dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63972.401$

Günün Özeti


Günün Özeti
7 Mart gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya'da bir apartmanın doğalgaz hattından kaynaklandığı iddia edilen patlama sonrası çıkan yangında yaşlı bir kadın hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. ***  Malatya'nın Akçadağ ilçesinde otomobil ile bir kargo firmasına ait kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 2 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı. *** Malatya'da bir genç bıçakla kendini karnından yaraladı. Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Sancaktar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sancaktar Mahallesi Aslantepe Caddesi üzerinde yerde kanlar içerisinde yatan bir kişiyi gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.   ***  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine katılmak üzere Pütürge'den onlarca araç kuyruğu oluşturan Pütürgeliler, Başkan Adayı Mikail Sülük'ün önderliğinde miting alanına akın etti.  ***  Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Fırat Kalkınma Ajansı tarafından ‘Afrika Ülkeleri Pazar Fırsatları' semineri düzenledi. Malatya TSO toplantı salonunda düzenlenen seminerde Dış Ticaret Ateşesi Gökhan Üsküdar tarafından iş adamlarına Afrika pazarı hakkında bilgiler verildi. *** Malatya Valisi Aydın Baruş, Yeşilyurt'da bulunan bir apartmanın 3'üncü katında, gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada yaralanan vatandaşı hastanede ziyaret etti.  ***  Türkiye'nin en başarılı Kardiyologu Malatya Pütürgeli Prof Dr. Ramazan ÖZDEMİR'in başarı öyküsü TRT KÜRDİ de... ÖZDEMİR'in başarı öyküsü Pazar günü (10.03.2019) saat 18.30 da TRT KURDİ de yayınlanacak. ***  Malatya İş Adamları Derneği (MİAD) yönetimi, E.Yeni Malatyaspor Kulübü'nü ziyaret ederek, takıma lig mücadelesinde başarılar diledi. ***  İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi yaptığı başarılı operasyonlarla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde 3 yıldır tedavi gören babasının iyileşme sürecinde duygularını paylaşan Ersen Arlı hastane yönetimine ve doktorlarına teşekkür etti.  ***   İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor. *** Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda D.G. Sivasspor ile karşılaşacak olan E. Yeni Malatyaspor, bu maçın Malatya'daki son çalışmasının ardından karayoluyla Sivas'a gitti. ***  Malatya Merkez Beydağı Mahallesi İmar İskan Camisi İmam Hatibi Mustafa Kartal, çocukları kötü alışkanlıklar ve teknoloji bağımlılığından korumak için spor kulübü kurdu.  ***

  

2_27

MALATYALILAR PATLAMA SESİYLE UYANDI

Malatya'da bir apartmanın doğalgaz hattından kaynaklandığı iddia edilen patlama sonrası çıkan yangında yaşlı bir kadın hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. 

VALİ BARUŞ YARALANAN VATANDAŞ HAKKINDA BİLGİ ALDI

Malatya Valisi Aydın Baruş, Yeşilyurt'da bulunan bir apartmanın 3'üncü katında, gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada yaralanan vatandaşı hastanede ziyaret etti.  

FECİ KAZADA BABA-OĞUL HAYATINI KAYBETTİ

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde otomobil ile bir kargo firmasına ait kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 2 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı. 

SOKAK ORTASINDA KENDİNİ YARALADI

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Sancaktar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sancaktar Mahallesi Aslantepe Caddesi üzerinde yerde kanlar içerisinde yatan bir kişiyi gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

PÜTÜRGELİLER ERDOĞAN'A SESİNİ DUYURDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine katılmak üzere Pütürge'den onlarca araç kuyruğu oluşturan Pütürgeliler, Başkan Adayı Mikail Sülük'ün önderliğinde miting alanına akın etti. 

SADIKOĞLU: BÜYÜYEN İLLERDEN FARKIMIZ YOK

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Fırat Kalkınma Ajansı tarafından ‘Afrika Ülkeleri Pazar Fırsatları' semineri düzenledi. Malatya TSO toplantı salonunda düzenlenen seminerde Dış Ticaret Ateşesi Gökhan Üsküdar tarafından iş adamlarına Afrika pazarı hakkında bilgiler verildi. 

RAMAZAN ÖZDEMİR TRT KÜRDİ'YE KONUK OLDU

Türkiye'nin en başarılı Kardiyologu Malatya Pütürgeli Prof Dr. Ramazan ÖZDEMİR'in başarı öyküsü TRT KÜRDİ de... ÖZDEMİR'in başarı öyküsü Pazar günü (10.03.2019) saat 18.30 da TRT KURDİ de yayınlanacak. 

 

BAŞARILI KÖPEK EINSTEİN GEÇİT VERMEDİ

Malatya'da polis ekipleri, takibe alarak durdurdukları bir aracın içerisinde narkotik dedektör köpeği Einstein vasıtasıyla yaptığı aramada, deterjan bidonları içerisine zulalanmış vaziyette 39 kilo 464 gram eroin maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı. 

ERSEN ARLI: TEŞEKKÜRLER TÖTM

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi yaptığı başarılı operasyonlarla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde 3 yıldır tedavi gören babasının iyileşme sürecinde duygularını paylaşan Ersen Arlı hastane yönetimine ve doktorlarına teşekkür etti. 

EKİNCİ: BLEDİYELERİN TARIMLA İLGİLİ DERDİ YOK

 İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor. 

KAPLANLAR SİVAS YOLUNDA

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda D.G. Sivasspor ile karşılaşacak olan E. Yeni Malatyaspor, bu maçın Malatya'daki son çalışmasının ardından karayoluyla Sivas'a gitti. 

KARTAL: SAĞLIKLI BİR NESİL YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Malatya Merkez Beydağı Mahallesi İmar İskan Camisi İmam Hatibi Mustafa Kartal, çocukları kötü alışkanlıklar ve teknoloji bağımlılığından korumak için spor kulübü kurdu. 

 

VEFAT EDENLER

Malatya'da 7 Mart günü 12 kişi hayatını kaybetti. 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!