANDI

Akçadağ Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan çarşı düzenlemesi kapsamında çalışmalarına başlanılan ‘Millet Bahçesi' tamamlandı. 

TÜRKİYE REKORU MALATYA'DA KIRILACAK

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası tarafından düzenlenen İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı'na katıldı. 

"GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATILDI"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, MASKİ bünyesinde hizmet vermekte olan Atıksu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.

"SIRT SIRTA VERERK ÇALIŞACAĞIZ"

Malatyalı İş Adamları Derneği (MİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş ve İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Coşkun, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti. İstanbul Ticaret Odasından Malatya Ticaret ve Sanayi Odasına destek sözü verildi.

31 MART BİR BEKA MESELESİDİR

MHP İl Başkanı Bülent Avşar, “31 Mart seçimleri yeni hükümet sistemimizin ilk demokratik imtihanıdır. Bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmamız aynı zamanda beka meselesidir. Bu imtihandan başarı ile çıkmak milli bekamızın haysiyet konusudur” dedi. 

GÖZLER ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇEVRİLDİ

Süper Lig'in 20. haftasını İstikbal Mobilya Kayserispor beraberliğiyle kapatan Evkur Yeni Malatyaspor'da gözler Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçına çevrildi. Malatyaspor, Göztepe maçının hazırlıklarına başladı.

"GEREKEN ATILMLARA BAŞLANDI"

Malatya'dan dünyaya açılan yöresel lezzetlerin yer aldığı Malatya mutfağının UNESCO'ya alınması için Malatya Profesyonel Aşçılar ve Pastacılar Derneği proje hazırlayacak. 

9 ŞÜPHELİDEN 1'İ TUTUKLANDI

Malatya'da FETÖ'ye yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 1'i tutuklandı. 

EVREN'İN İSTİFASI KABUL EDİLMEDİ

Pütürge Belediyespor'da Evren'in istifası kabul edilmedi

8 KİŞİ VEFAT ETTİ

Malatya'da 4 Şubat günü 8 kişi hayatını kaybetti.

 
 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!