dore okulları
Malatya
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2393.5
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    63318.431$

Günün Özeti


Günün Özeti
13.04.2019 gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

*** Adıyaman merkezli 9 ilde gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 27 şüpheliden 6'sı tutuklandı. *** TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı'nca (BİDEB) Ankara'da düzenlenen ‘Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda Malatya'dan 5 proje Türkiye derecesi yaptı. ***Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Küllümağara Mahallesi'nde hayvancılıkla uğraşan Mustafa Uçar, dünyaya yeni gelen 4 oğlağını adeta bebekler gibi besliyor.*** Malatya'da bir kişi bozulan bir aracı bisikletiyle çekti. Sosyal medyada paylaşılan bu anlar binlerce kez izlendi.  *** Malatya'da lise öğrencilerinin yaptığı ay yıldız koreografisi büyük beğeni topladı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler izlenme rekorları kırdı.   *** Fırat Kalkınma Ajansı'nın(FKA) öncülüğünde TÜRSAB Orta Anadolu Bölge Başkanlığı bünyesinde bulunan 30 turizm acentesinin temsilcileri, Malatya'nın Darende ilçesinde incelemelerde bulundu. ***  Giresun Eynesil'de geçen yıl 13 Nisan'da şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren Rabia Naz için bugün Malatya'da kadın meclisi tarafından “Gerçek Açığa Çıkarılsın Rabia Naz'a Adalet” eylemi yapıldı. *** Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ve FKA'nın 2 gün ev sahipliği yaptığı Malatya- Elazığ Turizm Destinasyonu Tanıtım programı kapsamında acenta sahipleri Battalgazi ilçesi Karakaya Barajı kenarında verilen yemekte kent protokolü ile bir araya geldi. *** Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İspendere İçmeleri'nde incelemelerde bulundu. İspendere İçmeleri ve yakında hasta kabulüne başlayacak olan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp merkezi hakkında bilgiler alan Başkan Güder, İspendere İçmeleri'nin sağlık turizmine kazandırılması için çalışmalara hız verileceğini söyledi. *** ‘Hayırlı olsun' ziyaretinde bulunanlardan çiçek göndermemelerini rica eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İl Seçim Kurulundan mazbatamızı alıp görevimize resmen başladıktan sonra gerek Yeşilyurt Belediyesine gelerek gerekse de telefon ve sosyal medya üzerinden tebriklerini paylaşan tüm hemşerilerimize, dostlarımıza ve yakınlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ziyaret için gelenlerden çiçek göndermek veya getirmek yerine Millet Kıraathanesine kitap bağışlamalarını rica ediyoruz.” dedi.***  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımlarıyla düzenlenen Kızılcahamam Kampı öncesinde Ülkücü Şehitler anıtı ziyaret edildi. Ziyaret sırasında Malatyalı Hamit Fendoğlu unutulmadı. ***

   

2

FETÖ OPERASYONUNDA 6 TUTUKLAMA

Adıyaman merkezli 9 ilde gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 27 şüpheliden 6'sı tutuklandı.  

MALATYA'DAN 5 PROJE TÜRKİYE DERECESİ YAPTI 

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı'nca (BİDEB) Ankara'da düzenlenen ‘Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda Malatya'dan 5 proje Türkiye derecesi yaptı. 

UÇAR: YAPTIĞIM İŞ SİNİR VE STRESİMİ ALIYOR

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Küllümağara Mahallesi'nde hayvancılıkla uğraşan Mustafa Uçar, dünyaya yeni gelen 4 oğlağını adeta bebekler gibi besliyor.

GÖRÜNTÜLER BİNLERCE KEZ TIKLANDI 

Malatya'da bir kişi bozulan bir aracı bisikletiyle çekti. Sosyal medyada paylaşılan bu anlar binlerce kez izlendi.

KAREOGRAFİ BİNLERCE KEZ TIKLANDI 

Malatya'da lise öğrencilerinin yaptığı ay yıldız koreografisi büyük beğeni topladı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler izlenme rekorları kırdı. 

TURİZMCİLER MALATYA'YA HAYRAN KALDILAR 

Fırat Kalkınma Ajansı'nın(FKA) öncülüğünde TÜRSAB Orta Anadolu Bölge Başkanlığı bünyesinde bulunan 30 turizm acentesinin temsilcileri, Malatya'nın Darende ilçesinde incelemelerde bulundu. 

DİLARA KARACA: GERÇEK AÇIĞA ÇIKARILSIN

Giresun Eynesil'de geçen yıl 13 Nisan'da şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren Rabia Naz için bugün Malatya'da kadın meclisi tarafından “Gerçek Açığa Çıkarılsın Rabia Naz'a Adalet” eylemi yapıldı. 

BARUŞ: MALATYA'NIN TURİZM AÇISINDAN CANLANACAĞINA İNANIYORUM 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ve FKA'nın 2 gün ev sahipliği yaptığı Malatya- Elazığ Turizm Destinasyonu Tanıtım programı kapsamında acenta sahipleri Battalgazi ilçesi Karakaya Barajı kenarında verilen yemekte kent protokolü ile bir araya geldi.  

ÇINAR: TEBRİK ÇİÇEĞİ GÖNDERMEK YERİNE KİTAP BAĞIŞLAYIN 

‘Hayırlı olsun' ziyaretinde bulunanlardan çiçek göndermemelerini rica eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İl Seçim Kurulundan mazbatamızı alıp görevimize resmen başladıktan sonra gerek Yeşilyurt Belediyesine gelerek gerekse de telefon ve sosyal medya üzerinden tebriklerini paylaşan tüm hemşerilerimize, dostlarımıza ve yakınlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ziyaret için gelenlerden çiçek göndermek veya getirmek yerine Millet Kıraathanesine kitap bağışlamalarını rica ediyoruz.” dedi.

GÜDER: TÜRKİYE'NİN ÖNEMLİ BİR ŞİFA KAYNAĞI OLACAK 

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İspendere İçmeleri'nde incelemelerde bulundu. İspendere İçmeleri ve yakında hasta kabulüne başlayacak olan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp merkezi hakkında bilgiler alan Başkan Güder, İspendere İçmeleri'nin sağlık turizmine kazandırılması için çalışmalara hız verileceğini söyledi. 

HAMİT FENDOĞLU UNUTULMADI 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımlarıyla düzenlenen Kızılcahamam Kampı öncesinde Ülkücü Şehitler anıtı ziyaret edildi. Ziyaret sırasında Malatyalı Hamit Fendoğlu unutulmadı. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!