dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2490.9
  • BIST
    9638.28
  • BTC
    64760.72$

Günün Özeti


Günün Özeti
14 Şubat gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunun 52. birleşiminde söz alarak Malatya'da Kimya Organize Sanayi Bölgesinin kurulmasının gerekli olduğunu ifade etti. *** Malatya'da önümüzdeki günlerde açılması planlanan Radyo ve Gramofon Müzesi ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Yoğun ilgi gören müzede ziyaretçiler hem tarih yolculuğu yapıyor hem de müzik dinlemenin keyfini sürüyor. *** Esnaflardan 31 Mart yerel seçimleri için destek isteyen Ali Ekinci, daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Battalgazi için esnaflardan yardım beklediğini aktardı. Ekinci, esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi. *** CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Soner Gökçe, Şeker-İş Sendikası Malatya Şube Başkanlığını ziyaret ederek, başkan Nuri Murat ve yönetim kurulu üyeleriyle istişarelerde bulundu. *** Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Hasan Akbudak İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde genç mucitlerle bir araya geldi. *** Malatya'da Doğa Cadde Alışveriş Merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla gül dağıttı. *** Malatya'da bir gurup muhtar adayı İl Seçim Kuruluna giderek, 31 Marta'ki yerel seçimlerde oy pusulalarında muhtar fotoğraflarının da olması için başvuru yaptı. *** Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar,Tecde Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. *** Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi ve KETEM işbirliğinde çağın hastalığı olan kanser türlerinin neler olduğu, korunma yolları ve erken teşhisin önemini belirtmek amacıyla “Kanser Türleri ve Korunma Yolları” konulu konferans düzenledi. *** Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Galericiler Sitesi Başkanı Arif Ede ve galericiler sitesi esnafları ile bir araya geldi. *** E.Yeni Malatyaspor'un başarılı kalecisi Ertaç Özbir, uzun bir aradan sonra Beşiktaş karşılaşmasıyla birlikte Süper Lig'de yeniden kaleyi devralacak. *** Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş Malatya'ya geldi. Siyah-beyazlı kafileyi taraftarlar coşkulu bir şekilde karşıladı. 

  

2_27

MALATYA'DA KİMYA OSB KURULMASI ŞART

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunun 52. birleşiminde söz alarak Malatya'da Kimya Organize Sanayi Bölgesinin kurulmasının gerekli olduğunu ifade etti.  

1800'LÜ YILLARIN GRAMOFONLARI İLGİ GÖRDÜ

Malatya'da önümüzdeki günlerde açılması planlanan Radyo ve Gramofon Müzesi ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Yoğun ilgi gören müzede ziyaretçiler hem tarih yolculuğu yapıyor hem de müzik dinlemenin keyfini sürüyor. 

"BÜTÜN PROJELERİMİZ HAZIR"

Esnaflardan 31 Mart yerel seçimleri için destek isteyen Ali Ekinci, daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Battalgazi için esnaflardan yardım beklediğini aktardı. Ekinci, esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi. 

"GENÇ YAŞTA BAŞARILARIYLA SÖZ ETTİRDİLER"

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Hasan Akbudak İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde genç mucitlerle bir araya geldi.  

"BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BORÇ İÇİNDE"

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Soner Gökçe, Şeker-İş Sendikası Malatya Şube Başkanlığını ziyaret ederek, başkan Nuri Murat ve yönetim kurulu üyeleriyle istişarelerde bulundu. 

14 ŞUBAT JESTİ...

Malatya'da Doğa Cadde Alışveriş Merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla gül dağıttı. 

ADAYLAR PUSULALARDA FOTOĞRAFLARININ OLMASINI İSTİYOR

Malatya'da bir gurup muhtar adayı İl Seçim Kuruluna giderek, 31 Marta'ki yerel seçimlerde oy pusulalarında muhtar fotoğraflarının da olması için başvuru yaptı.  

GENÇLİĞİN NESİ VAR GELECEĞİN SESİ VAR

Darende'de gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve donanımını artırmak amacıyla hazırlanan “Gençliğin Nesi Var, Geleceğin Sesi Var” projesi kabul gördü. 

HİZMET FELSEFEMİZİN ÖZNESİ İNSAN YÜKLEMİ ADALET

Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar,Tecde Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. 

KANSER TÜRLERİ VE KORUNMA YOLLARI

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi ve KETEM işbirliğinde çağın hastalığı olan kanser türlerinin neler olduğu, korunma yolları ve erken teşhisin önemini belirtmek amacıyla “Kanser Türleri ve Korunma Yolları” konulu konferans düzenledi.

İNSANLAR İŞ YERLERİNDE HUZURLU OLMALI

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Galericiler Sitesi Başkanı Arif Ede ve galericiler sitesi esnafları ile bir araya geldi.  

ERTAÇ KALEYİ DEVRALACAK

E.Yeni Malatyaspor'un başarılı kalecisi Ertaç Özbir, uzun bir aradan sonra Beşiktaş karşılaşmasıyla birlikte Süper Lig'de yeniden kaleyi devralacak. 

BEŞİTAŞ MALATYA'YA GELDİ

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş Malatya'ya geldi. Siyah-beyazlı kafileyi taraftarlar coşkulu bir şekilde karşıladı.  

VEFAT EDENLER

Malatya'da 14 Şubat günü 14 kişi hayatını kaybetti. 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!