dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    35.03
  • ALTIN
    2428.2
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64214.68$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya'da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. ***  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, İstanbul seçimleri öncesi Malatya hemşehri dernekleri ile bir araya gelerek Cumhur İttifakına destek istiyor.  ***   Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Elazığ'daki terör saldırısında şehit olan Polis Memuru hemşehrimiz Yusuf Kenan Mutlu'nun ailesini ziyaret etti. Başkan Çınar, “Bu vatan için canını seve seve vererek şehitlik mertebesine yükselen aziz şehitlerimizin değerli aileleri bize bırakılan kutsal emanetlerdir, gönlümüzdeki yerleri özel ve farklıdır.” dedi.  ***   Darende'de bu yıl kayısının az zarar görmesi ve kaliteli olması çiftçiyi umutlandırıyor. ***   Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti. ***  Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Malatya'da partisinin il başkanlığınca düzenlenen iftar programına katıldı. Erbakan, “Partimizi yaşanabilir, büyük Türkiye'yi, İslam birliğini kurmak için kurduk” dedi. ***   İşçi arıların yutak üstü salgı bezlerinden salgıladıkları bir madde olan ve her kovanda sadece 1 gram toplanabilen arı sütü sağlığa faydaları ile dikkat çekiyor. ***   AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i ziyaret etti. Elazığ-Malatya dostluğunun konuşulduğu ziyarette açıklama yapan Başkan Güder, "AK Partili Belediye başkanına nasıl bir çalışma yakışıyorsa, yaraşıyorsa, onu sergileyeceğiz” dedi. ***  İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ali Beytur, geçtiğimiz günlerde hastanede çıkarılan yangına zamanında müdahale eden itfaiye ekiplerini ziyaret ederek teşekkür etti. ***  Türkiye 3.Ligine yükselen Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da yönetim belirsizliği sürüyor.  ***   Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya,Adıyaman, Tunceli ve Bingöl için saatte 60 kilometre hızı bulabilecek kuvvetli rüzgar ile toz taşınımı uyarısı yaptı. ***  Himyaçder Başkanı Ece Budan beraberinde dernek yöneticileriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. ***

2

  

OTOMOBİLLER KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Malatya'da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. 

23 HAZİRAN'DA İSTANBUL EHLİNE EMANET EDİLECEK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, İstanbul seçimleri öncesi Malatya hemşehri dernekleri ile bir araya gelerek Cumhur İttifakına destek istiyor. 

ÇINAR: ŞEHİT AİLELERİNİN YERİ ÖZEL VE FARKLIDIR

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Elazığ'daki terör saldırısında şehit olan Polis Memuru hemşehrimiz Yusuf Kenan Mutlu'nun ailesini ziyaret etti. Başkan Çınar, “Bu vatan için canını seve seve vererek şehitlik mertebesine yükselen aziz şehitlerimizin değerli aileleri bize bırakılan kutsal emanetlerdir, gönlümüzdeki yerleri özel ve farklıdır.” dedi.

KAYA: KAYISIDA İSTENİLEN VERİMİ ALACAĞIZ

Darende'de bu yıl kayısının az zarar görmesi ve kaliteli olması çiftçiyi umutlandırıyor. 

GÜRKAN: BU SÜREÇTE BİRBİRİMİZE DE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti. 

ERBAKAN: PARTİMİZ MİLLETİMİZİN İHTİYACI OLDUĞU İÇİN KURULDU

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Malatya'da partisinin il başkanlığınca düzenlenen iftar programına katıldı. Erbakan, “Partimizi yaşanabilir, büyük Türkiye'yi, İslam birliğini kurmak için kurduk” dedi. 

HER DERDE DEVA SÜTÜN KİLOSU BİN 500 LİRADAN SATILIYOR

İşçi arıların yutak üstü salgı bezlerinden salgıladıkları bir madde olan ve her kovanda sadece 1 gram toplanabilen arı sütü sağlığa faydaları ile dikkat çekiyor.  

KADRODA MECBURİ REVİZYONA GİDİLECEK

Süper Lig'in son haftasında sahasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik sorumlu Ali Ravcı, eksiklerden dolayı ideal kadro oluşturma konusunda sıkıntı yaşıyor. 

GÜDER: ELAZIĞ-MALATYA ARASINDA AYRI GAYRIMIZ YOK

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i ziyaret etti. Elazığ-Malatya dostluğunun konuşulduğu ziyarette açıklama yapan Başkan Güder, "AK Partili Belediye başkanına nasıl bir çalışma yakışıyorsa, yaraşıyorsa, onu sergileyeceğiz” dedi.  

BEYTUR: KİMSENİN BURNU DAHİ KANAMADAN OLAYI ATLATTIK

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ali Beytur, geçtiğimiz günlerde hastanede çıkarılan yangına zamanında müdahale eden itfaiye ekiplerini ziyaret ederek teşekkür etti. 

BAŞKAN ÇINAR SUCU'NUN DEVAM ETMESİNİ İSTEDİ

Türkiye 3.Ligine yükselen Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da yönetim belirsizliği sürüyor.  

BUDAN: SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE İMZA ATIYORUZ

Himyaçder Başkanı Ece Budan beraberinde dernek yöneticileriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. 

KUVVETLİ RÜZGAR GELİYOR

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya,Adıyaman, Tunceli ve Bingöl için saatte 60 kilometre hızı bulabilecek kuvvetli rüzgar ile toz taşınımı uyarısı yaptı. 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!