dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    35.03
  • ALTIN
    2424.4
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64267.61$

Günün Özeti


Günün Özeti
26 Şubat gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

AK Parti heyeti, Arapgir İlçesi'ni ziyaret ederek Arapgir Belediye Başkan Adayı Rıza Murat Türksoy'un proje tanıtım toplantısına katıldı.  ***    MHP Malatya Kadın Kolları Başkanlığı tarafından, Hocalı Katliamının 27.'inci yılında fotoğraf sergisi açıldı.   ***    Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, gönül belediyeciliği yaparak, ortak paydaları olan Malatya'yı her alanda iyi noktalara taşıyacaklarını söyledi.  ***   AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimde sandıktan güçlü bir şekilde çıkarak, hizmetleri sürdüreceklerini ifade etti.    ***  Malatya'da gümrük kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda 3 bin 420 adet kaçak kozmetik ürün ele geçirildi.   ***   AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Hüseyin Çapar, “Birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek, sen ben ayrımı yapmadan ilçemize ve partimize hizmet yolunda gayret göstereceğiz” dedi.   ***    Malatya'da çeşitli suçlardan aranan cezaevi firarisi saklandığı kamyonetin gizli bölmesinde yakayı ele verdi. Şüphelinin üzerinde ayrıca kubar esrar maddesi ele geçirildi.   ***  AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır'a AK Parti Genel merkezi tarafından yeni bir görev verildi.   ***   Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, hükumetin aldığı tanzim satış noktaları kararına denk olarak Esenlik'te de meyve ve sebzelerin maliyetine satışının başladığını söyledi.    ***   MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, 26 Şubat 1992'de yapılan 'Hocalı Katliamı'nın, Ermeniler tarafından kardeş Azerbaycan'a uygulanmış soykırım olduğunu söyledi.   ***    Kent Konseyinin 2019 yılı lokomotif projesi olarak başlattığı “Gelenekten Geleceğe” projesi kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile “Geleneklerimiz ”temasıyla ortaokul düzeyinde resim, “Neden geleneklerimize önem vermeliyiz” temasıyla da lise düzeyinde kompozisyon yarışması düzenliyor.    ***   Anadolu Yıldızlar Ligi'nde mücadele eden Malatya takımı Muş'ta yapılan grup şampiyonasında birincilik elde etti.    ***Malatya'da 26 Şubat günü 10 kişi hayatını kaybetti. 

  2_27

'TRENDEN İNEN BİR DAHA BU TRENE BİNEMEZ'

AK Parti heyeti, Arapgir İlçesi'ni ziyaret ederek Arapgir Belediye Başkan Adayı Rıza Murat Türksoy'un proje tanıtım toplantısına katıldı. 

KATLİAMIN 27. YILINDA SERGİ AÇILDI

MHP Malatya Kadın Kolları Başkanlığı tarafından, Hocalı Katliamının 27.'inci yılında fotoğraf sergisi açıldı. 

'MALATYA'YI HER ALANDA İYİ NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ'

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, gönül belediyeciliği yaparak, ortak paydaları olan Malatya'yı her alanda iyi noktalara taşıyacaklarını söyledi. 

"31 MART'TA SANDIKTAN GÜÇLÜ ÇIKMAK İSTİYORUZ"

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimde sandıktan güçlü bir şekilde çıkarak, hizmetleri sürdüreceklerini ifade etti. 

KAÇAK ÜRÜN GETİREN ŞAHIS YAKALANDI

Malatya'da gümrük kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda 3 bin 420 adet kaçak kozmetik ürün ele geçirildi. 

"SEN BEN AYIRIMI YAPMAYACAĞIZ"

AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Hüseyin Çapar, “Birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek, sen ben ayrımı yapmadan ilçemize ve partimize hizmet yolunda gayret göstereceğiz” dedi.  

CEZAEVİ FİRARİSİ YAKAYI ELE VERDİ

 Malatya'da çeşitli suçlardan aranan cezaevi firarisi saklandığı kamyonetin gizli bölmesinde yakayı ele verdi. Şüphelinin üzerinde ayrıca kubar esrar maddesi ele geçirildi. 

ÇAKI'A MECLİSTE YENİ GÖREV

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır'a AK Parti Genel merkezi tarafından yeni bir görev verildi.

MALİYETİNE SATIŞLAR BAŞLADI

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, hükumetin aldığı tanzim satış noktaları kararına denk olarak Esenlik'te de meyve ve sebzelerin maliyetine satışının başladığını söyledi.  

"27 YIL ÖNCEKİ ACIYA ORTAK OLUYORUZ"

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, 26 Şubat 1992'de yapılan 'Hocalı Katliamı'nın, Ermeniler tarafından kardeş Azerbaycan'a uygulanmış soykırım olduğunu söyledi. 

NEDEN GELENEKLERİMİZE ÖNEM VERMELİYİZ?

Kent Konseyinin 2019 yılı lokomotif projesi olarak başlattığı “Gelenekten Geleceğe” projesi kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile “Geleneklerimiz ”temasıyla ortaokul düzeyinde resim, “Neden geleneklerimize önem vermeliyiz” temasıyla da lise düzeyinde kompozisyon yarışması düzenliyor.  

MALATYA TAKIMI MUŞ'TA BİRİNCİLİK ELDE ETTİ

Anadolu Yıldızlar Ligi'nde mücadele eden Malatya takımı Muş'ta yapılan grup şampiyonasında birincilik elde etti. 

VEFAT EDENLER

Malatya'da 26 Şubat günü 10 kişi hayatını kaybetti.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!