dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2326.3
  • BIST
    9117.07
  • BTC
    70104.96$

Günün Özeti


Günün Özeti
11.03.2019 gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya'da II. Abdülhamit döneminde yapılan ve Battalgazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları ile Kent Müzesine dönüştürülen tarihi binanın açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımı ile gerçekleşti. *** Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bazı açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya geldi. Sabah erken saatlerde kente gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ilk olarak Malatya Valiliğini ziyaret etti. Burada Vali Aydın Baruş ve vali yardımcıları tarafından karşılanan Ersoy, şeref defterini imzaladıktan sonra Valilik Makamında Vali Baruş'tan turizm ve kültür yatırımlarına ilişkin brifing aldı.  *** Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya'da Arslantepe Höyüğü ve Levent Vadisi'ni ziyaret etti.  *** Malatya'da geçtiğimiz günlerde alışık olmadığımız bir kaza ile karşılaştık. Doğalgaz sıkışmasından meydana gelen patlama, ardından çıkan yangın ve harabeye dönen bir ev, o evde bulunan yaşlı bir kadının ölümü, arkasında bıraktığı dram...***  Pütürge'de 68 mahallenin tamamına ziyaretler gerçekleştirip Pütürgelilerin sorunlarını dinleyen Başkan Adayı Mikail Sülük, Pütürge'yi Türkiye'de oy rekoru, Doğu'da ise hizmet rekoru kırma hedefini ortaya koydu. *** Malatya'da iki kişi arasında yaşanan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. *** Malatya'da tren rayı ve bakır kablo ve hırsızlığı yaptıkları belirlenen şüpheliler suçüstü yakalandı. *** Malatya‘da düzenlenen operasyonda 2 bin paket gümrük kaçağı sigara ve 65 cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı.  *** AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, Göztepe Mahallesi'nde yaptığı konuşmada, "Onlar ne kadar yüzlerine perde çekseler, maske taksalar da Göztepeliler onlara bakınca notlarını veriyor" dedi. ***  Projeleri ve tavrıyla insanların gönlüne dokunan Cumhur İttifakı Hekimhan Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Arıkan'a Hekimhanlıların desteği her geçen gün artıyor. *** Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim öncesinde çeşitli ziyaretlerde bulunmak için 14 Mart Perşembe günü Malatya'ya geliyor. ***  Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman'da yağmur ile karla karışık yağmur beklendiğini bildirdi.  

 

 2_27

BAKAN ERSOY: "HER BÖLGENİN MÜZE ZİYARET ORANLARI ARTACAK

Malatya'da II. Abdülhamit döneminde yapılan ve Battalgazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları ile Kent Müzesine dönüştürülen tarihi binanın açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımı ile gerçekleşti. 

BAKAN ERSOY: MALATYA'DA 4-5 ADET TURİZM PROJESİ SUNULDU

 Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bazı açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya geldi. Sabah erken saatlerde kente gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ilk olarak Malatya Valiliğini ziyaret etti. Burada Vali Aydın Baruş ve vali yardımcıları tarafından karşılanan Ersoy, şeref defterini imzaladıktan sonra Valilik Makamında Vali Baruş'tan turizm ve kültür yatırımlarına ilişkin brifing aldı.

AKÇADAĞ TURİZM İLE ANILACAK

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya'da Arslantepe Höyüğü ve Levent Vadisi'ni ziyaret etti. 

ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKTI

Malatya'da geçtiğimiz günlerde alışık olmadığımız bir kaza ile karşılaştık. Doğalgaz sıkışmasından meydana gelen patlama, ardından çıkan yangın ve harabeye dönen bir ev, o evde bulunan yaşlı bir kadının ölümü, arkasında bıraktığı dram...

MİKAİL SÜLÜK: PÜTÜRGE DOĞU'NUN İNCİSİ OLACAK

Pütürge'de 68 mahallenin tamamına ziyaretler gerçekleştirip Pütürgelilerin sorunlarını dinleyen Başkan Adayı Mikail Sülük, Pütürge'yi Türkiye'de oy rekoru, Doğu'da ise hizmet rekoru kırma hedefini ortaya koydu.  

MALATYA'DA YİNE SİLAH SESLERİ YANKILADI

Malatya'da iki kişi arasında yaşanan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. 

HIRSIZLAR GÖZÜNÜ TREN YAYLARINA VE KABLOLARA DİKTİ

Malatya'da tren rayı ve bakır kablo ve hırsızlığı yaptıkları belirlenen şüpheliler suçüstü yakalandı.  

KAÇAKÇILIK OPERASYONUNDA 3 KİŞİ GÖZALTINDA

Malatya‘da düzenlenen operasyonda 2 bin paket gümrük kaçağı sigara ve 65 cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı.  

OSMAN GÜDER: VATANDAŞLAR MUHALEFETİN NOTUNU VERİYOR

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, Göztepe Mahallesi'nde yaptığı konuşmada, "Onlar ne kadar yüzlerine perde çekseler, maske taksalar da Göztepeliler onlara bakınca notlarını veriyor" dedi.  

ARIKAN: KAZANAN HEKİMHAN OLACAK

Projeleri ve tavrıyla insanların gönlüne dokunan Cumhur İttifakı Hekimhan Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Arıkan'a Hekimhanlıların desteği her geçen gün artıyor. 

KİRAZ: KILIÇDAROĞLU MALATYA'YI ÖNEMSİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim öncesinde çeşitli ziyaretlerde bulunmak için 14 Mart Perşembe günü Malatya'ya geliyor.  

METEOROLOJİ UYARDI

 Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman'da yağmur ile karla karışık yağmur beklendiğini bildirdi.  

EYMS'DA ŞOK KADRO DIŞI BIRAKTILAR

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Yönetim Kurulu, teknik heyetin raporu doğrultusunda 2 futbolcuyu kadro dışı bıraktı.  

GEVREK: BAŞARLI BİR SÜRECE GİRECEĞİMİZİ UMUYORUM

E.Yeni Malatyaspor Kulübü başkanı Adil Gevrek, “Ankaragücü maçıyla birlikte yeniden başarılı bir sürece gireceğimizi umuyorum. Camiamız bizlere destek olduğu sürece her sorunun üstesinden geleceğimize inanıyorum” dedi. 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!