dore okulları
Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.71
  • ALTIN
    2394.1
  • BIST
    10156.28
  • BTC
    58126.99$

Günün Özeti


Günün Özeti
10.04.2019 gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yıl dönümü Malatya'da düzenlenen törenle kutlandı. *** Malatya şehir merkezinde bir kadının bebek arabasından düşürdüğü çanta kısa süreli paniğe neden oldu. Bomba imha ekipleri çantayı patlatacağı sırada olay yerine gelip çantanın kendisine ait olduğunu söyleyen kadın, vatandaşlardan tepki gördü. *** Malatya'da silah kaçakçılığı ve ticaretine yönelik gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda ruhsatsız av tüfeği ve silah ele geçirildi. Operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı. *** Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Dr.Devlet Bahçeli'nin öngörüleriyle oluşturulan Cumhur İttifakı bir seçim ittifakından ziyade milli birlik ve beraberliğimizin teminatı ve güvencesidir” dedi.  *** Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı Malatya'da açıldı. ***  DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Yeşilvadi (Beylerderesi) Barajı ile ilgili bilgi verdi. ***  Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyesinin yeni meclis üyeleri ilk toplantılarını yaptı. ***Tarım Ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Malatya İl Koordinatörü Murat Tunç, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi üyelerine TKDK teşvikleri hakkında bilgi verdi. *** CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, oy sayımının tekrarlandığı İstanbul'da CHP olarak nöbete devam ettiklerini söyleyerek, YSK'nın tarihsel bir sorumluluk taşıdığına dikkat çekti. ***  31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde CHP'nin Hekimhan Belediye Başkanı seçilen Turan Karadağ, mazbatasını teslim aldı. *** Antalya'da düzenlenen Özel Sporcular Yüzme Şampiyonasında Malatya temsil eden Sessiz Adımlar Spor Kulübü 9 altın, 6 gümüş, 3 bronz madalya kazandı. *** Evkur Yeni Malatyaspor'da geçtiğimiz günlerde teknik heyetin raporu doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakılan kaleci Ertaç Özbir ile defans oyuncusu Murat Akça affedildi. ***Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina'nın kendisini 6-7 maçtır takip ettiğini dile getirerek, "Demek ki işimizi burada doğru yapıyoruz. Bu gurur verici bir olay ama şu ana kadar Fiorentina ile görüşmemiz olmadı" dedi. ***

 2

TÜRK POLİS TEŞKİLATI DEVLETİN VE MİLLETİN YANINDA

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yıl dönümü Malatya'da düzenlenen törenle kutlandı. 

BEBEK ARABASINDAN DÜŞEN ÇANTA ŞEHRİ ALARMA GEÇİRDİ

Malatya şehir merkezinde bir kadının bebek arabasından düşürdüğü çanta kısa süreli paniğe neden oldu. Bomba imha ekipleri çantayı patlatacağı sırada olay yerine gelip çantanın kendisine ait olduğunu söyleyen kadın, vatandaşlardan tepki gördü. 

RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONUNDA 10 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Malatya'da silah kaçakçılığı ve ticaretine yönelik gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda ruhsatsız av tüfeği ve silah ele geçirildi. Operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı.  

CUMHUR İTTİFAKI MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN GÜVENCESİDİR

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Dr.Devlet Bahçeli'nin öngörüleriyle oluşturulan Cumhur İttifakı bir seçim ittifakından ziyade milli birlik ve beraberliğimizin teminatı ve güvencesidir” dedi.

TARIM FUARI YOĞUN KATILIMLA AÇILDI

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı Malatya'da açıldı. 

AYDIN : TARLALARDAKİ VERİM ARTACAK

DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Yeşilvadi (Beylerderesi) Barajı ile ilgili bilgi verdi. 

GÜNDEMDEKİ MADDELER GÖRÜŞÜLDÜ

Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyesinin yeni meclis üyeleri ilk toplantılarını yaptı. 

DÜŞ KÜTÜPHANELERİ PÜTÜRGE'DE 

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği ile “Düş Kütüphaneleri” projesi kapsamında Pütürge'de kütüphane açıldı. 

POYRAZ: AMAÇ STANDARTLARI YÜKSELTMEK

Tarım Ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Malatya İl Koordinatörü Murat Tunç, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi üyelerine TKDK teşvikleri hakkında bilgi verdi.  

KİRAZ: NÖBETE DEVAM EDİYORUZ

 CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, oy sayımının tekrarlandığı İstanbul'da CHP olarak nöbete devam ettiklerini söyleyerek, YSK'nın tarihsel bir sorumluluk taşıdığına dikkat çekti. 

KARADAĞ MAZBATASINI TESLİM ALDI

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde CHP'nin Hekimhan Belediye Başkanı seçilen Turan Karadağ, mazbatasını teslim aldı.  

SESSİZ ADIMLAR KULÜBÜ MALATYA'YA SEVİÇLE DÖNDÜ

Antalya'da düzenlenen Özel Sporcular Yüzme Şampiyonasında Malatya temsil eden Sessiz Adımlar Spor Kulübü 9 altın, 6 gümüş, 3 bronz madalya kazandı.  

KADRO DIŞI BIRAKILAN 2OYUNCU AFFEDİLDİ

Evkur Yeni Malatyaspor'da geçtiğimiz günlerde teknik heyetin raporu doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakılan kaleci Ertaç Özbir ile defans oyuncusu Murat Akça affedildi. 

EROL BULUT: FİORENTİNE 6-7 MAÇTIR BİZİ TAKİP EDİYORMUŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina'nın kendisini 6-7 maçtır takip ettiğini dile getirerek, "Demek ki işimizi burada doğru yapıyoruz. Bu gurur verici bir olay ama şu ana kadar Fiorentina ile görüşmemiz olmadı" dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!