dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63660.306$

Günün Özeti


Günün Özeti
29.03.2019 Gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Hakan Kahtalı ve Ahmet Çakır, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürdü. ***  Malatya'da çok sayıda STK, yaptığı ortak açıklama ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ayasofya'nın cami statüsüne alınacağını ifade etmesine destek verdi. ***  AK Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, Nohutlu Yegan, Üran, Aliçeri ve Aşıktar mahallelerine ziyaretlerde bulundu. Projelerinden bahseden Başkan Adayı Mikail Sülük, “Çok amaçlı spor alanı projesi ile Sentetik çim futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis kortunun yer alacağı spor alanı faaliyete geçirilecek. Konferans salonu, sergi salonu, okuma salonu, kütüphane, halk eğitim odaları ve mesleki eğitim merkezinin yer alacağı Pütürge Kültür ve mesleki eğitim merkezi kurulacak” dedi. *** Malatya'da uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.  ***   Malatya'da gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda çok sayıda gümrük kaçağı cep telefonu malzemesi ele geçirildi. *** Son günlerde dile getirilen “Esenlik Arapgir Mor Reyhanını raflardan kaldırdı” şeklindeki haberlere yönelik Esenlik 'ten açıklama geldi. İddia edilen “Esenlik Arapgir Mor Reyhanını Raflardan Kaldırdı” açıklaması ve haberleri tamamen yalan olduğu ifade edildi. ***  Son günlerde dile getirilen “Esenlik Arapgir Mor Reyhanını raflardan kaldırdı” şeklindeki haberlere yönelik Esenlik 'ten sabah saatlerinde açıklama gelmişti. Esenlik yetkilileri tarafından yapılan açıklamada mor reyhan çayının satışlarının devam ettiği bilgisi verilirken, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'ndan ise yanıt gecikmedi. *** Son günlerde dile getirilen “Esenlik Arapgir Mor Reyhanını raflardan kaldırdı” şeklindeki haberlere yönelik Esenlik 'ten sabah saatlerinde açıklama gelmişti. Esenlik yetkilileri tarafından yapılan açıklamada mor reyhan çayının satışlarının devam ettiği bilgisi verilirken, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'ndan ise yanıt gecikmedi. *** Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri'nin Malatya ve Türkiye için büyük önem taşıdığını kaydederek, "31 Mart seçimlerini ben seçim olarak görmüyorum. Bu seçimi, bayram olarak değerlendiriyorum. Malatya'nın bayramının da Türkiye'ye bayram olarak armağan edilmesi olarak değerlendiriyorum" dedi. *** 31 Mart Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesi Malatya'da görev yapacak sandık görevlilerine eğitim verildi. *** 31 Mart yerel seçimlerde son düzlüğe girerken, İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Sıtmapınarı, Beydağı ve Orduzu mahallelerinde toplantı gerçekleştirdi. 

 

2

 

TÜFENKÇİ: İTTİFAKIN ORTAKLARINI AÇIKLAMAKTAN İMTİNA EDİYORLAR

AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Hakan Kahtalı ve Ahmet Çakır, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürdü.

STK'LAR AYASOFYA AÇIKLAMASINI DESTEKLİYOR

Malatya'da çok sayıda STK, yaptığı ortak açıklama ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ayasofya'nın cami statüsüne alınacağını ifade etmesine destek verdi. 

SÜLÜK: PÜTÜRGE'YE YENİ SPOR TESİSLERİ VE MERKEZLER GELİYOR

AK Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, Nohutlu Yegan, Üran, Aliçeri ve Aşıktar mahallelerine ziyaretlerde bulundu. Projelerinden bahseden Başkan Adayı Mikail Sülük, “Çok amaçlı spor alanı projesi ile Sentetik çim futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis kortunun yer alacağı spor alanı faaliyete geçirilecek. Konferans salonu, sergi salonu, okuma salonu, kütüphane, halk eğitim odaları ve mesleki eğitim merkezinin yer alacağı Pütürge Kültür ve mesleki eğitim merkezi kurulacak” dedi. 

 KAÇAKÇILAR YAKAYI ELE VERDİ

Malatya'da gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda çok sayıda gümrük kaçağı cep telefonu malzemesi ele geçirildi. 

ZEHİR TACİRLERİ YAKAYI ELE VERDİ

Malatya'da uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

MOR REYHAN ESENLİK RAFLARINDAN HİÇ KALDIRILMADI

Son günlerde dile getirilen “Esenlik Arapgir Mor Reyhanını raflardan kaldırdı” şeklindeki haberlere yönelik Esenlik 'ten açıklama geldi. İddia edilen “Esenlik Arapgir Mor Reyhanını Raflardan Kaldırdı” açıklaması ve haberleri tamamen yalan olduğu ifade edildi.

CÖMERTOĞLU'NDAN ESENLİK'E JET YANIT

Son günlerde dile getirilen “Esenlik Arapgir Mor Reyhanını raflardan kaldırdı” şeklindeki haberlere yönelik Esenlik 'ten sabah saatlerinde açıklama gelmişti. Esenlik yetkilileri tarafından yapılan açıklamada mor reyhan çayının satışlarının devam ettiği bilgisi verilirken, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'ndan ise yanıt gecikmedi. 

GÜRKAN: 31 MART'I BAYRAM OLARAK DEĞERLENDİRİYORUM

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri'nin Malatya ve Türkiye için büyük önem taşıdığını kaydederek, "31 Mart seçimlerini ben seçim olarak görmüyorum. Bu seçimi, bayram olarak değerlendiriyorum. Malatya'nın bayramının da Türkiye'ye bayram olarak armağan edilmesi olarak değerlendiriyorum" dedi. 

SANDIK GÖREVLİLERİNE EĞİTİM VERİLDİ

31 Mart Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesi Malatya'da görev yapacak sandık görevlilerine eğitim verildi. 

EKİNCİ: EMEKLERİMİZİ 31 MART AKŞAMI TAÇLANDIRACAĞIZ

31 Mart yerel seçimlerde son düzlüğe girerken, İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Sıtmapınarı, Beydağı ve Orduzu mahallelerinde toplantı gerçekleştirdi. 

 FENDOĞLU: BEN DE SİZLER GİBİ KÖYLÜYÜM

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu seçim çalışmaları kapsamında Hekimhan'da ziyaretler gerçekleştirdi. 

 KAZADA SÜRÜCÜ ARAÇTA SIKIŞARAK YARALANDI

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde meydana gelen kazada ciple çarpıştıktan sonra refüje çıkan otomobilin sürücüsü, araçta sıkışarak yaralandı. 

 RAVCI: AVANTAJLI BİR SÜREÇ HEDEFLİYORUZ

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, “Milli ara bize ilaç gibi geldi. Sakat ve formsuz oyuncularımızı yeniden kazanmak adına verimli bir kamp yaptık. Galatasaray ile oynayacağımız kupa maçında avantajlı bir skor hedefliyoruz” dedi. 

 EYMS HAZIRLIK MAÇINDA BERABERE KALDI

Spor Toto Süper Lig'e milli maçlar ve seçim nedeniyle verilen arayı Antalya'da kamp çalışması yaparak değerlendiren Evkur Yeni Malatyaspor, İzlanda Süper Lig ekiplerinden İBV-Vestmannaeyjar ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında 1-1 berabere kaldı. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!