dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.06
  • ALTIN
    2285.6
  • BIST
    8980.41
  • BTC
    70537.43$

Günün Özeti


Günün Özeti
27 Nisan gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

İnönü Üniversitesinin 1 Ocak ve 31 Aralık 2018 tarihleri arasındaki faaliyetlerinin detaylı olarak gösterildiği İnönü Üniversitesi 2018 Yılı Faaliyet Raporu yayınlandı. ***  TED Malatya Koleji Ortaokulu TÜBİTAK Araştırma Projeleri Yarışmasında Türkiye 2'inciliği elde etti. *** Malatya'da Nisan ayında yağan karı fırsat bilen Malatya Off Road Kulübü üyeleri, Beydağı'na çıkarak bu anın keyfini çıkardı. *** Yeşilyurt'ta yeşil alan kapasitesini arttırmak üzere bugüne kadar 108 adet parkı hizmete sunup 376 bin 576 metrekare yeşil alanı ilçeye kazandıran Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmete sunulan sosyal tesis ve park alanlarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.   *** İnönü Üniversitesi ve İlmi Etütler Derneği (İLEM)'nin işbirliğiyle düzenlenen 8. Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongresi İnönü Üniversitesinin ev sahipliğinde 24-27 Nisan 2019 tarihleri arasında Malatya'da yapıldı. ***   Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Kültür A.Ş tarafından düzenlenen 8. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı. ***  Malatya Ticaret Borsası Nisan Ayı Meclis Toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından bu yıl hasat döneminde yaklaşık 30 bin ton konsantre yaş kayısı alacağını söyledi. *** MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Malatya'nın Arapgir, Erzincan'ın Kemaliye ve Elazığ'ın Ağın ilçelerinin yer aldığı bölgede turizmin geliştirilmesi adına 3 ilçenin de belediye başkanı ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. 

 

 2

 

2018 YILINA İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİNİN BAŞARILARI DAMGA VURDU

İnönü Üniversitesinin 1 Ocak ve 31 Aralık 2018 tarihleri arasındaki faaliyetlerinin detaylı olarak gösterildiği İnönü Üniversitesi 2018 Yılı Faaliyet Raporu yayınlandı. 

MALATYA'DAN TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ 

TED Malatya Koleji Ortaokulu TÜBİTAK Araştırma Projeleri Yarışmasında Türkiye 2'inciliği elde etti. 

BEYDAĞI'NDA KARIN TADINI ÇIKARDILAR

Malatya'da Nisan ayında yağan karı fırsat bilen Malatya Off Road Kulübü üyeleri, Beydağı'na çıkarak bu anın keyfini çıkardı. 

ÇINAR: YAŞAM KOŞULLARI BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Yeşilyurt'ta yeşil alan kapasitesini arttırmak üzere bugüne kadar 108 adet parkı hizmete sunup 376 bin 576 metrekare yeşil alanı ilçeye kazandıran Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmete sunulan sosyal tesis ve park alanlarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. 

AVŞAR: CUMHUR İTTİFAKINA SADIK KALDIK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar ve İl Yönetimi, Darende Belediye Başkanlığına seçilen İsa Özkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  

8. TÜRKİYE LİSANSÜSTÜ ÇALIŞMALAR KONGRESİ MALATYA'DA YAPILDI

İnönü Üniversitesi ve İlmi Etütler Derneği (İLEM)'nin işbirliğiyle düzenlenen 8. Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongresi İnönü Üniversitesinin ev sahipliğinde 24-27 Nisan 2019 tarihleri arasında Malatya'da yapıldı. 

KİTAP FUARI KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI

Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Kültür A.Ş tarafından düzenlenen 8. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.  

ÖZCAN: 30 BİN TON KONSANTRE KAYISI ALIMI YAPILACAK

Malatya Ticaret Borsası Nisan Ayı Meclis Toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından bu yıl hasat döneminde yaklaşık 30 bin ton konsantre yaş kayısı alacağını söyledi. 

FENDOĞLU: TURİZM POTANSİYELİ CANLANACAK

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Malatya'nın Arapgir, Erzincan'ın Kemaliye ve Elazığ'ın Ağın ilçelerinin yer aldığı bölgede turizmin geliştirilmesi adına 3 ilçenin de belediye başkanı ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. 

 

VEFAT EDENLER

Malatya'da9 kişi hayatını kaybetti. 

 

 

 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!