dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.94
  • ALTIN
    2430.4
  • BIST
    9716.17
  • BTC
    63454.94$

Günün Özeti


Günün Özeti
08.02.2019 gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya'da iki otobüsün çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 1 kişi öldü, 17 kişi yaralandı. ***Malatya'nın Akçadağ ilçesinde minibüs ile hafif ticari aracın karıştığı kazada 5 kişi yaralandı. ***Malatya'da buzlanma ve sisten dolayı kontrolden çıkarak devrilen araçta bulunan 7 kişi yaralandı. ***Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. ***Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü öğrencilerin suyun öneminin farkında olmaları için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak projeler yürütüyor. Bu kapsamda ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde gelenekselleşen “Su ve Hayat” konulu ödüllü Şiir, Kompozisyon ve Resim yarışması düzenliyor.***Malatya Büyükşehir Belediye İtfaiyesi, 2018 yılında 2 bin 805 olaya müdahale etti. Bölgenin en güçlü itfaiye teşkilatına sahip olan Büyükşehir İtfaiyesi, talep edilmesi halinde komşu illerde de kurtarma olaylarına katkıda bulunuyor. ***Malatya'da Jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu sattıkları tespit edilen 11 şahsa yönelik 14 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı.*** Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Öz Malatyalılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı'nda esnaflarla bir araya geldi. Başkan Gürkan, esnafın rahat ve güvenli bir ortamda çalışmasına imkan sağlayacak ortamları hazırlamanın gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.*** Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu partisinin kuruluşunun 50. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. ***Seçim çalışmalarını sürdüren Ali Ekinci, şire pazarı esnafını ziyaret ederek 31 Mart Yerel Seçimlerinde destek istedi. *** Marasalı bu kapsamda Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Malatya Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek, 31 Mart yerel seçimleri ve Malatya'nın ekonomisi ile ilgili istişarelerde bulundu. Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Cemali Marasalı, ilk olarak Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. *** U16 Yıldız Erkekler Basketbol Ligi'nde şampiyon olan Yıldızlar Gençlik ve Spor Kulübü, erkekler ve kızlar U14 Ligleri'nde de şampiyonluğa ulaştı. Sezona iddialı başlayan Yıldızlar Gençlik ve Spor Kulübü, U16 Yıldız Erkekler Basketbol Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmıştı. ***Evkur Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu, Beşiktaş maçı öncesi taraftarına uyarılarda bulundu. ***Malatya'da 8 Şubat günü 9 kişi hayatını kaybetti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1_8

 

MALATYA'DA FECİ KAZA...

Malatya'da iki otobüsün çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 1 kişi öldü, 17 kişi yaralandı. 

 

DİKKATSİZLİK KAZAYA SEBEP OLDU

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde minibüs ile hafif ticari aracın karıştığı kazada 5 kişi yaralandı. 

 

BUZLANAN YOLDA KAZA KAÇINILMAZ OLDU

Malatya'da buzlanma ve sisten dolayı kontrolden çıkarak devrilen araçta bulunan 7 kişi yaralandı. 

 

"MÜSİAD BİR AİLEDİR"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. 

 

SU VE HAYAT KONULU YARIŞMA DÜZENLENİYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü öğrencilerin suyun öneminin farkında olmaları için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak projeler yürütüyor. Bu kapsamda ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde gelenekselleşen “Su ve Hayat” konulu ödüllü Şiir, Kompozisyon ve Resim yarışması düzenliyor.

 

2 BİN 805 OLAYA MÜDAHALE EDİLDİ

Malatya Büyükşehir Belediye İtfaiyesi, 2018 yılında 2 bin 805 olaya müdahale etti. Bölgenin en güçlü itfaiye teşkilatına sahip olan Büyükşehir İtfaiyesi, talep edilmesi halinde komşu illerde de kurtarma olaylarına katkıda bulunuyor. 

 

14 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON YAPILDI

Malatya'da Jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu sattıkları tespit edilen 11 şahsa yönelik 14 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. 

 

ESNAFLARIN RAHAT ÇALIŞMALARINI İSTİYORUZ

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Öz Malatyalılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı'nda esnaflarla bir araya geldi. Başkan Gürkan, esnafın rahat ve güvenli bir ortamda çalışmasına imkan sağlayacak ortamları hazırlamanın gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

 

MHP 50 YAŞINDA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu partisinin kuruluşunun 50. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

 

KAYISI ALANINDA DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Seçim çalışmalarını sürdüren Ali Ekinci, şire pazarı esnafını ziyaret ederek 31 Mart Yerel Seçimlerinde destek istedi. 

 

"BELEDİYELER YÜZÜNDEN YATIRIM YAPILAMIYOR"

Marasalı bu kapsamda Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Malatya Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek, 31 Mart yerel seçimleri ve Malatya'nın ekonomisi ile ilgili istişarelerde bulundu. Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Cemali Marasalı, ilk olarak Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. 

 

SEZONA İDDİALI BAŞLADILAR

U16 Yıldız Erkekler Basketbol Ligi'nde şampiyon olan Yıldızlar Gençlik ve Spor Kulübü, erkekler ve kızlar U14 Ligleri'nde de şampiyonluğa ulaştı. Sezona iddialı başlayan Yıldızlar Gençlik ve Spor Kulübü, U16 Yıldız Erkekler Basketbol Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmıştı. 

 

TARAFTARLARA PASSOLİG UYARISI

Evkur Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu, Beşiktaş maçı öncesi taraftarına uyarılarda bulundu. 

 

VEFAT EDENLER

Malatya'da 8 Şubat günü 9 kişi hayatını kaybetti.

 

 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!