dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62940.387$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik
Narin

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Cemal Gündoğdu, profesör unvanı alarak, Spor Bilimleri Fakültesinin ilk profesörü oldu. ***  İnsani Yardım Vakfı (İHH) Malatya Şubesi, ‘Dünya Yetimler Günü' dolayısıyla kentte yaşayan yetim çocuklara ve ailelerine iftar yemeği verdi. Programda ayrıca yetimlere bayramlık alabilmeleri için alışveriş çeki de verildi. ***  Malatya'da pazarcılık yapan İrfan Yılmaz isimli esnafın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a destek amacıyla sosyal medyada paylaştığı görüntüler ilgi odağı oldu. Kısa sürede fenomen haline gelen esnafın videosu milyonlarca kişi tarafından izlendi. ***  Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve TESKOMB Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren, 2019 yılında Bağ-Kurlu esnaf ve sanatkarların primlerinin en düşük basamağının 755 TL olmasının kendilerini zora soktuğunu ifade etti. ***  Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, 2019 yılı Emlak Vergisi 1.Taksidinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs 2019 olduğunu açıkladı.  ***  Ramazan ayında toplumda dayanışma ve paylaşma kültürünü pekiştirmek ve imkanı olmayan vatandaşların iftarını açabilmesi için kurulan iftar çadırları ilk günden itibaren doldu taştı. ***  Malatya'da yolun karşısına geçmek isteyen 10 yaşındaki çocuk, otomobilin çarpması sonucu yaralandı. ***   Malatya'da yaşayan Bayram Adak su kovasına düşen ve ölmek üzere olan civcivi suni teneffüsle hayata döndürdü. Adak'ın civcivi kurtarma mücadelesi herkesin takdirini kazandı. ***  Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Bülent Avşar ve beraberindeki yönetimi İstanbul'da seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Avşar, kısa adı MASTÖB olan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Genel Merkezinde yönetim kurulu konfederasyon başkanlığında 6 federasyon başkanları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.   ***  Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik sorumlusu Ali Ravcı, Bursaspor maçını kazanıp, Avrupa'ya gitmek istediklerini söyledi. ***   CHP Malatya İl Başkanlığı tarafından CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasına bağışta bulunuldu.   ***   Süper Lig'in son haftasında Bursaspor'u yenmesi halinde Avrupa kupalarına katılacak olan Evkur Yeni Malatyaspor'da 31 Mayıs itibariyle 11 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. ***  Süper Lig'de geçen yıla göre daha başarılı bir sezonu geride bırakmaya hazırlanan Evkur Yeni Malatyaspor'da 2 Haziran'da yapılacak seçimli olağan kongre öncesi aday bolluğu yaşanıyor. 

 

 

2

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİNİN İLK PROFESÖRÜ CÜBBESİNİ GİYDİ

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Cemal Gündoğdu, profesör unvanı alarak, Spor Bilimleri Fakültesinin ilk profesörü oldu. 

DERİN: NÜFUSUN EN AZ YÜZDE 6,5'İ YETİM

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Malatya Şubesi, ‘Dünya Yetimler Günü' dolayısıyla kentte yaşayan yetim çocuklara ve ailelerine iftar yemeği verdi. Programda ayrıca yetimlere bayramlık alabilmeleri için alışveriş çeki de verildi. 

FENOMEN PAZARCI: ÖYLE 60-70 İFTARLA BU İŞ OLMAZ

Malatya'da pazarcılık yapan İrfan Yılmaz isimli esnafın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a destek amacıyla sosyal medyada paylaştığı görüntüler ilgi odağı oldu. Kısa sürede fenomen haline gelen esnafın videosu milyonlarca kişi tarafından izlendi. 

EVREN: PRİM ÖDEMEDE ZORLUK YAŞIYORUZ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve TESKOMB Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren, 2019 yılında Bağ-Kurlu esnaf ve sanatkarların primlerinin en düşük basamağının 755 TL olmasının kendilerini zora soktuğunu ifade etti. 

NOGAY: SON GÜN 31 MAYIS 2019

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, 2019 yılı Emlak Vergisi 1.Taksidinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs 2019 olduğunu açıkladı. 

PAYLAŞMA KÜLTÜRÜ YAŞATILIYOR

Ramazan ayında toplumda dayanışma ve paylaşma kültürünü pekiştirmek ve imkanı olmayan vatandaşların iftarını açabilmesi için kurulan iftar çadırları ilk günden itibaren doldu taştı. 

DİKKATSİZ SÜRÜCÜ 10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA ÇAPTI

Malatya'da yolun karşısına geçmek isteyen 10 yaşındaki çocuk, otomobilin çarpması sonucu yaralandı. 

"ÇIKMAMIŞ CANDAN UMUT KESİLMEZMİŞ"

Malatya'da yaşayan Bayram Adak su kovasına düşen ve ölmek üzere olan civcivi suni teneffüsle hayata döndürdü. Adak'ın civcivi kurtarma mücadelesi herkesin takdirini kazandı. 

AVŞAR: İSTANBUL'DAKİ MALATYALILAR KARARINI VERMİŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Bülent Avşar ve beraberindeki yönetimi İstanbul'da seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Avşar, kısa adı MASTÖB olan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Genel Merkezinde yönetim kurulu konfederasyon başkanlığında 6 federasyon başkanları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. 

RAVCI: HEDEFİMİZ AVRUPA'YA GİTMEK

Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik sorumlusu Ali Ravcı, Bursaspor maçını kazanıp, Avrupa'ya gitmek istediklerini söyledi. 

KİRAZ: SEÇİM KAMPANYASINA BAĞIŞTA BULUNUYORUZ

CHP Malatya İl Başkanlığı tarafından CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasına bağışta bulunuldu.  

YENİ SEZON KADRO YAPILANMASI YAPILACAK

Süper Lig'in son haftasında Bursaspor'u yenmesi halinde Avrupa kupalarına katılacak olan Evkur Yeni Malatyaspor'da 31 Mayıs itibariyle 11 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. 

KONGRE ÖNCESİ ADAYLAR KOLLARI SIVADI

Süper Lig'de geçen yıla göre daha başarılı bir sezonu geride bırakmaya hazırlanan Evkur Yeni Malatyaspor'da 2 Haziran'da yapılacak seçimli olağan kongre öncesi aday bolluğu yaşanıyor.  

VEFAT EDENLER

Malatya'da 21 Mayıs günü 6 kişi hayatını kaybetti.

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!