dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.46
  • EURO
    34.79
  • ALTIN
    2439.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63906.91$

Günün Özeti


Günün Özeti
2 Mart gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Battalgazi Belediyesi'ndeki efsanevi çalışmalarıyla adından söz ettiren Başkan Selahattin Gürkan, Malatya Time'a özel açıklamalarda bulundu. Malatya Time Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çetin'in sorularına büyük bir samimiyetle cevap veren Başkan Gürkan, Ak Parti'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilk söyleşisini Murat Çetin'le gerçekleştirdi. Malatya'nın gündemini belirleyen Malatya Time farkıyla işte Selahattin Gürkan'ın gündeme dair açıklamaları ve Malatya için gerçekleştirmek istediği projeleri… ***AK Parti Doğanyol Belediye Başkan Adayı Hakan Bay'ın seçim bürosu açılışına katılan Cumhur ittifakının adayı AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, "Hizmette temel esasımız, adalettir" dedi. *** Tunceli'de para yutup solunum yolu tıkanan 2 yaşındaki çocuk jandarmaya ait Skorsky tipi helikopterle hastaneye kaldırıldı.  *** Vali Aydın Baruş, Malatya'nın Battalgazi İlçesinde göreve başlayan mahalle bekçilerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.  ***  Malatya'da iki kişi arasında yaşanan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.   ***  İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi İç Hastalıkları doktoru Mahmut Kara, Karaciğer yetmezliği olan hastalarda ödem oluşması nedeniyle protein ve tuz kısıtlığı diyeti önerildiğini söyledi.   ***Malatya Ticaret Borsası (MTB) Şubat ayı Meclis Toplantısı üyelerin katılımı ile düzenlendi. MTB Şubat ayı meclis toplantısı meclis başkanı Erdoğan Ünal başkanlığında gerçekleştirildi. Borsa binasında yapılan toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Şubat ayında yapılan faaliyetlerle ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.   *** Sinema ve Tiyatro Oyuncusu Cengiz Küçükayvaz, Malatya Park AVM'de düzenlenen söyleşide hayranları ile bir araya geldi.***İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, büyük bir kalabalık eşliğinde Kışla Caddesinde seçim bürosunu açtı. *** Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, bir zamanlar yardımcılığını yaptığı Abdullah Avcı'ya ve eski takımı Medipol Başakşehir'e karşı yarın puan ya da puanlar almak için mücadele edecek. ***Malatya'da 6 kişi vefat etti. ***

2_27

GÜRKAN: "NEFSİMİZİ TATMİN ETME HESABI İÇİNDE DEĞİLİZ"

Battalgazi Belediyesi'ndeki efsanevi çalışmalarıyla adından söz ettiren Başkan Selahattin Gürkan, Malatya Time'a özel açıklamalarda bulundu. Malatya Time Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çetin'in sorularına büyük bir samimiyetle cevap veren Başkan Gürkan, Ak Parti'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilk söyleşisini Murat Çetin'le gerçekleştirdi. Malatya'nın gündemini belirleyen Malatya Time farkıyla işte Selahattin Gürkan'ın gündeme dair açıklamaları ve Malatya için gerçekleştirmek istediği projeleri…

"HİZMETTE TEMEL ESASIMIZ ADALETTİR"

AK Parti Doğanyol Belediye Başkan Adayı Hakan Bay'ın seçim bürosu açılışına katılan Cumhur ittifakının adayı AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, "Hizmette temel esasımız, adalettir" dedi. 

PARA TUTAN ÇOCUK SKORSKY İLE MALATYA'YA GETİRİLDİ

Tunceli'de para yutup solunum yolu tıkanan 2 yaşındaki çocuk jandarmaya ait Skorsky tipi helikopterle hastaneye kaldırıldı. 

ÜLKEMİZİN BEKA SORUNU YOK"

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, büyük bir kalabalık eşliğinde Kışla Caddesinde seçim bürosunu açtı. 

 

"SİZLERE GÜVENİYORUZ"

Vali Aydın Baruş, Malatya'nın Battalgazi İlçesinde göreve başlayan mahalle bekçilerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.  

SİLAHLARIN KULLANLDIĞI OLAYDA 1 KİŞİ YARALANDI

Malatya'da iki kişi arasında yaşanan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. 

"KARACİĞER YETMEZLİĞİNDE PROTEİN VE TUZ KISITLIĞI DİYETİ YAPIN"

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi İç Hastalıkları doktoru Mahmut Kara, Karaciğer yetmezliği olan hastalarda ödem oluşması nedeniyle protein ve tuz kısıtlığı diyeti önerildiğini söyledi.  

8 BİN 300 TON İHRACAT YAPILDI

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Şubat ayı Meclis Toplantısı üyelerin katılımı ile düzenlendi. 
MTB Şubat ayı meclis toplantısı meclis başkanı Erdoğan Ünal başkanlığında gerçekleştirildi. Borsa binasında yapılan toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Şubat ayında yapılan faaliyetlerle ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. 

2 SAATİNİZİ TİYATROYA AYIRIN

Sinema ve Tiyatro Oyuncusu Cengiz Küçükayvaz, Malatya Park AVM'de düzenlenen söyleşide hayranları ile bir araya geldi. 

SÜPER LİG'DE USTA-ÇIRAK HAFTASI

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, bir zamanlar yardımcılığını yaptığı Abdullah Avcı'ya ve eski takımı Medipol Başakşehir'e karşı yarın puan ya da puanlar almak için mücadele edecek. 

VEFAT EDENLER

Malatya'da 6 kişi vefat etti. 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!