dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.49
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2433.1
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64649.54$

Günün Özeti


Günün Özeti
26 Nisan gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Milletvekili Kahtalı, 31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçim sonrası AK Parti Malatya İl Teşkilatı, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe Başkanları ile Kadın ve Gençlik Kollarını ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. *** Malatya Ticaret Borsası ve Proyem işbirliği ile ‘Buzağı ve Besi Sığır Beslemesinin Kritik Noktaları' konulu seminer düzenlendi. *** Malatya'nın Akçadağ ilçesinde jandarma ekipleri, bir eve yaptıkları operasyonda pet bardaklarda yasa dışı kenevir eken bir şahsı gözaltına aldı. ***  Vali Aydın Baruş başkanlığında toplanan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu'nda 2019 yılı Mart ayı itibarı ile Malatya'da 47 bin 810 kişinin iş aradığı açıklandı. ***  31 Mart Yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı MHP Kuluncak Belediye Başkanı olarak seçilen Erhan Cengiz'i ziyaret eden MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Kuluncak için yapabilecekleri projeler hakkında istişarelerde bulundu.  ***  Yıldız Teknopark, Yıldız Teknoloji Transfer Ofisi ve Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü (The Institute of Electrical and Electronics Engineers) iş birliğiyle düzenlenen Yıldızlı Projeler Yarışması'nda İnönü Üniversitesi öğrencileri Mustafa Doğan ve Metehan Şaşmaz üçüncülük derecesi elde etti. ***  Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Erol Bulut istifa etti. ***  Demir-Yol İş Sendikası Başkanı ve Türk İş Malatya Temsilcisi Nurettin Öndeş, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, “Malatya'ya yapacağı her türlü hizmette, biz başkanımızın yanındayız” dedi.  ***   Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Eşsiz atmosferi, yeşil alanları, yemekleri, sanatsal ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra misafirperver ve kadirşinas insanlarıyla her açıdan müstesna bir kimliğe sahip Gündüzbey mahallemizin tarihi ve turistik güzelliklerini güçlü yatırımlarla geleceğe taşıyacağız” diye konuştu.***  Malatya'ya ikinci bir profesyonel takım kazandırmaya çok yaklaşan Yeşilyurt Belediyespor, Ağrı ile oynayacağı final maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. 2 etaplı kamp yapmayı planlayan Malatya ekibinde golcü Cemre dışında eksik bulunmuyor. ***  Malatya Barosu Çocuk, Kadın ve İnsan Hakları Komisyonları çocuk istismarlarına karşı tepki gösterdi. ***

 2

 

KAHTALI: BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİK

Milletvekili Kahtalı, 31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçim sonrası AK Parti Malatya İl Teşkilatı, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe Başkanları ile Kadın ve Gençlik Kollarını ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. 

ÖZCAN: TÜRKİYE HAYVANCILIKTA GERİDE KALDI

Malatya Ticaret Borsası ve Proyem işbirliği ile ‘Buzağı ve Besi Sığır Beslemesinin Kritik Noktaları' konulu seminer düzenlendi. 

JANDARMA DAHİ ŞAŞIRDI

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde jandarma ekipleri, bir eve yaptıkları operasyonda pet bardaklarda yasa dışı kenevir eken bir şahsı gözaltına aldı.

VALİ BARUŞ: MALATYA'DA 47 BİN 810 KİŞİ İŞ ARIYOR

Vali Aydın Baruş başkanlığında toplanan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu'nda 2019 yılı Mart ayı itibarı ile Malatya'da 47 bin 810 kişinin iş aradığı açıklandı.  

CENGİZ: ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKTİĞİNİ BİLİYORUZ

31 Mart Yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı MHP Kuluncak Belediye Başkanı olarak seçilen Erhan Cengiz'i ziyaret eden MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Kuluncak için yapabilecekleri projeler hakkında istişarelerde bulundu. 

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ DERECE ELDE ETTİLER

Yıldız Teknopark, Yıldız Teknoloji Transfer Ofisi ve Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü (The Institute of Electrical and Electronics Engineers) iş birliğiyle düzenlenen Yıldızlı Projeler Yarışması'nda İnönü Üniversitesi öğrencileri Mustafa Doğan ve Metehan Şaşmaz üçüncülük derecesi elde etti. 

EROL BULUT İSTİFA ETTİ

Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Erol Bulut istifa etti.  

ÖNDEŞ: YAPACAĞI HER İŞTE BAŞKAN GÜDER'İN YANINDAYIZ

Demir-Yol İş Sendikası Başkanı ve Türk İş Malatya Temsilcisi Nurettin Öndeş, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, “Malatya'ya yapacağı her türlü hizmette, biz başkanımızın yanındayız” dedi. 

ÇINAR: TARİHİ VE TURİSTİK GÜZELLİKLER GELECEĞE TAŞINIYOR

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Eşsiz atmosferi, yeşil alanları, yemekleri, sanatsal ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra misafirperver ve kadirşinas insanlarıyla her açıdan müstesna bir kimliğe sahip Gündüzbey mahallemizin tarihi ve turistik güzelliklerini güçlü yatırımlarla geleceğe taşıyacağız” diye konuştu.

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR İDDİALI

Malatya'ya ikinci bir profesyonel takım kazandırmaya çok yaklaşan Yeşilyurt Belediyespor, Ağrı ile oynayacağı final maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. 2 etaplı kamp yapmayı planlayan Malatya ekibinde golcü Cemre dışında eksik bulunmuyor. 

ÖZTÜRK: ÇOCUKLARA EN BÜYÜK ZARARI BÜYÜKLER OLARAK BİZLER VERİYORUZ

Malatya Barosu Çocuk, Kadın ve İnsan Hakları Komisyonları çocuk istismarlarına karşı tepki gösterdi. 

 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!