dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    34.98
  • ALTIN
    2325.7
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70878.42$

Günün Özeti


Günün Özeti
22 Şubat gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

İnönü Üniversitesi, Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜNİAR) tarafından gerçekleştirilen ve akademik performanslarının değerlendirildiği "Devlet Üniversiteleri ve Fakülteleri Sıralaması Raporu"na (DÜS 2019) göre, 116 devlet üniversitesi arasında 10.olarak  yükselişini sürdürdü.*** Malatya'da birçok Sivil Toplum Kuruluşu (STK)'nun birleşerek oluşturduğu Ortak Değerler Platformu Mısır'da darbeyle başa geçen Sisi'nin masum insanları idam etmesini sert bir şekilde eleştirdi.  ***27 yaşında Türkiye'nin en genç belediye başkanlığı yaptığını belirten Ekinci, Malatya'da yaşanan birçok soruna değindi. *** Malatyalı bayan sporcu Eylül İrem Aydoğmuş , İstanbul'da düzenlenen Türkiye Boks Şampiyonasında 57 kg'da Türkiye 2.'si oldu. ***   Hakim ve Savcılar Kuruluna ait atama kararları da Resmi Gazete'de yer aldı. İstanbul Anadolu Hakim Adayı Cihat Çağrı Yıldız Akçadağ (Malatya) Hakimliğine atandı.  *** Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bilgi ve iletişim teknolojik alt yapılarını daha verimli hale getirmek adına dünyada hızla büyüyen HyperConverged mimarisini sunan Nutanix'i kullanan ilk belediye olduklarını söyledi.-***  Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Beydağı Gençlik Merkezi tarafından, ‘Merkezim Her Yerde' projesi etkinliği düzenlendi.  ***  Araştırmacı-yazar Can Acun Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya İl Başkanlığı ile İnönü Üniversitesi Uluslararası Gençlik Topluluğunun ortaklaşa düzenlediği konferansta “Değişen Dünyada Ortadoğu ve Türkiye” konulu konferans verdi. ***  CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Soner Gökçe, seçmenlerle buluşmaya devam ediyor.  ***  Görevinden istifa ettiğini duyuran CHP Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan, istifasını geri çekti. ***E.Yeni Malatyaspor, lisanslı ürünlerinin İstanbul'da da satılması için Esenler'de store açtı. ***   Malatya Anadolu Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (ANESİD) Başkanı Yusuf Özer Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. *** Malatya'da 22 Şubat günü 2 kişi hayatını kaybetti. ***

2_27

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE'DE İLK 10'DA 

İnönü Üniversitesi, Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜNİAR) tarafından gerçekleştirilen ve akademik performanslarının değerlendirildiği "Devlet Üniversiteleri ve Fakülteleri Sıralaması Raporu"na (DÜS 2019) göre, 116 devlet üniversitesi arasında 10.olarak  yükselişini sürdürdü.

6 AYDA 180 MISIRLI MASUM İDAM EDİLDİ

Malatya'da birçok Sivil Toplum Kuruluşu (STK)'nun birleşerek oluşturduğu Ortak Değerler Platformu Mısır'da darbeyle başa geçen Sisi'nin masum insanları idam etmesini sert bir şekilde eleştirdi. 

"TEPKİYİ GÖRMEZDEN GELMEK  MİLETİMİZE İHANETTİR"

27 yaşında Türkiye'nin en genç belediye başkanlığı yaptığını belirten Ekinci, Malatya'da yaşanan birçok soruna değindi. 

AYDOĞMUŞ TÜRKİYE 2.Sİ OLDU

Malatyalı bayan sporcu Eylül İrem Aydoğmuş , İstanbul'da düzenlenen Türkiye Boks Şampiyonasında 57 kg'da Türkiye 2.'si oldu. 

ATAMA KARARLARI RESMİ GAZETEDE

Hakim ve Savcılar Kuruluna ait atama kararları da Resmi Gazete'de yer aldı. İstanbul Anadolu Hakim Adayı Cihat Çağrı Yıldız Akçadağ (Malatya) Hakimliğine atandı. 

"BİLİŞİM ALTYAPIMIZI GÜÇLENDİRDİK"

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bilgi ve iletişim teknolojik alt yapılarını daha verimli hale getirmek adına dünyada hızla büyüyen HyperConverged mimarisini sunan Nutanix'i kullanan ilk belediye olduklarını söyledi.

"MERKEZİM HER YERDE"

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Beydağı Gençlik Merkezi tarafından, ‘Merkezim Her Yerde' projesi etkinliği düzenlendi. 

"DEĞİŞEN DÜNYADA ORTADOĞU VE TÜRKİYE"

Araştırmacı-yazar Can Acun Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya İl Başkanlığı ile İnönü Üniversitesi Uluslararası Gençlik Topluluğunun ortaklaşa düzenlediği konferansta “Değişen Dünyada Ortadoğu ve Türkiye” konulu konferans verdi. 

"KAPIMIZ HERKESE AÇIK OLACAK"

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Soner Gökçe, seçmenlerle buluşmaya devam ediyor. 

 

"KIZGINLIKLA İSTİFA ETTİM"

Görevinden istifa ettiğini duyuran CHP Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan, istifasını geri çekti. 

ESENLER'DE STORE AÇILDI

E.Yeni Malatyaspor, lisanslı ürünlerinin İstanbul'da da satılması için Esenler'de store açtı. 

SEKTÖREL POTANSİYELLER DEĞELENDİRİLİYOR

Malatya Anadolu Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (ANESİD) Başkanı Yusuf Özer Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!