dore okulları
Malatya
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.48
  • ALTIN
    2475.0
  • BIST
    9631.09
  • BTC
    63159.3$

Günün Özeti


Günün Özeti
28 Nisan gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Sivas'ın Gürün ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan araçta bulunan 2 kişi yaralandı. *** Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın, beraberinde Malatya Tarım Platformu yönetimi ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i ziyaret etti. ***Bu hafta “Hayattan Kareler” köşemizin konuğu Batı Karadeniz Bölgesinden Fatma (Dursun) Marmara 1963 yılı Bolu ili Göynük ilçesinde doğmuş. Fatma  hanım  ilk ve orta öğrenimini Göynük'te tamamlayan 1982 yılında İstanbul Haydarpaşa Sağlık Meslek lisesinden mezun olan. 1993 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim fakültesinde 1982-2005 yılları arasında görev yaptı ve 2005 yılında emekli olan Marmara 2003-2004 yıllarında özel resim dersleri vermiş. ***  Yeşilay Malatya Şubesi tarafından bağımlılıkla mücadelede farkındalık oluşturmak için bisiklet turu düzenledi. ***  Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi-Malatya Karayolu üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tavuk yüklü hafif ticari aracın devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı. ***  Evkur Yeni Malatyaspor U19 Takımı, ligin 30. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti. Bu sonuçla sarı-kırmızılılar düşme hattından uzaklaşarak nefes aldı. ***  Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu mücadeleye çıkış gözüyle bakıyor. 

 

2

TAKLA AÇAN ARAÇTAN SAĞ ÇIKTILAR

Sivas'ın Gürün ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan araçta bulunan 2 kişi yaralandı. 

GÜDER: TARIM ALANINDA ÇOK ŞEYLER YAPMAMIZ LAZIM

Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın, beraberinde Malatya Tarım Platformu yönetimi ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i ziyaret etti. 

ÖZLEMİM DOĞDUĞUM YERDİR

Bu hafta “Hayattan Kareler” köşemizin konuğu Batı Karadeniz Bölgesinden Fatma (Dursun) Marmara 1963 yılı Bolu ili Göynük ilçesinde doğmuş. Fatma  hanım  ilk ve orta öğrenimini Göynük'te tamamlayan 1982 yılında İstanbul Haydarpaşa Sağlık Meslek lisesinden mezun olan. 1993 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim fakültesinde 1982-2005 yılları arasında görev yaptı ve 2005 yılında emekli olan Marmara 2003-2004 yıllarında özel resim dersleri vermiş...

TRAFİK CANAVARI İŞ BAŞINDA

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi-Malatya Karayolu üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tavuk yüklü hafif ticari aracın devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.  

50 ŞEHİRDE AYNI ANDA PEDAL ÇEVİRDİLER

Yeşilay Malatya Şubesi tarafından bağımlılıkla mücadelede farkındalık oluşturmak için bisiklet turu düzenledi. 

EYMS U19 DEPLASMANDA GALİP

Evkur Yeni Malatyaspor U19 Takımı, ligin 30. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti. Bu sonuçla sarı-kırmızılılar düşme hattından uzaklaşarak nefes aldı. 

EYMS, KASIMPAŞA MAÇINA RAVCI YÖNETİMİNDE HAZIRLANIYOR

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu mücadeleye çıkış gözüyle bakıyor. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!