dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2325.7
  • BIST
    9096.59
  • BTC
    70226.71$

Günün Özeti


Günün Özeti
23.03.2019 gününün öne çıkan haberlerini derledik
Narin

Kahramanmaraş'ta Yöresel Lezzetler Fuarı'nda ballar da görücüye çıktı. Bal satıcıları, balın vücuttaki hücreleri yenilediğini ve polenin antibiyotik ilacı gibi etkili olduğunu dile getirdi. *** Adıyaman merkezli aralarında Malatya'nın da bulunduğu 3 ilde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alının ve aralarında HDP Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Hüseyin U.'nun da bulunduğu 9 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. *** Yeşilyurt Belediyesi tarafından 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 104.yıldönümü nedeniyle ‘Çanakkale Destanı' konseri düzenlendi. *** AK Parti Yazıhan İlçe Gençlik Kolları, 31 Mart yerel seçimleri için gençlere yönelik çalışmalarına ve gençlere sürpriz yapmaya devam ediyor. ***İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde öğrenciler, ‘İşletme Bölümü Kariyer Sohbetleri' kapsamında işadamları ve sanayicilerle bir araya geldi. ***  AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Tüfenkci, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. ***  Malatya'da Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası münasebetiyle, Malatya Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Orduzu Pınarbaşı mevkiinde fidan dikim töreni düzenlendi. ***  Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük AK Parti Malatya Öznur Çalık ile birlikte Tepehan İlçesini ziyaret ederek, burada bulunan vatandaşlar ile görüştü. *** AK Parti Malatya eski Milletvekillerinden Fuat Ölmaztoprak, Akçadağ Başkan Adayı Mustafa Kırteke'yi seçim ofisinde ziyaret ederek destek verdi. Ölmeztoprak, Akçadağ'da Cumhur İttifakı adayı Kırteke'nin seçilmesi için her zaman destek verdiklerini söyledi. ***  Meteoroloji, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl merkezinde yağmur, yüksek kesimler de ise yağışların kar ve karla karışık yağmur şeklinde olacağını bildirdi.  ***

2_27

MALATYA BALI KAHRAMANMARAŞ'TA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Kahramanmaraş'ta Yöresel Lezzetler Fuarı'nda ballar da görücüye çıktı. Bal satıcıları, balın vücuttaki hücreleri yenilediğini ve polenin antibiyotik ilacı gibi etkili olduğunu dile getirdi. 

TERÖR OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 9 ZANLI SERBEST BIRAKILDI

Adıyaman merkezli aralarında Malatya'nın da bulunduğu 3 ilde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alının ve aralarında HDP Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Hüseyin U.'nun da bulunduğu 9 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

ÇINAR: HÜR YAŞAMAMIZI GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ

Yeşilyurt Belediyesi tarafından 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 104.yıldönümü nedeniyle ‘Çanakkale Destanı' konseri düzenlendi. 

İLK KEZ OY KULLANACAKLARA 'DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ'

AK Parti Yazıhan İlçe Gençlik Kolları, 31 Mart yerel seçimleri için gençlere yönelik çalışmalarına ve gençlere sürpriz yapmaya devam ediyor. 

BAYRAMOĞLU: BİZİM ZAMANIMIZDA TEKNOLOJİ YOKTU NOT ALIRDIK

İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde öğrenciler, ‘İşletme Bölümü Kariyer Sohbetleri' kapsamında işadamları ve sanayicilerle bir araya geldi. 

SÜLÜK: ÜRETEN, ÜRETTİĞİNİ SATAN BİR TOPLUM OLACAĞIZ

Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük AK Parti Malatya Öznur Çalık ile birlikte Tepehan İlçesini ziyaret ederek, burada bulunan vatandaşlar ile görüştü. 

 

TÜFENKÇİ BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERDİ

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Tüfenkci, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

DİKİLEN HER FİDANA BİR ŞEHİDİN İSMİ VERİLDİ

Malatya'da Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası münasebetiyle, Malatya Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Orduzu Pınarbaşı mevkiinde fidan dikim töreni düzenlendi. 

ÖLMEZTOPRAK: SONUNA KADAR KENDİSİ İLE BERABERİM

AK Parti Malatya eski Milletvekillerinden Fuat Ölmaztoprak, Akçadağ Başkan Adayı Mustafa Kırteke'yi seçim ofisinde ziyaret ederek destek verdi. Ölmeztoprak, Akçadağ'da Cumhur İttifakı adayı Kırteke'nin seçilmesi için her zaman destek verdiklerini söyledi. 

MALATYA'DA YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl merkezinde yağmur, yüksek kesimler de ise yağışların kar ve karla karışık yağmur şeklinde olacağını bildirdi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!