dore okulları
Malatya
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2393.5
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    63653.923$

Günün Özeti


Günün Özeti
18 Şubat gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB tarafından Malatya'da yapılan Selahattin Eyyübi İmam Hatip Lisesinin açılışına katıldı. *** Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Yeşil Kuşak Projesi alanında bulunan Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin taşınması için Malatya'ya yeni bir okul yapacaklarının müjdesini verdi. *** Malatya okul açılışına katılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret etti. *** İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Kamu-STK İş Birliği Projesi Malatya Sivil Toplum Günleri açılışı Malatya Vali Yardımcısı Güher Sinem Büyüknalçacı'nın katılımıyla gerçekleşti. *** Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsasının ev sahipliğinde düzenlenen 'Reel Sektör ve Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı'na katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Türkiye bu tümseği aşacak" dedi.  ***  31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik ziyaretleri kapsamında Gedik ve Hıroğlu Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, “31 Mart Seçimlerinde Yeşilyurt'ta en fazla oyu alıp, ilçemize daha fazla yatırımın gelmesini sağlayacağız. Hemşerilerimizin ‘ Durmak Yok Yola Devam' demesi umutlarımızın daha fazla filizlenmesine neden olmaktadır.” dedi.***  MHP(Milliyetçi Hareket Partisi)Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar Cumhur ittifakı adayı Darende Belediye Başkan Adayı İsa Özkan'ın seçim bürosu açılışına katıldı.  *** AK Parti Malatya Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, seçim çalışmalarını sürdürüyor. *** Malatya'da çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile 2 kişi bıçakla yaralandı. *** Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni askerlik uygulamasını açıklayarak, "Lise ve altı mezunlar için 6+6 ay askerlik uygulaması getiriyoruz. Eğitim durumuna bakılmaksızın isteyen herkes bedelli askerliğe başvurabilecek. İki yıllık meslek yüksek okulu mezunlarına ise 12 aylık yedek astsubaylık uygulaması getiriyoruz. Lisans ve lisan üstü için belirlenecek sayıda yedek subaylık devam edecek” dedi. *** AK Parti Pütürge Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle açıldı. *** Malatya'da park halindeki otomobile çarpan araç sürücüsü yaralandı. ***  Doğanyol İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Türk Kızılay'ı tarafından başlatılan kan bağış kampanyasına destek olmak için kan bağışında bulundu.  ***  İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, Seçim Koordinasyon Ofisine gelen vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Ekinci, "Asıl rekoru halk kıracak” dedi.  *** Evkur Yeni Malatyaspor'da sakatlığından dolayı Beşiktaş maçında forma giyemeyen Aboubakar Kamara'nın sakatlığının düzelmeye başladığı ve özel bir program doğrultusunda antrenmanlara çıkacağı belirtildi. *** Malatya'da 8 kişi hayatını kaybetti. ***

 2_27

HİSARCIKLIOĞLU MALATYA'DA AÇILIŞA KATILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB tarafından Malatya'da yapılan Selahattin Eyyübi İmam Hatip Lisesinin açılışına katıldı. 

MALATYA'YA YENİ BİR OKUL MÜJDESİ...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Yeşil Kuşak Projesi alanında bulunan Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin taşınması için Malatya'ya yeni bir okul yapacaklarının müjdesini verdi.  

"MALATYA FARKLILIK OLUŞTURACAK ŞEHİRLERDEN"

Malatya okul açılışına katılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret etti. 

SİVİL TOPLUM GÜNLERİ AÇILIŞI MALATYA'DA YAPILDI

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Kamu-STK İş Birliği Projesi Malatya Sivil Toplum Günleri açılışı Malatya Vali Yardımcısı Güher Sinem Büyüknalçacı'nın katılımıyla gerçekleşti. 

"TÜRKİYE BU TÜMSEĞİ AŞACAK"

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsasının ev sahipliğinde düzenlenen 'Reel Sektör ve Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı'na katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Türkiye bu tümseği aşacak" dedi. 

"GENÇLERİMİZ İÇİN ASKERLİK YÜK OLMAKTAN ÇIKIYOR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni askerlik uygulamasını açıklayarak, "Lise ve altı mezunlar için 6+6 ay askerlik uygulaması getiriyoruz. Eğitim durumuna bakılmaksızın isteyen herkes bedelli askerliğe başvurabilecek. İki yıllık meslek yüksek okulu mezunlarına ise 12 aylık yedek astsubaylık uygulaması getiriyoruz. Lisans ve lisan üstü için belirlenecek sayıda yedek subaylık devam edecek” dedi.  

"BÜYÜK BİR ZAFERLE KAZANACAĞIZ"

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik ziyaretleri kapsamında Gedik ve Hıroğlu Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, “31 Mart Seçimlerinde Yeşilyurt'ta en fazla oyu alıp, ilçemize daha fazla yatırımın gelmesini sağlayacağız. Hemşerilerimizin ‘ Durmak Yok Yola Devam' demesi umutlarımızın daha fazla filizlenmesine neden olmaktadır.” dedi. 

"SAĞDUYUNUN BİRLİKTELİĞİ CUMHUR İTTİFAKI"

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi)Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar Cumhur ittifakı adayı Darende Belediye Başkan Adayı İsa Özkan'ın seçim bürosu açılışına katıldı.

"ÜLKENİN BEKASI OLARAK GÖRÜYORUZ"

AK Parti Malatya Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

TARTIŞMA KISA SÜREDE KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Malatya'da çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile 2 kişi bıçakla yaralandı. 

"HİZMETLERİMİZ KONUŞACAK"

AK Parti Pütürge Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle açıldı. 

KAZA GELİYORUM DEMEDİ

Malatya'da park halindeki otomobile çarpan araç sürücüsü yaralandı. 

KAN BAĞIŞINA DESTEK

Doğanyol İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Türk Kızılay'ı tarafından başlatılan kan bağış kampanyasına destek olmak için kan bağışında bulundu. 

"ASIL REKORU HALK KIRACAK"

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, Seçim Koordinasyon Ofisine gelen vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Ekinci, "Asıl rekoru halk kıracak” dedi.  

KAMARA'NIN SAKATLIĞI DÜZELMEYE BAŞLADI

Evkur Yeni Malatyaspor'da sakatlığından dolayı Beşiktaş maçında forma giyemeyen Aboubakar Kamara'nın sakatlığının düzelmeye başladığı ve özel bir program doğrultusunda antrenmanlara çıkacağı belirtildi. 

VEFAT EDENLER

Malatya'da 8 kişi hayatını kaybetti. 

  

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!