dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.99
  • ALTIN
    2428.6
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64353$

Günün Özeti


Günün Özeti
12.05.2019 gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Önceki gün İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Beyin Cerrahisi Kliniği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selami Çağatay Önal'ın odası bir hasta yakını tarafından kundaklandı. Yangında can kaybı yaşanmazken, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen hasta yakını gözaltına alındı. ***   Anneler günün 1956 yılından sonra kutlanmaya başladı. Her yıl mayısın ikinci haftasına denk gelen pazar günü anneler günü kutlanmaktadır. Annelere ufak hediyelerin alındığı veya güzel sözlerin söylendiği bir gün olarak kutlanır. ***   Malatya'da kimliği belirsiz bir kişinin pompalı tüfek ile rast gele ateş açması sonucu bir işyerinin duvarlarına saçma isabet etti.   ***  Malatya'da camları kırık bir aracın bagaj kapağı üstünde seyahat eden 2 çocuk pes dedirtti. Sosyal medyada paylaşılan o anlar büyük tepki çekti. ***  İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde açılan sergide Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim ve Grafik Tasarım Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin çalışmaları sergilendi. ***  Kayseri'de polis ekiplerinin yaptığı uygulamada bir kamyonun kasasında Afganistan ve Pakistan uyruklu 33 kaçak göçmen yakalandı. ***  Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri ile sahurda bir araya geldi. *** Malatya Doğa Cadde Alışveriş Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte annelere gül hediye edildi. AVM tarafından oluşturulan bando ekibi tarafından şarkılarla karşılanan anneler gördükleri sürpriz karşısında neye uğradığını şaşırdı.  ***  Arguvan ilçe Kaymakamı Abdullah Şahin Anneler Günü nedeniyle şehit annelerini evinde ziyaret etti. ***  Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Ağrı 1970 Spor takımını 1-0 mağlup ederek 3.Lige yükselme başarısı gösteren Yeşilyurt Belediyespor'umuzun bu tarihi başarısı Malatya'mıza, Yeşilyurt'umuza hayırlı uğurlu olsun. Kentimize yıllar sonra 3.Lig takımı kazandırmanın gururu ve onurunu yaşıyoruz. Tüm Malatyalıların el birliği ile gelen bu şampiyonluğun heyecanı ve coşkusunu yaşıyoruz” dedi.

 

2

TÖTM'Nİ KUNDAKLAYAN 1 KİŞİ GÖZALTINDA

Önceki gün İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Beyin Cerrahisi Kliniği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selami Çağatay Önal'ın odası bir hasta yakını tarafından kundaklandı. Yangında can kaybı yaşanmazken, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen hasta yakını gözaltına alındı. 

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Anneler günün 1956 yılından sonra kutlanmaya başladı. Her yıl mayısın ikinci haftasına denk gelen pazar günü anneler günü kutlanmaktadır. Annelere ufak hediyelerin alındığı veya güzel sözlerin söylendiği bir gün olarak kutlanır. 

MAGANDA BİNAYA RAST GELE ATEŞ AÇTI

 Malatya'da kimliği belirsiz bir kişinin pompalı tüfek ile rast gele ateş açması sonucu bir işyerinin duvarlarına saçma isabet etti. 

YÜREKLERİ AĞIZLARA GETİRDİLER

Malatya'da camları kırık bir aracın bagaj kapağı üstünde seyahat eden 2 çocuk pes dedirtti. Sosyal medyada paylaşılan o anlar büyük tepki çekti. 

GRAFİK TASARIM VE RESİM SERGİSİ İLGİ GÖRDÜ

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde açılan sergide Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim ve Grafik Tasarım Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin çalışmaları sergilendi. 

KAMYON KASASINDAN 33 KAÇAK GÖÇMEN ÇIKTI

Kayseri'de polis ekiplerinin yaptığı uygulamada bir kamyonun kasasında Afganistan ve Pakistan uyruklu 33 kaçak göçmen yakalandı. 

GÜDER: MALATYA'DA SOKAKLAR OTURABİLECEĞİNİZ KADAR TEMİZ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri ile sahurda bir araya geldi.  

ANNELERE GÜL HEDİYE EDİLDİ

Malatya Doğa Cadde Alışveriş Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte annelere gül hediye edildi. AVM tarafından oluşturulan bando ekibi tarafından şarkılarla karşılanan anneler gördükleri sürpriz karşısında neye uğradığını şaşırdı.

ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMADI

Arguvan ilçe Kaymakamı Abdullah Şahin Anneler Günü nedeniyle şehit annelerini evinde ziyaret etti.  

ÇINAR: 3.LİG MALATYA'YA HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Ağrı 1970 Spor takımını 1-0 mağlup ederek 3.Lige yükselme başarısı gösteren Yeşilyurt Belediyespor'umuzun bu tarihi başarısı Malatya'mıza, Yeşilyurt'umuza hayırlı uğurlu olsun. Kentimize yıllar sonra 3.Lig takımı kazandırmanın gururu ve onurunu yaşıyoruz. Tüm Malatyalıların el birliği ile gelen bu şampiyonluğun heyecanı ve coşkusunu yaşıyoruz” dedi.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!