dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    35.03
  • ALTIN
    2463.7
  • BIST
    9898.81
  • BTC
    64430.69$

Günün Özeti


Günün Özeti
21 Şubat gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

AK Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, mahalle gezilerine aralıksız devam ediyor. Her gittiği yerde coşkuyla karşılanan ve halkın desteğini alan Mikail Sülük, oy rekorunda Türkiye birinciliğine her gün biraz daha yaklaştığını ifade etti. ***  Güder, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, seçim çalışmaları kapsamında Yeni Cami ve Halep Caddesi çarşı esnafıyla bir araya geldi. *** Malatya'nın Kuluncak ilçesinde Demokratik Sol Parti Belediye Başkan Adayı Ethem Körükmez, CHP'nin Kuluncak Başkan adayı Mustafa Yıldız'ın uyuşturucu kaçakçılığından hükümlü olduğunu iddia ederek adaylığın düşürülmesi için İlçe Seçim Kuruluna delillerle birlikte başvurdu. ***  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan görevinden istifa etti. ***  Saadet Partisi Malatya Büyükşehir belediye başkan adayı Osman Cemali Marasalı, Saadet Partisi Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Sinan Erarslan ve beraberindeki heyet Doğanşehir Erkenek'i ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. ***  Malatya Kent Konseyi Sağlık Çalışma Grubu üyeleri, Kanser Erken Teşhis Merkezini (KETEM) ziyaret ederek erken teşhis ve tanının önemine dikkat çekti.  ***  Malatya Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından Arguvan'ın Bozburun Mahallesinde yapılan istişare toplantısında hayvancılıkla ilgili genel sorunlar ele alındı. ***   İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci Eski Malatya'daki esnafları ziyaret etti. Burada konuşan Ekinci, “Bunların projesi yok, tek yaptıkları Cumhurbaşkanı'nın arkasına gizlenmek” dedi. ***   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe seçim çalışmalarını sürdürüyor.  ***    Evkur Yeni Malatyaspor'da son haftaların tartışılan oyuncusu olan Ömer Şişmanoğlu, ligin 22. haftasında Beşiktaş'a attığı gol sonrası kulaklarını neden kapattığı ile ilgili açıklamada bulundu. Şişmanoğlu, gösterdiği tepkinin kendisine küfreden kişilere olduğunu ifade etti. ***   Süper Lig'de 23. haftanın açılış maçında yarın 20.30'da Ç. Rizespor ile karşılaşacak olan E.Yeni Malatyaspor, Rize'ye 7 eksikle gitti.  ***Malatya'da 7 kişi hayatını kaybetti. *** 

2_27

"YÜKSEK OY ORANI BİZE GÜÇ VERİR"

AK Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, mahalle gezilerine aralıksız devam ediyor. Her gittiği yerde coşkuyla karşılanan ve halkın desteğini alan Mikail Sülük, oy rekorunda Türkiye birinciliğine her gün biraz daha yaklaştığını ifade etti. 

"HEMŞEHRİLERİMİZİN SESİNE KULAK KABARTACAĞIZ"

Güder, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 
Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, seçim çalışmaları kapsamında Yeni Cami ve Halep Caddesi çarşı esnafıyla bir araya geldi. 

CHPLİ ADAY YSK'YA ŞİKAYET EDİLDİ

Malatya'nın Kuluncak ilçesinde Demokratik Sol Parti Belediye Başkan Adayı Ethem Körükmez, CHP'nin Kuluncak Başkan adayı Mustafa Yıldız'ın uyuşturucu kaçakçılığından hükümlü olduğunu iddia ederek adaylığın düşürülmesi için İlçe Seçim Kuruluna delillerle birlikte başvurdu. 

ASLAN İSTİFA ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan görevinden istifa etti. 

"ŞEKER FABRİKASININ SATIŞINA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Saadet Partisi Malatya Büyükşehir belediye başkan adayı Osman Cemali Marasalı, Saadet Partisi Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Sinan Erarslan ve beraberindeki heyet Doğanşehir Erkenek'i ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 

KANSER HAYATINIZDA TEHLİKE OLUŞTURMASIN

Malatya Kent Konseyi Sağlık Çalışma Grubu üyeleri, Kanser Erken Teşhis Merkezini (KETEM) ziyaret ederek erken teşhis ve tanının önemine dikkat çekti. 

"YETKİLİLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ"

Malatya Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından Arguvan'ın Bozburun Mahallesinde yapılan istişare toplantısında hayvancılıkla ilgili genel sorunlar ele alındı. 

BUNLARIN PROJESİ YOK

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci Eski Malatya'daki esnafları ziyaret etti. Burada konuşan Ekinci, “Bunların projesi yok, tek yaptıkları Cumhurbaşkanı'nın arkasına gizlenmek” dedi. 

GÖKÇE KENT MERKEZİNDE OTOBÜS TURU ATTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

"TEPKİM BANA KÜFÜR EDENLERE"

Evkur Yeni Malatyaspor'da son haftaların tartışılan oyuncusu olan Ömer Şişmanoğlu, ligin 22. haftasında Beşiktaş'a attığı gol sonrası kulaklarını neden kapattığı ile ilgili açıklamada bulundu. Şişmanoğlu, gösterdiği tepkinin kendisine küfreden kişilere olduğunu ifade etti. 

KAPLANLAR 7 EKSİKLE RİZE YOLUNDA

Süper Lig'de 23. haftanın açılış maçında yarın 20.30'da Ç. Rizespor ile karşılaşacak olan E.Yeni Malatyaspor, Rize'ye 7 eksikle gitti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!