dore okulları
Malatya
30 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.47
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2427.7
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    63423.7$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Bağcılar'da Ramazan etkinliklerine katılan eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci “Birileri varsın Türkiye'yi yıpratmak ve parçalamak adına faaliyet göstersin. Allah'ın izniyle Bağcılar'ın bu meydanı gereken cevabı Ramazan'da veriyor Ramazan'dan sonra da vermeye devam edecek” dedi. ***  Malatya'da bir yolcu treni hemzemin geçitte askıda kalan otomobile çarptı. Kaza, gece 03.15 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Kiltepe Mahallesi'nde geldi. ***  Malatya'da bir apartmana pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. Olay,Yeşilyurt ilçesine bağlı Merkez Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yalçın Sokak'ta bulunan 3 katlı bir apartmana gece yarası kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, pompalı tüfekle 4 el ateş açıp kaçtı.  ***   Malatya Girişim Grubu tarafından düzenlenen iftar programında kent protokolü, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları bir araya geldi. ***  İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Programı Yaylı Çalgılar Orkestrası tarafından düzenlenen ‘Bahar Konseri' büyük ilgi gördü. ***   Malatya Ticaret Borsası tarafından düzenlenen iftar programının ardından, Tahıl ve Hayvancılık Sektörleri 2018 yılı En İyi İhracat ve Genel İşlem Ödülleri de sahiplerini buldu. *** Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın (SMMMO) 23. Olağan Genel Kurul Toplantısı başladı. ***  Malatya'da bir işyerinde yasa dışı tombala oynatıldığı iddiasıyla 22 şahsa 7 bin 40 TL idari para cezası kesildi. ***  Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ilçede kağıt rölyef sergisi açılışına katıldılar. 

 

2

 

TÜFENKÇİ: BAĞCILAR GEREKEN CEVABI VERİYOR

Bağcılar'da Ramazan etkinliklerine katılan eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci “Birileri varsın Türkiye'yi yıpratmak ve parçalamak adına faaliyet göstersin. Allah'ın izniyle Bağcılar'ın bu meydanı gereken cevabı Ramazan'da veriyor Ramazan'dan sonra da vermeye devam edecek” dedi.  

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

Malatya'da bir yolcu treni hemzemin geçitte askıda kalan otomobile çarptı. Kaza, gece 03.15 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Kiltepe Mahallesi'nde geldi. 

KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİLER TÜFEKLE APARTMANA SALDIRDILAR

Olay,Yeşilyurt ilçesine bağlı Merkez Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yalçın Sokak'ta bulunan 3 katlı bir apartmana gece yarası kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, pompalı tüfekle 4 el ateş açıp kaçtı.

BAŞDEMİR: MALATYA'DA OLMAYAN GÜZEL PROJELER YAPIYORUZ

Malatya Girişim Grubu tarafından düzenlenen iftar programında kent protokolü, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları bir araya geldi.  

İLGİ GÖREN ŞARKILARLA BAHAR KONSERİ

 İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Programı Yaylı Çalgılar Orkestrası tarafından düzenlenen ‘Bahar Konseri' büyük ilgi gördü. 

EN İYİ İHRACAT VE GENEL İŞLEM ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Malatya Ticaret Borsası tarafından düzenlenen iftar programının ardından, Tahıl ve Hayvancılık Sektörleri 2018 yılı En İyi İhracat ve Genel İşlem Ödülleri de sahiplerini buldu.  

MALATYA MUHASEBECİLER ODASI GENEL KURULU YAPILIYOR

Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın (SMMMO) 23. Olağan Genel Kurul Toplantısı başladı. 

YASA DIŞI TOMBALAYA 7 BİN 40 TL CEZA...

Malatya'da bir işyerinde yasa dışı tombala oynatıldığı iddiasıyla 22 şahsa 7 bin 40 TL idari para cezası kesildi. 

GÜDER: SANATSAL FAALİYETLERİN YAYGINLAŞMASI GEREKİYOR

Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ilçede kağıt rölyef sergisi açılışına katıldılar. 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!