dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2311.0
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70776.91$

Günün Özeti


Günün Özeti
06.02.2019 gününün öne çıkan haberlerini derledik
Narin

Malatyamızın gururu olan Karaciğer Nakil Enstitüsü, karaciğer naklinde dünyanın sayılı kurumlarından biri durumunda. Enstitü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Malatya Time'a yaptığı özel açıklamalarda çalışmaları hakkında önemli bilgiler verdi.***Yeşilyurt Belediyesi, yayımlandığı andan itibaren dünyada büyük yankı uyandıran 'Cemal Kaşıkçı Cinayetinin Karanlık Sırları-Diplomatik Vahşet' kitabının yazarları Ferhat Ünlü ve Nazif Karaman'ı Malatya'lılarla buluşturdu.***‘Cemal Kaşıkçı Cinayetinin Karanlık Sırları-Diplomatik Vahşet' konferansına katılmak üzere Malatya'ya gelen Malatya Time Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çetin, Sabah Gazetesi Yazarı Ferhat Ünlü ve Sabah Gazetesi istihbarat şefi Nazif Karaman Malatya Valisi Aydın Baruş'u makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Usta gazeteciler Malatya'da yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundular.***Yaya öncelikli trafik bilincinin oluşturulması amacıyla Sümer İlkokulu önünde saat 12.00 - 13.00 saatleri arasında etkinlik düzenlendi.***Malatya'nın Hekimhan ilçesinde aranan FETÖ/PDY üyesi jandarma tarafından yakalandı.***İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje kapsamında trafikte yaya önceliğine dikkat çekilmesi ve yaya geçitlerinin kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla başlatılan kampanya Malatya'nın ilçelerinde de yapıldı.***Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.***Malatya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı personel tarafından ‘Yaya öncelikli trafik' uygulaması kapsamında Malatya'da çeşitli noktalarda uygulama yapıldı.***Malatya'nın Akçadağ ilçesinin yüksek kesimlerinde öğle saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı etkili oluyor.***Battalgazi Belediyesi Çağrı Merkezi'nin belediyeden hizmet alan vatandaşlara yönelik uyguladığı memnuniyet anketinde yüzde 94'lük başarı oranı çıktı.***Malatya'da yaşayan duayen-yazar ve yorumcu Asım Demirkök, 80 yaşında üniversiteli oldu. Azmiyle gençlere örnek olan Demirkök, “İnsanlara okumanın yaşı olmadığını gösteriyorum” dedi.***Battalgazi İYİ Parti Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, seçim gezileri kapsamında Paşaköşkü Mahallesinde esnafları ziyaret ederek destek istedi.***Malatya'da 6 Şubat günü 8 kişi hayatını kaybetti.

 
 
 
 
 
 

 

1_8

 

NOBEL'İ MALATYA'YA GETİREBİLİRİZ

Malatyamızın gururu olan Karaciğer Nakil Enstitüsü, karaciğer naklinde dünyanın sayılı kurumlarından biri durumunda. Enstitü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Malatya Time'a yaptığı özel açıklamalarda çalışmaları hakkında önemli bilgiler verdi.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN STRATEJİK HAMLELERİ KOMPLOYU BOZDU"

Yeşilyurt Belediyesi, yayımlandığı andan itibaren dünyada büyük yankı uyandıran 'Cemal Kaşıkçı Cinayetinin Karanlık Sırları-Diplomatik Vahşet' kitabının yazarları Ferhat Ünlü ve Nazif Karaman'ı Malatya'lılarla buluşturdu.

USTA GAZETECİLER VALİ BARUŞ İLE İSTİŞARELERDE BULUNDULAR

‘Cemal Kaşıkçı Cinayetinin Karanlık Sırları-Diplomatik Vahşet' konferansına katılmak üzere Malatya'ya gelen Malatya Time Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çetin, Sabah Gazetesi Yazarı Ferhat Ünlü ve Sabah Gazetesi istihbarat şefi Nazif Karaman Malatya Valisi Aydın Baruş'u makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Usta gazeteciler Malatya'da yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundular.

TRAFİKTE ÖNCELİK YAYALARA AİTTİR

Yaya öncelikli trafik bilincinin oluşturulması amacıyla Sümer İlkokulu önünde saat 12.00 - 13.00 saatleri arasında etkinlik düzenlendi.

 
MERSİN'DE ARANAN ŞÜPHELİ MALATYA'DA BULUNDU
Malatya'nın Hekimhan ilçesinde aranan FETÖ/PDY üyesi jandarma tarafından yakalandı.
 
 
İLÇELERDE YAYA ÖNCELİKLİ TRAFİK EĞİTİMİ
İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje kapsamında trafikte yaya önceliğine dikkat çekilmesi ve yaya geçitlerinin kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla başlatılan kampanya Malatya'nın ilçelerinde de yapıldı.
 
ŞEHRİN SANAYİCİLERİ ŞEHRİN LOKOMOTİFİDİR
Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
 
JANDARMA ÇEŞİTLİ NOKTALARDA UYGULAMA YAPTI
Malatya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı personel tarafından ‘Yaya öncelikli trafik' uygulaması kapsamında Malatya'da çeşitli noktalarda uygulama yapıldı.
 
 
AKÇADAĞ BEYAZA BÜRÜNDÜ
Malatya'nın Akçadağ ilçesinin yüksek kesimlerinde öğle saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı etkili oluyor.
 
 
YÜZDE 94'LÜK BAŞARI ORANI ÇIKTI
Battalgazi Belediyesi Çağrı Merkezi'nin belediyeden hizmet alan vatandaşlara yönelik uyguladığı memnuniyet anketinde yüzde 94'lük başarı oranı çıktı.
 
 
OKUMANIN YAŞI YOK
Malatya'da yaşayan duayen-yazar ve yorumcu Asım Demirkök, 80 yaşında üniversiteli oldu. Azmiyle gençlere örnek olan Demirkök, “İnsanlara okumanın yaşı olmadığını gösteriyorum” dedi.
 
"BU HIRÇINLIKLARI RAHATSIZ OLDUKLARINA İŞARETTİR"
Battalgazi İYİ Parti Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, seçim gezileri kapsamında Paşaköşkü Mahallesinde esnafları ziyaret ederek destek istedi.
 
 
8 KİŞİ VEFAT ETTİ
Malatya'da 6 Şubat günü 8 kişi hayatını kaybetti.
 
elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!