dore okulları
Malatya
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.40
  • EURO
    34.92
  • ALTIN
    2401.4
  • BIST
    10208.65
  • BTC
    59237.15$

Günün Özeti


Günün Özeti
03.04.2019 gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya'nın katılımıyla ‘İŞ-KUR Kampüste' semineri düzenlendi. *** Oldukça yoğun ve yorucu geçen 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinden büyük bir zaferle ayrılarak Yeşilyurt Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Çınar, seçimlerin ardından görevine hızlı başlayarak Yeşilyurt'un dört bir tarafında devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden detaylı bilgiler aldı.***  Malatya'nın Arguvan ilçesinde Yazıbaşı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri “Sıfır Atık Projesi” kapsamında farkındalık uyandırmak amacıyla atık malzemelerden çeşitli ders içi etkinlik materyalleri yaptı. *** Malatya'da geçtiğimiz hafta yaşanan zirai don hadisesinin ardından, bölgede inceleme yapan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerinin raporuna göre, özellikle düşük rakımlı alanlarda kayısıda hasar tespit edildi. ***  Malatya'da 1 Nisan itibariyle su ürünleri av yasağı başladı. ***  Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde, “Sizin Oraların Nesi Meşhur?” sloganıyla gerçekleştirilen Yöresel Ürünler Günleri, lezzet şöleni sunuyor. *** Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından gençlerin uyuşturucu madde kullanımını azaltmak için aileye ve topluma düşen sorumlulukları belirtmek amacıyla “Gençlik ve Madde Kullanımı” konulu konferans düzenlendi. ***  Evkur Yeni Malatyaspor, Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'ndaki maçtan sonra ligde oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. ***   Antalya Lara'da 12-17 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenen Üniversiteler Arası Türkiye Kick Boks Turnuvası'nda Spor Bilimleri Fakültesi'nden Fatih Kürşat Aygün 63 kilo ile Türkiye ikincisi oldu. ***Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de Şarkışla Belediyespor galibiyetiyle şampiyonluk yolunda umutları artan Yeşilyurt Belediyespor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Elbistan Belediyespor maçına moralli hazırlanıyor. Kalan 3 haftada 9 puan alacaklarını ifade eden sportif direktör Burak Açil, şampiyonluk yarışında hiçbir zaman umutlarını kaybetmediklerini söyledi. 

  

2

ÖĞRENCİLER OKURKEN AYNI ZAMANDA İŞ SAHİBİ OLACAK

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya'nın katılımıyla ‘İŞ-KUR Kampüste' semineri düzenlendi.  

ÇINAR: ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Oldukça yoğun ve yorucu geçen 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinden büyük bir zaferle ayrılarak Yeşilyurt Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Çınar, seçimlerin ardından görevine hızlı başlayarak Yeşilyurt'un dört bir tarafında devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden detaylı bilgiler aldı.

ÖĞRENCİLER ETKİNLİKLERİ İLE TAKDİR TOPLADI

Malatya'nın Arguvan ilçesinde Yazıbaşı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri “Sıfır Atık Projesi” kapsamında farkındalık uyandırmak amacıyla atık malzemelerden çeşitli ders içi etkinlik materyalleri yaptı. 

TAHİR MACİT: DON TEHLİKESİ GEÇMEDİ

Malatya'da geçtiğimiz hafta yaşanan zirai don hadisesinin ardından, bölgede inceleme yapan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerinin raporuna göre, özellikle düşük rakımlı alanlarda kayısıda hasar tespit edildi. 

AV YASAĞI BAŞLADI

Malatya'da 1 Nisan itibariyle su ürünleri av yasağı başladı.  

MALATYA'NIN LEZZETLERİ OPTİMUM'DA 

Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde, “Sizin Oraların Nesi Meşhur?” sloganıyla gerçekleştirilen Yöresel Ürünler Günleri, lezzet şöleni sunuyor.

YILMAZ: GENÇLERİ İYİ ANALİZ ETMEMİZ GEREKİYOR

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından gençlerin uyuşturucu madde kullanımını azaltmak için aileye ve topluma düşen sorumlulukları belirtmek amacıyla “Gençlik ve Madde Kullanımı” konulu konferans düzenlendi. 

BERABERLİK TUR UMUTLARINI ARTTIRDI

Evkur Yeni Malatyaspor, Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'ndaki maçtan sonra ligde oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. 

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ KİCK BOKSTA TÜRKİYE İKİNCİSİ

Antalya Lara'da 12-17 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenen Üniversiteler Arası Türkiye Kick Boks Turnuvası'nda Spor Bilimleri Fakültesi'nden Fatih Kürşat Aygün 63 kilo ile Türkiye ikincisi oldu.

AÇİL: ŞAMPİYONLUK İÇİN UMUTLUYUZ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de Şarkışla Belediyespor galibiyetiyle şampiyonluk yolunda umutları artan Yeşilyurt Belediyespor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Elbistan Belediyespor maçına moralli hazırlanıyor. Kalan 3 haftada 9 puan alacaklarını ifade eden sportif direktör Burak Açil, şampiyonluk yarışında hiçbir zaman umutlarını kaybetmediklerini söyledi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!