dore okulları
Malatya
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.29
  • EURO
    34.8
  • ALTIN
    2401.9
  • BIST
    10268.63
  • BTC
    64227.04$

Günün Özeti


Günün Özeti
18 Nisan gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.***  Aksaray merkezli 13 ilde FETÖ/PDY'nin 'Mahrem İmamları'na yönelik düzenlenen operasyonda 8 kadın şüpheli gözaltına alındı. *** Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü, Yeni Malatya Stadyumu yanında bulunan 115 dönümlük araziye tesis yapmak için İnönü Üniversitesi ve Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüyle görüşmelere başladı. ***  İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Suat Gezgin'in katılımıyla Fikir Gazeteciliği Sergisi açıldı. *** Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Yönetimi ile Malatyaspor Derebeyleri Taraftar Grubu Üyelerini makamında ağırlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kentimizin gözbebeği Evkur Yeni Malatyaspor'umuza Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında sahip çıkmak, desteklemek ve yanında olmak hepimizin öncelikli görevidir” diye konuştu.***  Malatya'da uyuşturucu madde satışına yönelik gerçekleştirilen operasyonda bin 657 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.  ***  Amik Ovası'nda açıkta çilek hasadına başlayan üretici Mehmet Bebek, yaklaşık 4 yıldır çilek ürettiğini belirterek, "15-16 dönüm üzerinde çilek ekiyoruz. Sezonda ortalama dönüme 5 ton civarında meyve alıyoruz. Bu sene yağışlar çok yoğun olduğu için biraz verimde azalma var ama yine şükürler olsun 5 ton civarında ürün alırız” dedi. *** Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları bünyesinde yürütülen eğitim ve iyileştirme faaliyetleri kapsamında geçtiğimiz gün yoğun bir katılımla açılan fuar ziyaretçileri mest ediyor. *** Battalgazi Belediyesi'nin katkıları ile Battalgazi Milli İlçe Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokul öğrencileri arası bilgi yarışmasının finali, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda gerçekleştirildi. ***   3. Malatya Kahve Festivalinde müzik ve kahve severler Edis, Melek Mosso, Son Feci Bisiklet, Merve Özbey ve M.F.Ö. nün sahne alacağı konserlerle müzik ve eğlenceyi doyasıya yaşayıp, ünlü kahve markalarının birbirinden lezzetli taze kahvelerini tadacaklar. ***  Malatya merkezli 5 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyon sonrası adliyeye çıkartılan 12 şüpheliden 11'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. ***  CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Arapgir Belediye Başkanlığına seçilen Haluk Cömertoğlu makamında ziyaret ederek ‘ hayırlı olsun' dileklerini paylaştı. ***   Malatya'da Vergi Haftası dolayısıyla İnönü Üniversitesinde “Vergi Bilinci ve Meslek Tanıtım” konulu panel düzenlendi. ***   Geçtiğimiz Pazar günü oynanan ve 1-1 sonuçlanan Evkur Yeni Malatya- A.Alanya maçında, hakeme yönelik sözlerini 4. hakemin duyması ve hakem Serkan Çınar'ı uyarmasıyla kırmızı kart gören Erkan Kaş'a, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)'ndan ceza geldi. 

2

 

 SADIKOĞLU: İŞİNİZ ZOR AMA BAŞARILI OLACAĞINIZA İNANIYORUZ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

FETÖ/PDY OPERASYONUNDA 8 KADINA GÖZALTI

Aksaray merkezli 13 ilde FETÖ/PDY'nin 'Mahrem İmamları'na yönelik düzenlenen operasyonda 8 kadın şüpheli gözaltına alındı. 

GEVREK, MALATYA'YA DEV SPOR TESİSİ MÜJDESİ VERDİ

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü, Yeni Malatya Stadyumu yanında bulunan 115 dönümlük araziye tesis yapmak için İnönü Üniversitesi ve Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüyle görüşmelere başladı. 

"EVKUR YENİ MALATYASPOR ORTAK SEVDAMIZDIR"

Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Yönetimi ile Malatyaspor Derebeyleri Taraftar Grubu Üyelerini makamında ağırlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kentimizin gözbebeği Evkur Yeni Malatyaspor'umuza Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında sahip çıkmak, desteklemek ve yanında olmak hepimizin öncelikli görevidir” diye konuştu.

SEZGİN: YEREL BASININ ÖNEMİNE VURGU YAPIYORUZ

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Suat Gezgin'in katılımıyla Fikir Gazeteciliği Sergisi açıldı.  

ZEHİR TACİRİNİN EVİNDE 657 HAP ELE GEÇİRİLDİ

Malatya'da uyuşturucu madde satışına yönelik gerçekleştirilen operasyonda bin 657 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 

ÇİLEKLER HATAY'DAN 

Amik Ovası'nda açıkta çilek hasadına başlayan üretici Mehmet Bebek, yaklaşık 4 yıldır çilek ürettiğini belirterek, "15-16 dönüm üzerinde çilek ekiyoruz. Sezonda ortalama dönüme 5 ton civarında meyve alıyoruz. Bu sene yağışlar çok yoğun olduğu için biraz verimde azalma var ama yine şükürler olsun 5 ton civarında ürün alırız” dedi. 

FUARIN 2. GÜNÜNDE İLGİ ÜST DÜZEYDE

Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları bünyesinde yürütülen eğitim ve iyileştirme faaliyetleri kapsamında geçtiğimiz gün yoğun bir katılımla açılan fuar ziyaretçileri mest ediyor.  

BİLGİLER YARIŞIRKEN İYİ OLAN KAZANDI

Battalgazi Belediyesi'nin katkıları ile Battalgazi Milli İlçe Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokul öğrencileri arası bilgi yarışmasının finali, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda gerçekleştirildi.

BİRÇOK KAHVE BU FESTİVALDE

3. Malatya Kahve Festivalinde müzik ve kahve severler Edis, Melek Mosso, Son Feci Bisiklet, Merve Özbey ve M.F.Ö. nün sahne alacağı konserlerle müzik ve eğlenceyi doyasıya yaşayıp, ünlü kahve markalarının birbirinden lezzetli taze kahvelerini tadacaklar.  

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 11 KİŞİ TUTUKLANDI

Malatya merkezli 5 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyon sonrası adliyeye çıkartılan 12 şüpheliden 11'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

BU KEZ BAŞKAN GÜRKAN HAYIRLI OLSUN DEDİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan cafe açılışına katıldı.  

KİRAZ: CÖMERTOĞLU AYRIM YAPMADAN HİZMET EDİYOR

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Arapgir Belediye Başkanlığına seçilen Haluk Cömertoğlu makamında ziyaret ederek ‘ hayırlı olsun' dileklerini paylaştı. 

VERGİ BİLİNCİ VE MESLEK TANITIMI 

Malatya'da Vergi Haftası dolayısıyla İnönü Üniversitesinde “Vergi Bilinci ve Meslek Tanıtım” konulu panel düzenlendi.  

ERKAN KAŞ'A CEZA

Geçtiğimiz Pazar günü oynanan ve 1-1 sonuçlanan Evkur Yeni Malatya- A.Alanya maçında, hakeme yönelik sözlerini 4. hakemin duyması ve hakem Serkan Çınar'ı uyarmasıyla kırmızı kart gören Erkan Kaş'a, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)'ndan ceza geldi. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!