dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    35.03
  • ALTIN
    2424.3
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64195$

Günün Özeti


Günün Özeti
19 Şubat gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere katılacak siyasi partiler, aday listelerini seçim kurullarına teslim etti. ***  Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'a Yeni Malatyaspor forması hediye eden MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu bankalardan Yeni Malatyaspor'a destek sözü aldı. *** Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yer alan mahrem yapılanmasına yönelik Malatya merkezli gerçekleştirilen operasyonda 6'sı muvazzaf asker olmak üzere 7 şüpheli gözaltına alındı. *** AK Parti Malatya Battalgazi Belediye Başkan adayı Osman Güder, katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, “Vatandaşa altyapı yaparsın, üst yapı yaparsın, bina yaparsın ama gönlüne girmediğinde bunların hiçbir anlamı kalmaz. Biz bir mahalleye yatırım yaparken bu mahallenin eşrafının, orada yaşayan sakinlerinin, oranın sahibi olan insanlarının görüşlerini, önerilerini almadan hiç bir adım atmayacağız" dedi. ***Malatya Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği kendi binasında üçüncü çobanlık kursunu açtı. *** Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, seçim ziyaretleri kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Örgütlerini ziyaret ederek beş yıllık sürede yaptıkları hizmetler ve yeni dönemle ilgili projelerini anlatıp, destek istedi. ***  Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Rışvanlılar Derneği Başkanı Dr. Ali Yalçın ve dernek üyeleri ile bir araya geldi.  *** Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısı yapılan ikinci birleşimle sona erdi. ***  İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karaman, inşaatı devam eden camide sona yaklaşıldığını belirterek 2019 yılı içerisinde caminin hizmete açılmasının planlandığını belirtti. ***  İYİ Parti Battalgazi Başkan Adayı Ekinci, seçim çalışmaları kapsamında Hacı Abdi Mahallesindeki esnafları ziyaret ederek seçimlerde destek istedi. ***  Marasalı, Şeker-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat'ı ziyaret ederek, Malatya şeker fabrikasının son durumu, Türkiye'nin ekonomik durumu ve yerel seçimlere dair istişarelerde bulundu.  ***  Son haftalarda yaşanan sakatlıklardan dolayı kadro oluşturmakta dahi sıkıntı yaşayan Evkur Yeni Malatyaspor'da bu kez de forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu sakatlandı. ***  Ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken ve Süper Lig'de 4. sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin ikinci yarısında galibiyete hasret kaldı. ***

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2_27

AK PARTİ MECLİS ÜYESİ ADAY LİSTESİ AÇIKLANDI

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere katılacak siyasi partiler, aday listelerini seçim kurullarına teslim etti. 

AYDIN MALATYASPOR'A DESTEK VERDİ

 Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'a Yeni Malatyaspor forması hediye eden MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu bankalardan Yeni Malatyaspor'a destek sözü aldı. 

MALATYA MERKEZLİ OPERASYON YAPILDI

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yer alan mahrem yapılanmasına yönelik Malatya merkezli gerçekleştirilen operasyonda 6'sı muvazzaf asker olmak üzere 7 şüpheli gözaltına alındı. 

"VATANDAŞIN GÖNLÜNE GİRMEK GEREK"

AK Parti Malatya Battalgazi Belediye Başkan adayı Osman Güder, katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, “Vatandaşa altyapı yaparsın, üst yapı yaparsın, bina yaparsın ama gönlüne girmediğinde bunların hiçbir anlamı kalmaz. Biz bir mahalleye yatırım yaparken bu mahallenin eşrafının, orada yaşayan sakinlerinin, oranın sahibi olan insanlarının görüşlerini, önerilerini almadan hiç bir adım atmayacağız" dedi. 

104 SAATLİK EĞİTİM MODÜLÜ UYGULANACAK

Malatya Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği kendi binasında üçüncü çobanlık kursunu açtı. 

"HİZMET DÜSTURUMUZ HESAP VEREBİLİRLİK ÜZERİNE..."

Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, seçim ziyaretleri kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Örgütlerini ziyaret ederek beş yıllık sürede yaptıkları hizmetler ve yeni dönemle ilgili projelerini anlatıp, destek istedi.

"SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ÖNEMSİYORUZ"

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Rışvanlılar Derneği Başkanı Dr. Ali Yalçın ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. 

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İLE PROTOKOL İMZALANDI

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısı yapılan ikinci birleşimle sona erdi. 

 

MAÇLARIN İYİ YÖNETİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, "VAR'ın daha adaletli olduğunu her zaman söyledim. Ligin ilk yarısında maçların iyi yönetildiğini düşünüyorum. Ufak tefek hatalar oluyor, onu herkes doğal karşılıyor çünkü sistem daha yeni, ilk senesi ama ikinci yarı başladığında olaylar değişti. Söylediklerimi geri almam gerektiğini düşünüyorum çünkü Beşiktaş maçında Adem'in kırmızı kart pozisyonunu hiç konuşmamıza gerek yok" dedi. 

 

KAPSAMLI BİR SPOR SALONUNA İHTİYAÇ VAR

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM 54. Birleşiminde söz alarak Hekimhan'da spor salonu eksikliğini dile getirdi. 

 

CAMİ HAYIRSEVERLERİN KATKILARIYLA YAPILIYOR

İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karaman, inşaatı devam eden camide sona yaklaşıldığını belirterek 2019 yılı içerisinde caminin hizmete açılmasının planlandığını belirtti. 

BİZİM KOLTUK VEYA BAŞKANLIK SEVDAMIZ YOK

İYİ Parti Battalgazi Başkan Adayı Ekinci, seçim çalışmaları kapsamında Hacı Abdi Mahallesindeki esnafları ziyaret ederek seçimlerde destek istedi. 

SAADET PARTİSİ SEÇİME TEK PARTİ GİDİYOR

Marasalı, Şeker-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat'ı ziyaret ederek, Malatya şeker fabrikasının son durumu, Türkiye'nin ekonomik durumu ve yerel seçimlere dair istişarelerde bulundu. 

EYMS'DA TALİHSİZLİK...

Son haftalarda yaşanan sakatlıklardan dolayı kadro oluşturmakta dahi sıkıntı yaşayan Evkur Yeni Malatyaspor'da bu kez de forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu sakatlandı. 

 

KAPLANLAR GALBİYETE HASRET KALDILAR

Ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken ve Süper Lig'de 4. sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin ikinci yarısında galibiyete hasret kaldı. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!