dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.64
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2495.3
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    63685.04$

Günün Özeti


Günün Özeti
05.02.2019 gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

 Malatya'da akraba olan iki aile arasında yaşanan bıçaklı kavgada baba-oğul yaralandı. ***Malatya'nın Hekimhan ilçesinde 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.***Kocası vefat edince 4 çocuğuna bakmak için oto yıkamacı açtı***Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermekte olan Doğal Yaşam Parkı ve Hayvan Barınağında 2018 yılı içerisinde bin 942 sokak hayvanının bakımı yapıldı.***Arguvan Kaymakamı Abdullah Şahin, Şehit Tuncay Göksoy çok programlı Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelerek istek ve sorunlarını dinledi.***Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Malatya Musiki Cemiyeti Başkanı Mehmet Tunç Yıldırım ve sanatçılarla bir araya geldi. Başkan Gürkan, kültür ve sanatın önemine dikkat çekerek, “Sanatçılarımızın önündeki engellerin aşılması noktasında ve onların kendi sanatlarını icra etmeleri noktasında elimizden gelen gayreti göstermekle mükellefiz” dedi.***Yeşilyurt Belediye Meclisi, Şubat Ayı Olağan Toplantısında komisyon raporları ve gündemdeki maddeleri tek tek görüşerek karara bağladı. ***MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor müsabakasında sarı-kırmızılı takımın masör ve yönetici ekibinin bir odada maçı izlemek zorunda bırakılması konusunu meclise taşıdı.***İyi Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Ali Ekinci Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada konuşan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Battalgazi'de Ali Ekinci'nin seçimi kazanacağına inandığını söyledi.***Malatya merkezli 5 ilde gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda kamudan ihraç edilen 6 şüpheli gözaltına alındı.***E. Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Aboubakar Kamara, “Taraftarlar beni büyük bir coşkuyla karşıladı. Bunu beklemiyordum, çok etkilendim. Ben de karşılığını sahada vereceğim” dedi. ***Evkur Yeni Malatyaspor'un sezon başında kadrosuna kattığı orta saha oyuncusu Danijel Aleksic, ligde ve kupada attığı gollerle takımının en golcüsü durumunda bulunuyor.***Malatya'da 5 Şubat günü 13 kişi hayatını kaybetti.***

 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

1_8

 

BIÇAKLI KAVGADA BABA-OĞUL YARALANDI

 Malatya'da akraba olan iki aile arasında yaşanan bıçaklı kavgada baba-oğul yaralandı. 

HEKİMHAN'DA KORKUTAN DEPREM

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

 
4 ÇOCUĞUNA BAKMAK İÇİN OTO YIKAMACI AÇTI
Kocası vefat edince 4 çocuğuna bakmak için oto yıkamacı açtı
 
 
BİN 942 SOKAK HAYVANININ BAKIMI YAPILDI
Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermekte olan Doğal Yaşam Parkı ve Hayvan Barınağında 2018 yılı içerisinde bin 942 sokak hayvanının bakımı yapıldı.
 
 
KAYMAKAM ŞAHİN ÖĞRENCİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ
Arguvan Kaymakamı Abdullah Şahin, Şehit Tuncay Göksoy çok programlı Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelerek istek ve sorunlarını dinledi.
 
"MALATYA EKONOMİSİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu MÜSİAD'ın yeni Başkanı Muharrem Poyraz'ı ziyaret etti.
 
 
KÜLTÜR VE SANAT ÜLKENİN BEKA MESELESİDİR
Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Malatya Musiki Cemiyeti Başkanı Mehmet Tunç Yıldırım ve sanatçılarla bir araya geldi. Başkan Gürkan, kültür ve sanatın önemine dikkat çekerek, “Sanatçılarımızın önündeki engellerin aşılması noktasında ve onların kendi sanatlarını icra etmeleri noktasında elimizden gelen gayreti göstermekle mükellefiz” dedi.
 
 
GÜNDEM MADDELERİ KARARA BAĞLANDI

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Şubat Ayı Olağan Toplantısında komisyon raporları ve gündemdeki maddeleri tek tek görüşerek karara bağladı. 

EKİBE YAPILAN UYGULAMA MECLİSE TAŞINDI

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor müsabakasında sarı-kırmızılı takımın masör ve yönetici ekibinin bir odada maçı izlemek zorunda bırakılması konusunu meclise taşıdı.

  
İHRAÇ EDİLEN 6 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
Malatya merkezli 5 ilde gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda kamudan ihraç edilen 6 şüpheli gözaltına alındı.
 
 
EKİNCİ'NİN SEÇİMİ KAZANACAĞINA İNANIYORUZ
İyi Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Ali Ekinci Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada konuşan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Battalgazi'de Ali Ekinci'nin seçimi kazanacağına inandığını söyledi.
 
KARŞILIĞINI SAHADA VERECEĞİM

E. Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Aboubakar Kamara, “Taraftarlar beni büyük bir coşkuyla karşıladı. Bunu beklemiyordum, çok etkilendim. Ben de karşılığını sahada vereceğim” dedi. 

ALEKSİC TAKIMIN GÖZDESİ OLDU

Evkur Yeni Malatyaspor'un sezon başında kadrosuna kattığı orta saha oyuncusu Danijel Aleksic, ligde ve kupada attığı gollerle takımının en golcüsü durumunda bulunuyor.

 
 

 

 

13 KİŞİ VEFAT ETTİ

Malatya'da 5 Şubat günü 13 kişi hayatını kaybetti.

 
elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!