dore okulları
Malatya
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.25
  • EURO
    34.69
  • ALTIN
    2394.2
  • BIST
    10247.75
  • BTC
    62342.54$

Günün Özeti


Günün Özeti
17 Şubat gününün öne çıkan haberlerini derledik
Narin

Malatya'da taş ocağından çıkan bir kamyonun freni patlaması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralandı. *** Malatya'da bir evin balkonunda çıkan yangını itfaiye ekipleri son anda önledi. Şans eseri can kaybının olmadığı yangında maddi hasar meydana geldi. *** Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Pütürge ilçesine bağlı Pazarcık Mahallesi sakinleri tarafından coşku ile karşılandı. Coşkulu kalabalığa hitap eden Başkan Gürkan, “31 Mart'tan sonra Malatya modeli diye siyasette yeni bir model çıkacak” dedi. ***  Malatya'da 44 ekip ve 659 emniyet personelinin katılımıyla yapılan huzur uygulamasında aranan 59 kişi yakalandı. *** Son günlerde artan hava sıcaklığını fırsat bilen Malatyalılar, hafta sonunda güneşli havanın tadını piknik alanlarında çıkardı. *** İYİ parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ayrıştırmaya değil birleştirmeye geldiklerini söyledi. İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, seçim çalışmaları kapsamında açık oto pazarını ziyaret ederek hem esnaflardan hem de vatandaşlardan destek istedi. ***E. Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, ligde tartışılan VAR kararlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “VAR sisteminin adil olduğunu düşünüyoruz. Ancak bazı maçlarda izlenmesine ya da görülmesine rağmen hakemler aleyhimize kararlar verdi. Beşiktaş maçında Adem'in faulü şiddet olarak kırmızı kart değildi” dedi. *** Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Bölgesel Amatör Futbol Lig 2.Grup'ta 18. hafta karşılaşmasını rakibi 62 Dersimspor'un ligden çekilmesi nedeniyle hükmen 3-0 kazandı. *** Marasalı bu kapsamda Hizmet İş Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri'yi ziyaret etti. İşçilerin yaşadığı sorunlarla ilgili istişarelerin edildiği ziyarette konuşan Marasalı, seçildikleri takdirde işçilere huzurlu ve düşüncelerini rahatlıkla ifade edebilecekleri bir ortam sağlayacaklarının sözünü verdi. *** Malatya'da 13 kişi vafet etti. ***

 2_27

FRENİ PATLAYAN KAMYONUN SÜRÜCÜSÜ YAKALANDI

Malatya'da taş ocağından çıkan bir kamyonun freni patlaması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralandı. 

YANGIN KISA SÜRELİ PANİK YARATTI

Malatya'da bir evin balkonunda çıkan yangını itfaiye ekipleri son anda önledi. Şans eseri can kaybının olmadığı yangında maddi hasar meydana geldi. 

"MALATYA MODELİ DİYE YENİ BİR MODEL OLUŞACAK"

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Pütürge ilçesine bağlı Pazarcık Mahallesi sakinleri tarafından coşku ile karşılandı. Coşkulu kalabalığa hitap eden Başkan Gürkan, “31 Mart'tan sonra Malatya modeli diye siyasette yeni bir model çıkacak” dedi. 

ARANAN 59 KİŞİ YAKALANDI

Malatya'da 44 ekip ve 659 emniyet personelinin katılımıyla yapılan huzur uygulamasında aranan 59 kişi yakalandı. 

HAFTA SONU GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDILAR

Son günlerde artan hava sıcaklığını fırsat bilen Malatyalılar, hafta sonunda güneşli havanın tadını piknik alanlarında çıkardı. 

"AYRIŞTIRMAYA DEĞİL, BİRLEŞTİRMEYE GELDİK"

İYİ parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ayrıştırmaya değil birleştirmeye geldiklerini söyledi. İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, seçim çalışmaları kapsamında açık oto pazarını ziyaret ederek hem esnaflardan hem de vatandaşlardan destek istedi. 

"ADEM'İN FAULÜ KIRMIZI KART DEĞİLDİ"

E. Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, ligde tartışılan VAR kararlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “VAR sisteminin adil olduğunu düşünüyoruz. Ancak bazı maçlarda izlenmesine ya da görülmesine rağmen hakemler aleyhimize kararlar verdi. Beşiktaş maçında Adem'in faulü şiddet olarak kırmızı kart değildi” dedi. 

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR HÜKMEN KAZANDI

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Bölgesel Amatör Futbol Lig 2.Grup'ta 18. hafta karşılaşmasını rakibi 62 Dersimspor'un ligden çekilmesi nedeniyle hükmen 3-0 kazandı. 

ÇALIŞANLAR ARASINDA AYRIM YAPILMAYACAK

Marasalı bu kapsamda Hizmet İş Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri'yi ziyaret etti. İşçilerin yaşadığı sorunlarla ilgili istişarelerin edildiği ziyarette konuşan Marasalı, seçildikleri takdirde işçilere huzurlu ve düşüncelerini rahatlıkla ifade edebilecekleri bir ortam sağlayacaklarının sözünü verdi. 

VEFAT EDENLER

Malatya'da 17 Şubat günü 13 kişi hayatını kaybetti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!