dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63167.921$

Günün Özeti


Günün Özeti
07.02.2019 gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Gençlik ve Eğitim Derneği, Malatya'dan 120 kişilik bir ekip ile TBMM'de grup toplantısına konuk oldu. ***Malatya Kanatlı Et Üreticiler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Yıldız, Malatya'da beyaz et üretiminde sektörün her geçen gün kan kaybettiğini belirterek acilen gerekli önlemlerin alınması gerektiğini ifade etti. ***Şehit Elif Livan Anaokulu öğrencileri doğaya ve ağaçlandırma çalışmalarına katkıda bulunmak ve çevre bilincini geliştirmek için “Tohumların Yolculuğu” isimli bir proje hayata geçirdi.***“Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var” sloganı ile düzenlenen Türk Kızılayı'nın kan bağış çağrısına Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden destek geldi.***Malatya'nın Arguvan ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı şiddetini arttırıyor. ***Kuluncak'taki ortaokul ve lise öğrencilerine robotik kodlama eğitimi verilmeye başlandı. ***Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya'yı gece yarısından itibaren etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Yeşilyurt'ta ulaşımın aksamaması ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.***Malatya'da gerçekleştirilen operasyon ile 228 kilogram gümrük kaçağı nargile kömürü ele geçirildi.***Açıldığı ilk günden bu yana mutlu anların merkezi olan Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bu kez de iki genç çiftin mutluluklarına ev sahipliği yaptı.***AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Akçadağ ilçe başkanlığına Hüseyin Çapar atandı.***İyi Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci kapalı çarşı esnaflarını ziyaret ederek destek istedi. ***Malatya'da polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 171 litre kaçak içki ele geçirildi. ***Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek finalinde Göztepe ile oynadıkları ilk maçı kazandıkları için mutlu olduklarını kaydederek, “Kupada final oynamak istiyoruz” dedi.***E.Yeni Malatyaspor'un Fransız santraforu Aboubakar Kamara, her maçı kazanmak için oynayacaklarını ifade ederek, deplasmanda Atiker Konyaspor karşısında 3 puanı alıp, taraftarlara hediye etmek istediklerini söyledi.***Malatya'da 7 Şubat günü 13 kişi hayatını kaybetti***

   

2_27

 

120 GENÇ TBMM'DE GRUP TOPLANTISINA KATILDI

Gençlik ve Eğitim Derneği, Malatya'dan 120 kişilik bir ekip ile TBMM'de grup toplantısına konuk oldu. 

SEKTÖR HER GEÇEN GÜN KAN KAYBEDİYOR

Malatya Kanatlı Et Üreticiler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Yıldız, Malatya'da beyaz et üretiminde sektörün her geçen gün kan kaybettiğini belirterek acilen gerekli önlemlerin alınması gerektiğini ifade etti. 

TOHUMLARIN YOLCULUĞU BAŞLADI

Şehit Elif Livan Anaokulu öğrencileri doğaya ve ağaçlandırma çalışmalarına katkıda bulunmak ve çevre bilincini geliştirmek için “Tohumların Yolculuğu” isimli bir proje hayata geçirdi.

 

"HAYAT KURTARMAK SENİN KANINDA VAR"

“Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var” sloganı ile düzenlenen Türk Kızılayı'nın kan bağış çağrısına Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden destek geldi.

 KAR KALINLIĞI 20 SANTİMETREYE ULAŞTI

Malatya'nın Arguvan ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı şiddetini arttırıyor. 

 

ÖĞRENCİLERE ROBOTİK KODLAMA EĞİTİMİ VERİLDİ

Kuluncak'taki ortaokul ve lise öğrencilerine robotik kodlama eğitimi verilmeye başlandı. 

 

EKİPLERİMİZ 24 SAAT GÖREVİNİN BAŞINDADIR

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya'yı gece yarısından itibaren etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Yeşilyurt'ta ulaşımın aksamaması ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

 

KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

Malatya'da gerçekleştirilen operasyon ile 228 kilogram gümrük kaçağı nargile kömürü ele geçirildi.

 

EVLİLİĞE İLK ADIM

Açıldığı ilk günden bu yana mutlu anların merkezi olan Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bu kez de iki genç çiftin mutluluklarına ev sahipliği yaptı.

 

HÜSEYİN ÇAPAR ATANDI

AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Akçadağ ilçe başkanlığına Hüseyin Çapar atandı.

 

EKİNCİ DESTEK İSTEDİ

İyi Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci kapalı çarşı esnaflarını ziyaret ederek destek istedi. 

 

171 LİTRE KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

Malatya'da polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 171 litre kaçak içki ele geçirildi. 

 

KUPADA FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek finalinde Göztepe ile oynadıkları ilk maçı kazandıkları için mutlu olduklarını kaydederek, “Kupada final oynamak istiyoruz” dedi.

 

"3 PUANI ALIP TARAFTARLARA HEDİYE ETMEK İSTİYORUZ"

E.Yeni Malatyaspor'un Fransız santraforu Aboubakar Kamara, her maçı kazanmak için oynayacaklarını ifade ederek, deplasmanda Atiker Konyaspor karşısında 3 puanı alıp, taraftarlara hediye etmek istediklerini söyledi.

 VEFAT EDENLER

Malatya'da 7 Şubat günü 13 kişi hayatını kaybetti

 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!