dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.99
  • ALTIN
    2439.7
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64848.7$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde takla atan traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti. ***   Ramazan ayında lösemili çocukların ihtiyacının karşılanması amacıyla bağış kabul eden Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.   ***  Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 5. sınıf öğrencisi Buse Hakverdi'nin dönem ödevi için sorduğu soruları yanıtladı. Güder, belediye başkanlığı görevi ile ilgili sorulan soruya “Bu meslek bana sorumluluk duygusunu yaşatıyor” dedi. ***  Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt'ta yaşamanın ayrıcalıklı ve farklı olduğunu hissettiren hizmetlerimizin hayata geçmesinde büyük emekleri bulunan personellerimizin iş disiplini ve çalışma aşkı takdire şayandır” diye konuştu.   ***  18-19 Mayıs tarihlerinde Nevşehir ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Modern Pentatlon Final Müsabakaları sona erdi. ***  18-19 Mayıs tarihlerinde Nevşehir ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Modern Pentatlon Final Müsabakaları sona erdi. ***  MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve il yönetimi, 23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimleri öncesi İstanbul'daki Malatyalılarla bir araya gelmeye başladı.  ***  Yetimler Kervanı Derneği Başkanı İhsan Çolak, “Ramazanın huzurunun tüm alemi kuşatması için zekatlarınızı, fitrelerinizi, ve sadakalarınızı Yetimler Kervanı aracılığıyla vermek isterseniz biz Ramazan ayı boyunca ve her daim bağışlarınızı ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmak için sizleri bekliyor olacağız” dedi. ***   Mercan Kolejinde öğrencilerin motivasyonunu artırmak amacıyla kamp programı düzenlendi. ***  Malatya'da aralarında FETÖ/PDY üyesi 5 şahsın da bulunduğu çeşitli suçlardan aranan 21 şahıs yakalandı. ***   Bölgesel Amatör Lig'den 3.lige yükselen Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da yönetimin sivilleştirilmesi için çalışmalara başlandığı belirtildi. ***   Evkur Yeni Malatyaspor Genel Sekreteri Burak Çakır, takımın eski teknik direktörü Erol Bulut'un katıldığı bir televizyon programında kulübe yönelik vizyon yokluğu imasında bulunmasına tepki göstererek, “Vizyon eleştirisini doğru bulmuyorum, garabet olarak karşılıyorum. 3 haftada bu 9 puanı toplayan takım aynı” dedi.  

2

KULLANDIĞI TRAKTÖRÜN ALTINDA KALDI

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde takla atan traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.  

KAVAK: BAĞIŞLARINIZI RESMİ YOLDAN YAPIN

Ramazan ayında lösemili çocukların ihtiyacının karşılanması amacıyla bağış kabul eden Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı. 

GÜDER, 5. SINIF ÖĞRENCİSİ BUSE'NİN SORULARINI YANITLADI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 5. sınıf öğrencisi Buse Hakverdi'nin dönem ödevi için sorduğu soruları yanıtladı. Güder, belediye başkanlığı görevi ile ilgili sorulan soruya “Bu meslek bana sorumluluk duygusunu yaşatıyor” dedi. 

ÇINAR: PERSONELİMİZİN ÖZVERİSİ VE FEDAKARLIĞI TAKDİRE ŞAYAN

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt'ta yaşamanın ayrıcalıklı ve farklı olduğunu hissettiren hizmetlerimizin hayata geçmesinde büyük emekleri bulunan personellerimizin iş disiplini ve çalışma aşkı takdire şayandır” diye konuştu.

KARAASLAN: SPORCULAR MALATYA'YI ÇOK İYİ TEMSİL ETTİ

18-19 Mayıs tarihlerinde Nevşehir ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Modern Pentatlon Final Müsabakaları sona erdi. 

AVŞAR: İSTANBUL'UN İSTİKBALİNİ GÜVENCEYE ALMAMIZ LAZIM

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve il yönetimi, 23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimleri öncesi İstanbul'daki Malatyalılarla bir araya gelmeye başladı.

ÇOLAK: BU AYDA İYİLİKLERİ ÇOĞALTALIM

Yetimler Kervanı Derneği Başkanı İhsan Çolak, “Ramazanın huzurunun tüm alemi kuşatması için zekatlarınızı, fitrelerinizi, ve sadakalarınızı Yetimler Kervanı aracılığıyla vermek isterseniz biz Ramazan ayı boyunca ve her daim bağışlarınızı ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmak için sizleri bekliyor olacağız” dedi. 

MERCAN: ÖĞRENCİLERİN MOTİVASYONUNU ARTTIRMAYI HEDEFLEDİK

Mercan Kolejinde öğrencilerin motivasyonunu artırmak amacıyla kamp programı düzenlendi.  

BENTLİ: BATTALGAZİ DEVLET HASTANENİN YAPIMINA BAŞLANDI

Malatya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli, 300 yataklı Battalgazi Devlet Hastanesinin yapımına firmanın bugün itibariyle başladığını söyledi.  

ARANAN 21 KİŞİ YAKALANDI

Malatya'da aralarında FETÖ/PDY üyesi 5 şahsın da bulunduğu çeşitli suçlardan aranan 21 şahıs yakalandı. 

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR BELEDİYE UHDESİNDEN ÇIKARILIYOR

Bölgesel Amatör Lig'den 3.lige yükselen Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da yönetimin sivilleştirilmesi için çalışmalara başlandığı belirtildi. 

TAKIMDAN EROL BULUT'A CEVAP GECİKMEDİ

Evkur Yeni Malatyaspor Genel Sekreteri Burak Çakır, takımın eski teknik direktörü Erol Bulut'un katıldığı bir televizyon programında kulübe yönelik vizyon yokluğu imasında bulunmasına tepki göstererek, “Vizyon eleştirisini doğru bulmuyorum, garabet olarak karşılıyorum. 3 haftada bu 9 puanı toplayan takım aynı” dedi.  

VEFAT EDENLER

Malatya'da 8 kişi hayatını kaybetti. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!