dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63903.916$

Günün Özeti


Günün Özeti
10 Mayıs gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya'da iş istemek için girdiği bir handa bulunan bisikleti çalan hırsız güvenlik kameralarına yakalandı. Zihinsel engelli Melih Durmuş'un harçlıklarını biriktirerek aldığı bisikleti herkesin gözü önünde 20 saniyede çalarak gözlerden kaybolan hırsız şimdi her yerde aranıyor.  ***  Uzmanlar iftar ve sahurda özen gösterildiği takdirde oruç tutmanın kolesterol ve şeker üzerinde faydalı olduğunu söyledi. *** Bölgesel Amatör Lig'de grubunu birinci bitirerek play-offa kalan Malatya Yeşilyurt Belediyespor 2. Tur'da Pazar günü saat: 15.00'da Ağrı 1970 takımıyla karşı karşıya gelecek. ***  Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 32. haftasında sahasında oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor müsabakasının hazırlıklarını sürdürüyor. ***   Malatya İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın basın mensuplarını iftarda ağırladı. ***  Malatya'da bir eve giren kumru, odada bulunan ütü masasının üstüne yuva yaptı. Ev halkı ise kendilerine gelen özel misafiri, ‘bu işte bir hayır vardır' diyerek en güzel şekilde ağırlıyor. ***   Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya, Adıyaman ve Tunceli için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. ***  Malatya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu Birsen Özer, İşitme Engelli Taekwondo Türkiye Şampiyonasında kilosunda şampiyon olarak Avrupa Şampiyonasına katılacak.   ***   Malatya'da Jandarma ekipleri tarafından 5 adreste yapılan uyuşturucu operasyonu sonucu 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. *** Kadın Konukevi Müdürlüğü tarafından 12 Mayıs Anneler gününe özel Malatya Park Alış Veriş Merkezinde Konuk Evinde kalan kadınlar tarafından yapılan el emeği, göz nuru ürünler sergilendi. ***   Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Malatya Valiliğinin koordinesinde Polis ve Jandarma tarafından okul servis şoförleri ile rehber personele yönelik trafik eğitimi verildi. ***  Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Bölgesel Amatör Futbol Ligi Play-Off 2.Turunda Ağrı 1970 Spor takımıyla Trabzon'da karşılaşacak olan Yeşilyurt Belediyespor'umuza tarihi maçında taraftar desteği sağlamak adına 11 Mayıs 2019 Cumartesi günü saat 22:00'de MAŞTİ karşısında ki Hizmet Binamızın önünden otobüsler kaldıracağız. Tüm taraftarlarımızı ve basın mensuplarımızı tarihi maçta destek vermeye davet ediyoruz” dedi.   ***  Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü, olağan mali genel kurulunu 19 Mayıs Pazar günü gerçekleştirecek.  ***  Malatya'da polis tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan 5 ayrı operasyonda biri yabancı uyruklu olmak üzere 7 kişi yakalanarak gözaltına alındı. ***  Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Muharrem Kıbrız ve dernek yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i ziyaret etti. 

 2

MELİH'İN HARÇLIKLARINI BİRİKTİREREK ALDIĞI BİSİKLETİ 20 SANİYEDE ÇALINDI

Malatya'da iş istemek için girdiği bir handa bulunan bisikleti çalan hırsız güvenlik kameralarına yakalandı. Zihinsel engelli Melih Durmuş'un harçlıklarını biriktirerek aldığı bisikleti herkesin gözü önünde 20 saniyede çalarak gözlerden kaybolan hırsız şimdi her yerde aranıyor. 

COŞKUN AİLESİ ODALARINA YUVA YAPAN KUMRU İLE YAŞIYORLAR

Malatya'da bir eve giren kumru, odada bulunan ütü masasının üstüne yuva yaptı. Ev halkı ise kendilerine gelen özel misafiri, ‘bu işte bir hayır vardır' diyerek en güzel şekilde ağırlıyor.  

AÇ KALMAK DEĞİL ÇOK DOYMAK KALBİ ZORLUYOR

Uzmanlar iftar ve sahurda özen gösterildiği takdirde oruç tutmanın kolesterol ve şeker üzerinde faydalı olduğunu söyledi. 

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR'DA HEDEF 3. LİG

Bölgesel Amatör Lig'de grubunu birinci bitirerek play-offa kalan Malatya Yeşilyurt Belediyespor 2. Tur'da Pazar günü saat: 15.00'da Ağrı 1970 takımıyla karşı karşıya gelecek.  

ANTRENMAN YAPAN FUTBOLCULARIN NEŞESİ YERİNDE

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 32. haftasında sahasında oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor müsabakasının hazırlıklarını sürdürüyor. 

AKIN: BAYRAMDAN SONRA DAMIZLIK HAYVANLARIMIZI MALATYA'YA KAZANDIRACAĞIZ

Malatya İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın basın mensuplarını iftarda ağırladı. 

SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya, Adıyaman ve Tunceli için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.  

GENÇ: BAŞARILARIMIZ ZİRVEYE ULAŞACAK

Malatya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu Birsen Özer, İşitme Engelli Taekwondo Türkiye Şampiyonasında kilosunda şampiyon olarak Avrupa Şampiyonasına katılacak.

ZEHİR TACİRİ JANDARMAYA YAKALANDI

Malatya'da Jandarma ekipleri tarafından 5 adreste yapılan uyuşturucu operasyonu sonucu 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLER SERGİLENDİ

Kadın Konukevi Müdürlüğü tarafından 12 Mayıs Anneler gününe özel Malatya Park Alış Veriş Merkezinde Konuk Evinde kalan kadınlar tarafından yapılan el emeği, göz nuru ürünler sergilendi. 

DİLEK: HATA YAPMAK GİBİ BİR LÜKSÜNÜZ YOK!

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Malatya Valiliğinin koordinesinde Polis ve Jandarma tarafından okul servis şoförleri ile rehber personele yönelik trafik eğitimi verildi. 

ÇINAR: TARAFTARLARIMIZI TARİHİ MAÇIMIZA BEKLİYORUZ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Bölgesel Amatör Futbol Ligi Play-Off 2.Turunda Ağrı 1970 Spor takımıyla Trabzon'da karşılaşacak olan Yeşilyurt Belediyespor'umuza tarihi maçında taraftar desteği sağlamak adına 11 Mayıs 2019 Cumartesi günü saat 22:00'de MAŞTİ karşısında ki Hizmet Binamızın önünden otobüsler kaldıracağız. Tüm taraftarlarımızı ve basın mensuplarımızı tarihi maçta destek vermeye davet ediyoruz” dedi.

EYMS KULÜBÜ OLAĞAN MALİ GENEL KURULU YAPILACAK

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü, olağan mali genel kurulunu 19 Mayıs Pazar günü gerçekleştirecek. 

7 UYUŞTURUCU TACİRİ GÖZALTINA ALINDI

Malatya'da polis tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan 5 ayrı operasyonda biri yabancı uyruklu olmak üzere 7 kişi yakalanarak gözaltına alındı. 

GÜDER: ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ HERKESİN ORTAK DEĞERİ 

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Muharrem Kıbrız ve dernek yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i ziyaret etti. 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!