dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2298.0
  • BIST
    8988.79
  • BTC
    70589.46$

Günün Özeti


Günün Özeti
22.03.2019 gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Delibaş, TOBB Yönetim kurulu üyesi ve MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen istihdam seferberliği bilgilendirme toplantısında, işverenlere yeni istihdam teşviklerini anlattı.​*** Malatya'da jandarma ekipleri FETÖ'den aranan bir şahsı saklandığı evde yakalayarak gözaltına aldı. ***  Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından Malatya ve çevresi için zirai don uyarısı yapılarak çiftçilerin dikkatli olması istendi. ***Malatya'da DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. *** Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD ) 2 . Dönem Genel Başkanı B. Ali Bayramoğlu Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz ve yönetim kurulunu ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. ***Arguvan ilçesinde yaşanan deprem sonrası hasar görev evlerdeki aileler AFAD'ın kurduğu çadırlarda yaşıyor. *** Yeşilyurt Belediyesinin dev yatırımları arasında yer alan ve bölgenin ekonomik ve sosyal yönden gelişimine önemli kazanımlar sağlayacak olan ‘Beylerderesi Şehir Parkı' projesinin uygulanacağı Beylerderesi'nde Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden barajda su tutulmaya başlandı. ***  Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük AK Parti Malatya Öznur Çalık ile birlikte Tepehan İlçesini ziyaret ederek, burada bulunan vatandaşlar ile görüştü. *** 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle Malatya Battalgazi 30 Ağustos İlk Okulunda bir etkinlik düzenlendi. *** Dünya kayısı başkenti olarak bilinen Malatya'da kayısı ağaçlarının çiçek açması ile şehir adeta beyaz gelinliğini giydi. *** 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine kısa bir süre kala kararsız seçmen projelere destek vereceğini belirtiyor. *** Evkur Yeni Malatyaspor'un maçlarını oynadığı Yeni Malatya Stadyumu ve antrenmanlarını yaptığı Nurettin Soykan Tesisleri'nin zemini lige verilen milli arada bakıma alındı. ***Malatya'da 12 kişi hayatını kaybetti. ***

 

CENGİZ DELİBAŞ: BURASI MALATYA BURADA DAHA ÇOK İŞ OLMALI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Delibaş, TOBB Yönetim kurulu üyesi ve MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen istihdam seferberliği bilgilendirme toplantısında, işverenlere yeni istihdam teşviklerini anlattı.​

FETÖ'DEN ARANAN ŞAHIS EVİNDE BULUNDU

Malatya'da jandarma ekipleri FETÖ'den aranan bir şahsı saklandığı evde yakalayarak gözaltına aldı. 

 

DON KAPIDA

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından Malatya ve çevresi için zirai don uyarısı yapılarak çiftçilerin dikkatli olması istendi. 

DEAŞ'TAN 3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Malatya'da DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

BAYRAMOĞLU: MALATYA'NIN MARKALARI KAYISISI VE SİYASET ADAMLARI

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD ) 2 . Dönem Genel Başkanı B. Ali Bayramoğlu Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz ve yönetim kurulunu ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

AFAD DEPREMZEDELERİN YARALARINI SARMAYA ÇALIŞTI

Arguvan ilçesinde yaşanan deprem sonrası hasar görev evlerdeki aileler AFAD'ın kurduğu çadırlarda yaşıyor. 

ÇINAR: "VERİMLİ TOPRAKLARIMIZ SUYLA BULUŞUYOR"

Yeşilyurt Belediyesinin dev yatırımları arasında yer alan ve bölgenin ekonomik ve sosyal yönden gelişimine önemli kazanımlar sağlayacak olan ‘Beylerderesi Şehir Parkı' projesinin uygulanacağı Beylerderesi'nde Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden barajda su tutulmaya başlandı. 

SÜLÜK: ÜRETEN ÜRETTİĞİNİ SATAN BİR TOPLUM OLACAĞIZ

Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük AK Parti Malatya Öznur Çalık ile birlikte Tepehan İlçesini ziyaret ederek, burada bulunan vatandaşlar ile görüştü. 

MİNİKLER SUYUN ÖNEMİNİ KAVRADILAR

22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle Malatya Battalgazi 30 Ağustos İlk Okulunda bir etkinlik düzenlendi. 

 

ÇİÇEKLENEN KAYISI AĞAÇLARIYLA MALATYA BEYAZA BÜRÜNDÜ

Dünya kayısı başkenti olarak bilinen Malatya'da kayısı ağaçlarının çiçek açması ile şehir adeta beyaz gelinliğini giydi. 

KARARSIZ SEÇMENLER PROJELERİ İNCELİYOR

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine kısa bir süre kala kararsız seçmen projelere destek vereceğini belirtiyor. 

 

KAÇAK CEP TELEFONU AKSESUARLARI ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan çalışmalarda faturasız 525 adet cep telefonu aksesuarı ele geçirildi. 

 

ZEMİN BAKIMA ALINDI

Evkur Yeni Malatyaspor'un maçlarını oynadığı Yeni Malatya Stadyumu ve antrenmanlarını yaptığı Nurettin Soykan Tesisleri'nin zemini lige verilen milli arada bakıma alındı. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!