dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63660.306$

Günün Özeti


Günün Özeti
13.02.2019 gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Turgut Özal Mahallesinde düzenlenen mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya gelip, projelerini anlatan Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, “Beş yıl önce belirlediğimiz hedeflerin büyük bir kısmına ulaşmanın onurunu yaşıyoruz. Yüce Rabbime sonsuz hamdolsun ki; beş yıllık çalışma karnemizi yüzümüzün akıyla halkımızla paylaşma imkânına sahip oluyoruz. Halkımızda bu hizmetlerimizin karşılığında hoşsohbetleri ve güler yüzünü bizlerden esirgemiyor” dedi.*** Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısına başladı. *** Malatya'da polis ve jandarma ekipleri, haklarında yakalama kararı bulunan 16 kişiyi yakaladı. *** Malatya Hava limanında Ocak ayında ta 67 bin 115 yolcuya hizmet verildi. *** 2017 yılında Malatya'da yurt dışındaki Türklerin sosyal platform sitesi olarak kurulan Community Abroad'ın kullanıcı sayısı yarım milyonu aştı. *** Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD)Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Şube Başkanı Akif Çelik görevinden istifa ettiğini açıkladı. ***  Şehit, Gazi Yakınları ve Vatanseverler Kamu Görevlileri Sendikası Malatya Şube Başkanı Ahmet Adıyaman sağladığı katkıdan dolayı MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar'a plaket verdi. *** Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, takımın durumunu değerlendirdi. İki kulvarda da başarılı olmak istediklerini söyleyen Bulut, "Hem kupada hem de ligde iyi yerlerde bitirmek istiyoruz. Kupada inşallah final olur, ligde de şu anki konumumuzu korumaya çalışacağız" dedi. ***E. Yeni Malatyaspor, Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. *** Malatya'da 11 kişi hayatını kaybetti. ***

 

 

 

 

 

 

 

 

2_27

 

NECDET AKBOĞA YAZDI...

KAVIRİ DIZZO (HIRSIZ TAŞI)

 

"SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL"

Turgut Özal Mahallesinde düzenlenen mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya gelip, projelerini anlatan Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, “Beş yıl önce belirlediğimiz hedeflerin büyük bir kısmına ulaşmanın onurunu yaşıyoruz. Yüce Rabbime sonsuz hamdolsun ki; beş yıllık çalışma karnemizi yüzümüzün akıyla halkımızla paylaşma imkânına sahip oluyoruz. Halkımızda bu hizmetlerimizin karşılığında hoşsohbetleri ve güler yüzünü bizlerden esirgemiyor” dedi.

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜDÜ

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısına başladı. 

ARANAN 16 KİŞİ YAKALANDI

Malatya'da polis ve jandarma ekipleri, haklarında yakalama kararı bulunan 16 kişiyi yakaladı. 

"OKUL ÇEVRELERİ SIKI TAKİP ALTINDA"

Öğrencilerin huzur ve güven içerisinde okullara gidip gelmeleri için çalışma başlatan jandarma ekipleri, çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik uygulamalara ağırlık verdi. 

HAVA LİMANI İSTAİSTİKLERİ AÇIKLANDI

Malatya Hava limanında Ocak ayında ta 67 bin 115 yolcuya hizmet verildi. 

TÜRKLERİN SOSYAL PLATFORM SİTESİ...

2017 yılında Malatya'da yurt dışındaki Türklerin sosyal platform sitesi olarak kurulan Community Abroad'ın kullanıcı sayısı yarım milyonu aştı. 

ÇELİK İSTİFA ETTİ

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD)Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Şube Başkanı Akif Çelik görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

"ORTAK PAYDAMIZ MALATYA"

Şehit, Gazi Yakınları ve Vatanseverler Kamu Görevlileri Sendikası Malatya Şube Başkanı Ahmet Adıyaman sağladığı katkıdan dolayı MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar'a plaket verdi. 

"İYİ YERLERDE BİTİRMEK İSTİYORUZ"

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, takımın durumunu değerlendirdi. İki kulvarda da başarılı olmak istediklerini söyleyen Bulut, "Hem kupada hem de ligde iyi yerlerde bitirmek istiyoruz. Kupada inşallah final olur, ligde de şu anki konumumuzu korumaya çalışacağız" dedi. 

HAZIRLIKLAR BEŞİKTAŞ KARŞILAŞMASI İÇİN

E. Yeni Malatyaspor, Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. 

 

EYMS SAHASINDA KAPLAN KESİLİYOR

Spor Toto Süper Lig Ekibi E.Yeni Malatyaspor, bu sezon sahasında dört büyük olarak adlandırılan takımlara karşı ortaya koyduğu mücadele ve aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor.

VEFAT EDENLER

Malatya'da 11 kişi hayatını kaybetti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!