dore okulları
Malatya
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2393.5
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    63885.800$

Günün Özeti


Günün Özeti
17.04.2019 Gününün öne çıkan haberlerini derledik
Narin

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hasta ve yakınlarının yararlanacağı Mehmet Şahin Nalbant Konukevi düzenlenen tören ile hizmete açıldı. *** HSYK Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Nadi Kolukısa Malatya'da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. *** 17 Nisan 1798 yılında evine gönderilen bombalı paketin patlaması sonucu şehit olan Malatya eski Milletvekili ve Belediye Başkanı Hamid Fendoğlu için mevlit okutuldu. ***  Büyükşehir Belediye Meclisi nisan ayı 2. birleşimi Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.  ***  Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları bünyesinde yürütülen eğitim ve iyileştirme faaliyetleri kapsamında hükümlü ve tutuklular tarafından üretilen ürünler Malatya'da İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde açılan fuarla görücüye çıktı. ***  Malatya Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Lisesinin koordinatörlüğünde gerçekleşen 2. Uluslararası İmam Hatip Öğrencileri Sempozyumu, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan 2. gün oturumları ile devam ediyor. ***  Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül ve vakıf yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ***  Malatya Valisi Aydın Baruş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Yeşilyurt Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Çınar'ı makamında ziyaret ederek ‘ hayırlı olsun' dileklerini paylaştı. Başkan Çınar ayrıca kendisini tebrik etmeye gelen tüm misafirlerini makamında ağırlayıp, Yeşilyurt'u 2023 vizyonuna ulaştıracak yeni projeleri hakkında bilgiler paylaşıyor.***   Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağ'da bulunan Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. ***  Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi Play-Off grubunda son hafta maçlarının ardından şampiyon belli olacak. ***  Malatya'nın Arguvan ilçesinde Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100. yılı münasebetiyle düzenlenen Okullararası Bahar Turnuvaları sona erdi. 

 2

10,5 MİLYON TL'YE MAL OLAN YENİ KONUK EVİ HİZMETTE

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hasta ve yakınlarının yararlanacağı Mehmet Şahin Nalbant Konukevi düzenlenen tören ile hizmete açıldı. 

HSK'NIN NABZI MALATYA'DAYDI

HSYK Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Nadi Kolukısa Malatya'da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. 

HAMİDO İÇİN DUA EDİLDİ

17 Nisan 1798 yılında evine gönderilen bombalı paketin patlaması sonucu şehit olan Malatya eski Milletvekili ve Belediye Başkanı Hamid Fendoğlu için mevlit okutuldu. 

BELEDİYE MECLİSİ TATİL YAPMAYACAK

Büyükşehir Belediye Meclisi nisan ayı 2. birleşimi Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.  

HER BİRİ ÖZENLE DEMİR PARMAKLIKLAR ARKASINDA ÜRETİLDİ

Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları bünyesinde yürütülen eğitim ve iyileştirme faaliyetleri kapsamında hükümlü ve tutuklular tarafından üretilen ürünler Malatya'da İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde açılan fuarla görücüye çıktı. 

SEMPOZYUMUN İKİNCİ GÜNÜ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Malatya Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Lisesinin koordinatörlüğünde gerçekleşen 2. Uluslararası İmam Hatip Öğrencileri Sempozyumu, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan 2. gün oturumları ile devam ediyor.  

GÜDER: YÖRELERİN NELERE İHTİYACI OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül ve vakıf yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

ÇINAR: DAHA GÜZEL HİZMETLERİN ALTINA İMZA ATACAĞIZ

Malatya Valisi Aydın Baruş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Yeşilyurt Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Çınar'ı makamında ziyaret ederek ‘ hayırlı olsun' dileklerini paylaştı. Başkan Çınar ayrıca kendisini tebrik etmeye gelen tüm misafirlerini makamında ağırlayıp, Yeşilyurt'u 2023 vizyonuna ulaştıracak yeni projeleri hakkında bilgiler paylaşıyor. 

KAZGAN: MUHTARLARIN DESTEĞİYLE SEÇİLDİM

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağ'da bulunan Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. 

ŞAMPİYONUN BELİRLENMESİNE AZ KALDI 

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi Play-Off grubunda son hafta maçlarının ardından şampiyon belli olacak.  

SADIKOĞLU: ÖLÜME GİDEN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Şehitler Hastası nedeniyle bir mesaj yayımladı.  

BAHAR TURNUVALARI SONA ERDİ

Malatya'nın Arguvan ilçesinde Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100. yılı münasebetiyle düzenlenen Okullararası Bahar Turnuvaları sona erdi. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!