dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.52
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2435.7
  • BIST
    9766.38
  • BTC
    63747.08$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında konuk olduğu son sıradaki Akhisarspor'u 2-0 mağlup etti. Golleri Portekizli Miguel Lopes (k.k.) ile Kongo asıllı Fransız Thievy Bifouma attı. 9 Aralık 2018 tarihinde, deplasmanda BB Erzurum'u 3-1'le geçtikten tam 7 hafta, 148 gün sonra sevinen Kaplanlar, 44 puanla 5'inci basamağa yükseldi. Olumsuz havayı iyice dağıtan ve Avrupa hedefini kovalamaya devam eden Sarı-Siyah-Kırmızılılar, 15 Mayıs'ta, Malatya'da BB Erzurum'la karşılaşacak.***   Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Hakan Çalışkan, Akhisarspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Maçın ilk yarısında Akhisar takımı bizden daha iyi oynadı. Ondan sonraki süreçte erken gelen gol bize özgüven noktasında önemli bir katkı sağladı” dedi. ***  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bu yıl 8'incisi organize edilen Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarını gezdi. ***   Malatya'nın Arguvan ilçesinde usulsüz bir şekilde balık avlayan 7 kişiye 11 bin TL para cezası kesildi.   ***  Evkur Yeni Malatyaspor Futbol Okulları İstanbul'da gençleri futbolla buluşturmaya devam ediyor.   ***  Eğitim-Bir-Sen Malatya 1. Nolu Şube tarafından geleneksel olarak düzenlenen M. Akif İnan Voleybol Turnuvasında bu yıl Akmercan Anadolu Lisesi birinci oldu. ***  Doğanşehir Anadolu Lisesinde düzenlenen törende öğrenciler mezuniyet coşkusu yaşadı.   ***  Malatya Engelsiz ve Yaşam Merkezinde matematik öğretmenliği yapan Hanifi Tokmak, öğrencilerin matematiği daha iyi anlaması ve daha çok sevmesi için bir kitap hazırladı.    ***   Hekimhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Girmana Kanyonu Piknik ve Mesire Alanı sezon açılışı yapıldı.   *** Evlenen çiftlerin en mutlu günleri olan düğünlerde pasta kesimi yavaş yavaş tarihe karışıyor. Malatya'da genç çiftler artık düğünlerde pasta yerine kadayıf kesiyor. Tatlıcılar, kayısı diyarında başlayan furyanın kısa sürede tüm Anadolu'yu saracağını tahmin ediyor. ***Kırklareli Valisi Osman Bilgin, "Türkiye'nin hastane ve doktor kalitesi bırakın üçüncü dünya ülkelerini dünyanın en gelişmiş ülkelerinden daha kaliteli hizmet veriyoruz. Malatya'da dünyanın en modern karaciğer nakli yapılıyor, Akdeniz'de organ nakilleri yapılıyor. Bugünlere tabii ki kolay gelinmedi. ***  Elazığ'da iki aracın karıştığı trafik kazasında otomobillerden birinin devirdiği ağaçta başka bir araca kaza yaptırdı. 3 kişinin yaralandığı kazada araçlar hurdaya döndü, bir otomobil ise refüjde yan şekilde asılı kaldı. 

2

KAPLANLAR AKİGO'YU 7 BİTİRDİ

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında konuk olduğu son sıradaki Akhisarspor'u 2-0 mağlup etti. Golleri Portekizli Miguel Lopes (k.k.) ile Kongo asıllı Fransız Thievy Bifouma attı. 9 Aralık 2018 tarihinde, deplasmanda BB Erzurum'u 3-1'le geçtikten tam 7 hafta, 148 gün sonra sevinen Kaplanlar, 44 puanla 5'inci basamağa yükseldi. Olumsuz havayı iyice dağıtan ve Avrupa hedefini kovalamaya devam eden Sarı-Siyah-Kırmızılılar, 15 Mayıs'ta, Malatya'da BB Erzurum'la karşılaşacak.

