dore okulları
Malatya
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.63
  • ALTIN
    2481.8
  • BIST
    9627.05
  • BTC
    62967.38$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya'da iş yeri sahibinin güvenerek emanet ettiği cep telefonu satış mağazasından 2 bin TL değerindeki 2 adet telefonu alarak kayıplara karışan şahıs güvenlik kameralarına yakalandı. ***  Malatya Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen "Müzik Sokakta Müzik Her Yerde" projesi vatandaşlarda büyük ilgi görüyor. ***   MÜSİAD Malatya Şubesince verilen geleneksel iftar yemeği bu yılda tüm üyelerin aileleri ile birlikte katılımı ile gerçekleştirildi.  ***  Malatya'nın Darende ilçesi Kaymakamı Ener Hakan Zengince, ilçedeki çiftçilerim gelir düzeyinin yükseltilmesi ve alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması adına ulusal ve uluslararası sağlanan hibe kaynaklarını yakından takip ettiklerini söyledi. ***  Trafik haftası etkinlikleri çerçevesinde Darende ilçesinde Nadir ilkokulu öğrencileri trafik kontrol noktasına giderek emniyet ve Jandarma trafik ekiplerince yapılan uygulamaya eşlik ettiler. ***    Malatya'da Ramazan Geceleri, Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde her akşam yaşatılıyor.   ***  14 Mayıs Eczacılık Haftası kutlamaları öncesinde Malatya Park'ta açılan ‘Eczacınıza danışın' standı ile çocuklara eczacılık mesleği anlatıldı. Stantta ayrıca vatandaşların ilaç kullanımları ile ilgili de uyarılar yapıldı. ***   Malatya'da yaşanan şiddetli rüzgar, iftar çadırını uçurarak yola savurdu. Olayda şans eseri kimse yaralanmadı. ***  Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti. *** Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Şehit Fevzi ve Beylerbaşı Mahallesi sakinleri ile iftarda bir araya geldi. Başkan Güder, mahalle sakinleri ile iftar sofrasında bir araya gelmenin önemine dikkat çekerek, iftar sofralarının birlik ve beraberliği, kardeşlik bağlarını güçlendirdiğini söyledi. ***

2

EMANET OLARAK BAKTIĞI İŞ YERİNDEN TELEFON ÇALDI

Malatya'da iş yeri sahibinin güvenerek emanet ettiği cep telefonu satış mağazasından 2 bin TL değerindeki 2 adet telefonu alarak kayıplara karışan şahıs güvenlik kameralarına yakalandı.  

MÜZİK SOKAKTA MÜZİK HER YERDE

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen "Müzik Sokakta Müzik Her Yerde" projesi vatandaşlarda büyük ilgi görüyor. 

POYRAZ: BU AYDA CÖMERT OLMALIYIZ

MÜSİAD Malatya Şubesince verilen geleneksel iftar yemeği bu yılda tüm üyelerin aileleri ile birlikte katılımı ile gerçekleştirildi.

ZENGİNCE: HİBE KAYNAKLARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Malatya'nın Darende ilçesi Kaymakamı Ener Hakan Zengince, ilçedeki çiftçilerim gelir düzeyinin yükseltilmesi ve alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması adına ulusal ve uluslararası sağlanan hibe kaynaklarını yakından takip ettiklerini söyledi.  

YAYA ÖNCELİKLİ TRAFİK YILI

Trafik haftası etkinlikleri çerçevesinde Darende ilçesinde Nadir ilkokulu öğrencileri trafik kontrol noktasına giderek emniyet ve Jandarma trafik ekiplerince yapılan uygulamaya eşlik ettiler. 

VATANDAŞLAR İFTAR SONRASI EN GÜZEL YILLARI YAŞIYOR

 Malatya'da Ramazan Geceleri, Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde her akşam yaşatılıyor. 

ÇOCUKLAR ECZACILIĞI OYUNLARLA ÖĞRENİYOR

14 Mayıs Eczacılık Haftası kutlamaları öncesinde Malatya Park'ta açılan ‘Eczacınıza danışın' standı ile çocuklara eczacılık mesleği anlatıldı. Stantta ayrıca vatandaşların ilaç kullanımları ile ilgili de uyarılar yapıldı.  

KIZILAY: KALP NAKLİ YAPMAK İÇİN 3 YILDIR UĞRAŞIYORUZ

'Damar Cerrahisi'nde Gri Alanlar' konulu bilimsel toplantı İnönü Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Malatya'da gerçekleşti.  

RAMAZAN ÇADIRI RÜZGARIN ETKİSİYLE UÇTU

Malatya'da yaşanan şiddetli rüzgar, iftar çadırını uçurarak yola savurdu. Olayda şans eseri kimse yaralanmadı. 

GÜRKAN: ERZURUM SERHAT ŞEHRİDİR

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti.  

BAŞKAN GÜDER İFTARINI VATANDAŞLARLA BİRLİKTE AÇTI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Şehit Fevzi ve Beylerbaşı Mahallesi sakinleri ile iftarda bir araya geldi. Başkan Güder, mahalle sakinleri ile iftar sofrasında bir araya gelmenin önemine dikkat çekerek, iftar sofralarının birlik ve beraberliği, kardeşlik bağlarını güçlendirdiğini söyledi. 

 

 

 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!