dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2429.8
  • BIST
    9801.7
  • BTC
    63837.42$

Günün Özeti


Günün Özeti
4 Mayıs gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Son dönemlerde sebze fiyatlarında yaşanan aşırı artışın karşısında Malatya'da bazı vatandaşlar, evlerinin önündeki alanlara sebze ekerek bu soruna çözüm bulmaya çalışıyorlar. ***   İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı mezuniyet etkinliği Dekan Prof. Dr. Mehmet Önal'ın katılımıyla gerçekleştirildi. ***  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “On bir ayın sultanı Ramazan ayına girmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.  ***   Önder İmam Hatipliler Derneği Malatya Şube Başkanı Abdurrahman Taşkesen ve dernek yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ***  Onbir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın derin bir hazzı ve huzuru içerisinde olduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Sevgi, paylaşma ve kardeşlik duygularını hep birlikte idrak edeceğimiz, manevi güzellikleriyle tüm insanlığı kuşatan mübarek Ramazan Ayına ulaşmanın huzuru içerisindeyiz. Ramazan Ayının doyumsuz manevi ikliminin ilçemizin dört bir tarafında yaşanması adına 7/24 demeden çalışacağız” dedi.  *** Malatya Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı tarafından, Dünya Veterinerler Günü kapsamında bir gece düzenlendi. İlginin yoğun olduğu gecede sektörün sorunları da konuşuldu. 

 

2

VATANDAŞLAR KENDİNCE ÇAREYİ BULDU

Son dönemlerde sebze fiyatlarında yaşanan aşırı artışın karşısında Malatya'da bazı vatandaşlar, evlerinin önündeki alanlara sebze ekerek bu soruna çözüm bulmaya çalışıyorlar.  

EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI ALDILAR

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı mezuniyet etkinliği Dekan Prof. Dr. Mehmet Önal'ın katılımıyla gerçekleştirildi. 

GÜRKAN: RAMAZAN AYINA GİRMENİN MUTLULUĞU İÇİNDEYİZ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “On bir ayın sultanı Ramazan ayına girmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 

GÜDER: GENÇLERİN EĞİTİMİNE YÖNELİK ÇALIŞMALAR İÇİNDEYİZ

Önder İmam Hatipliler Derneği Malatya Şube Başkanı Abdurrahman Taşkesen ve dernek yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

ÇINAR: MANEVİ İKLİM İLÇEMİZDE YAŞATILACAK

Onbir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın derin bir hazzı ve huzuru içerisinde olduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Sevgi, paylaşma ve kardeşlik duygularını hep birlikte idrak edeceğimiz, manevi güzellikleriyle tüm insanlığı kuşatan mübarek Ramazan Ayına ulaşmanın huzuru içerisindeyiz. Ramazan Ayının doyumsuz manevi ikliminin ilçemizin dört bir tarafında yaşanması adına 7/24 demeden çalışacağız” dedi. 

VETERİNER HEKİMLER ZOR ŞARTLARDA ÇALIŞIYOR

Malatya Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı tarafından, Dünya Veterinerler Günü kapsamında bir gece düzenlendi. İlginin yoğun olduğu gecede sektörün sorunları da konuşuldu. 

BİR YILLIK EMEKLER SERGİLENDİ

Özel Malatya Yeni Hamle Koleji ve Olimpiyat Okulları öğrencilerinin bir yıl boyunca resim atölyelerinde hazırladıkları çalışmalar 3 Mayıs 2019 tarihinde düzenlenen sergiyle görücüye çıktı.  

SPOR TOTO SÜPER LİG'DE 32 VE 33. HAFTA PROGRAMI...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Spor Toto Süper Lig'de 32 ve 33. hafta oynanacak maçların programını açıkladı. 

VEFAT EDENLER

Malatya'da 8 kişi hayatını kaybetti. 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!