ÇALIŞKAN: OYUN İÇİNDE DEĞİŞİKLİKLER BİZE OLUMLU GELDİ

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Hakan Çalışkan, Akhisarspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Maçın ilk yarısında Akhisar takımı bizden daha iyi oynadı. Ondan sonraki süreçte erken gelen gol bize özgüven noktasında önemli bir katkı sağladı” dedi. 

BAŞKAN GÜRKAN: GENÇLERİMİZİN OKUMASI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bu yıl 8'incisi organize edilen Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarını gezdi. 

KAÇAK AVLANMAYA CEZA YAĞDI

Malatya'nın Arguvan ilçesinde usulsüz bir şekilde balık avlayan 7 kişiye 11 bin TL para cezası kesildi. 

YENİ MALATYASPOR FUTBOL OKULLARI İSTANBUL'DA MARKA HALİNE GELİYOR

 Evkur Yeni Malatyaspor Futbol Okulları İstanbul'da gençleri futbolla buluşturmaya devam ediyor. 

 

 

 

 

 

TURNUVA SONRASI ŞAMPİYON TAKIMA MADALYA VERİLDİ

Eğitim-Bir-Sen Malatya 1. Nolu Şube tarafından geleneksel olarak düzenlenen M. Akif İnan Voleybol Turnuvasında bu yıl Akmercan Anadolu Lisesi birinci oldu. 

ERSÖZ: ÖĞRENCİLERİMİZİN MEZUNİYETİ BİZLERİ SEVİNDİRDİ

Doğanşehir Anadolu Lisesinde düzenlenen törende öğrenciler mezuniyet coşkusu yaşadı. 

 

'ZMATİK' ÖĞRENCİLERE MATEMATİĞİ SEVDİRECEK

Malatya Engelsiz ve Yaşam Merkezinde matematik öğretmenliği yapan Hanifi Tokmak, öğrencilerin matematiği daha iyi anlaması ve daha çok sevmesi için bir kitap hazırladı. 

KARADAĞ: GİRMANA KANYONU HALKIN HİZMETİNE AÇILDI

Hekimhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Girmana Kanyonu Piknik ve Mesire Alanı sezon açılışı yapıldı.

 

KAT KAT PASTALAR YERİNİ KADAYIFA BIRAKTI

Evlenen çiftlerin en mutlu günleri olan düğünlerde pasta kesimi yavaş yavaş tarihe karışıyor. Malatya'da genç çiftler artık düğünlerde pasta yerine kadayıf kesiyor. Tatlıcılar, kayısı diyarında başlayan furyanın kısa sürede tüm Anadolu'yu saracağını tahmin ediyor. 

MALATYA'DA DÜNYANIN EN MODERN KARACİĞER NAKLİ YAPILIYOR

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, "Sağlık Bakanlığımız artık klasik devlet hastanelerinin yanı sıra şehir hastaneleri ile özel hastanelerden çok daha nitelikli hastaneler inşa ediyor. Bugün ilçelerimizde dahi son teknoloji ile donatılmış hastanelerimiz ile hizmet vermekteyiz. Türkiye'nin hastane ve doktor kalitesi bırakın üçüncü dünya ülkelerini dünyanın en gelişmiş ülkelerinden daha kaliteli hizmet veriyoruz. Malatya'da dünyanın en modern karaciğer nakli yapılıyor, Akdeniz'de organ nakilleri yapılıyor. Bugünlere tabii ki kolay gelinmedi. 

ELAZIĞ'DA KAZA KAZAYI GETİRDİ

Elazığ'da iki aracın karıştığı trafik kazasında otomobillerden birinin devirdiği ağaçta başka bir araca kaza yaptırdı. 3 kişinin yaralandığı kazada araçlar hurdaya döndü, bir otomobil ise refüjde yan şekilde asılı kaldı. 

 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!