dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.94
  • ALTIN
    2432.4
  • BIST
    9794.25
  • BTC
    64042.82$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya'da seyir halindeki bir aracı durduran kimliği belirsiz kişilerin açtığı ateş sonucu 2 kişi ağır yaralandı.  ***  Malatya'da hafif ticari araç ile otomobilin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.  ***Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bankalarda çalışan 102 özel güvenlik görevlisine eğitim verildi.   *** Malatya'nın Arguvan ilçesinde DSP'den Belediye Meclis üyesi seçilen Ersoy Eren, DSP'nin 23 Haziran'da CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na destek vermemesi nedeniyle partisinden istifa ettiğini duyurdu.   ***   Arguvan Belediyesi tarafından ilçedeki park, bahçe ve yeşil alanlara mevsimlik çiçek dikimi yapılıyor. Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, “Kadınlarımızın elinin değdiği her yer güzelleşiyor” diyerek belediyedeki kadın personeller tarafından ilçenin çeşitli parklarına estetik ve daha güzel bir görüntü kazandırmak adına mevsimlik çiçek dikimi yapıldığını söyledi.  ***  Diş hekimi Serhat Çelik, bayramdaki beslenme alışkanlıklarının ağız ve diş sağlığını tehdit edebileceğini belirterek uyarılarda bulundu. ***  Milli Eğitim Bakanlığınca hazırlanan "Meslek lisesi öğrencileri ailelerle buluşuyor" projesi Malatya ‘da başarı ile yürütülüyor. ***    Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt'un geleceğine kalıcı eserler bırakmak için çaba sarf ediyoruz. Malatya'nın batıya açılan penceresi konumundaki güzel ilçemiz, son dönemlerdeki yatırım ve projelerle artık kabuğuna sığmıyor, gelişiyor, büyüyor, geleceğe daha umutlu bakıyor” diye konuştu.  ***   Malatya Büyükşehir Belediyesi temiz çevre ve sağlıklı toplum anlayışı ile kent genelinde haşere ile mücadele çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. *** Battalgazi Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi camilerde ve Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı'nda genel bir temizlik yaptı. Vatandaşlar, Ramazan Bayramı öncesi yapılan temizlikten dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e teşekkür etti. ***  AK Parti Malatya il Kadın Kolları Başkanlığı "Komşum ile İftar" programı kapsamında Elazığ İl Kadın Kolları yönetimini ağırladı. ***  22-27 Mayıs tarihlerinde yapılan Okular Arası Geleneksel Çocuk Oyunları Müsabakalarında dereceye giren okullar belli oldu. Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2018 - 2019 Okul Sporları faaliyet programında yer alan, Okullar arası Geleneksel Çocuk Oyunları Müsabakaları 22 - 27 Mayıs tarihlerinde Yeşiltepe Spor Kompleksinde yapıldı. *** Malatya Abdülkadir Eriş Anadolu Lisesinde düzenlenen “Genç Yetenekler Konseri”nde öğrencilerin sahne performansı büyük takdir topladı.  ***  Türkiye genelinde etkili olan Afrika sıcakları Malatya'da da etkisini hissettirecek. Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre kentte sıcaklıklar 5-10 derece yükselecek. *** Malatyalı masa tenisi sporcusu Celal Buğra Gürcü, Samsun'da yapılan Türkiye finallerinde Türkiye ikincisi oldu. 

2

   

HER GÜNE YENİ BİR SİLAHLI SALDIRI HABERİ

Malatya'da seyir halindeki bir aracı durduran kimliği belirsiz kişilerin açtığı ateş sonucu 2 kişi ağır yaralandı.  

DSP'Lİ MECLİS ÜYESİ İSTİFA ETTİ

Malatya'nın Arguvan ilçesinde DSP'den Belediye Meclis üyesi seçilen Ersoy Eren, DSP'nin 23 Haziran'da CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na destek vermemesi nedeniyle partisinden istifa ettiğini duyurdu. 

102 ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİNE EĞİTİM VERİLDİ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bankalarda çalışan 102 özel güvenlik görevlisine eğitim verildi. 

ARGUVAN ÇİÇEK AÇTI

Arguvan Belediyesi tarafından ilçedeki park, bahçe ve yeşil alanlara mevsimlik çiçek dikimi yapılıyor. Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, “Kadınlarımızın elinin değdiği her yer güzelleşiyor” diyerek belediyedeki kadın personeller tarafından ilçenin çeşitli parklarına estetik ve daha güzel bir görüntü kazandırmak adına mevsimlik çiçek dikimi yapıldığını söyledi.  

ÇELİK: BAYRAMDA ASİTLİ İÇECEKLERDEN UZAK DURUN

Diş hekimi Serhat Çelik, bayramdaki beslenme alışkanlıklarının ağız ve diş sağlığını tehdit edebileceğini belirterek uyarılarda bulundu. 

MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ AİLELERLE BULUŞUYOR

Milli Eğitim Bakanlığınca hazırlanan "Meslek lisesi öğrencileri ailelerle buluşuyor" projesi Malatya ‘da başarı ile yürütülüyor. 

KAVŞAKTA MEYDANA GELEN KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI

Malatya'da hafif ticari araç ile otomobilin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. 

ÇINAR: VATANDAŞLARIN REFAHI VE RAHATLIĞI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt'un geleceğine kalıcı eserler bırakmak için çaba sarf ediyoruz. Malatya'nın batıya açılan penceresi konumundaki güzel ilçemiz, son dönemlerdeki yatırım ve projelerle artık kabuğuna sığmıyor, gelişiyor, büyüyor, geleceğe daha umutlu bakıyor” diye konuştu.

İNSAN SAĞLIĞINI TEHDİT EDECEK UNSURLAR ORTADAN KALDIRILIYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi temiz çevre ve sağlıklı toplum anlayışı ile kent genelinde haşere ile mücadele çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.  

CAMİLER BAYRAMA HAZIRLANIYOR

Battalgazi Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi camilerde ve Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı'nda genel bir temizlik yaptı. Vatandaşlar, Ramazan Bayramı öncesi yapılan temizlikten dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e teşekkür etti. 

AK KADINLAR 'KOMŞUM İLE İFTAR' YAPTI

AK Parti Malatya il Kadın Kolları Başkanlığı "Komşum ile İftar" programı kapsamında Elazığ İl Kadın Kolları yönetimini ağırladı.  

GÜRKAN: MİNİBÜSÇÜLERİN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce ve beraberindeki heyeti kabul ederek bir süre görüştü.

TARİHİ ESKİYE DAYANAN OYUNLAR OYNANDI

22-27 Mayıs tarihlerinde yapılan Okular Arası Geleneksel Çocuk Oyunları Müsabakalarında dereceye giren okullar belli oldu. Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2018 - 2019 Okul Sporları faaliyet programında yer alan, Okullar arası Geleneksel Çocuk Oyunları Müsabakaları 22 - 27 Mayıs tarihlerinde Yeşiltepe Spor Kompleksinde yapıldı.  

GENÇ YETENEKLER KONSERİ TAM NOT ALDI

Malatya Abdülkadir Eriş Anadolu Lisesinde düzenlenen “Genç Yetenekler Konseri”nde öğrencilerin sahne performansı büyük takdir topladı. 

AFRİKA SICAKLIKLARI GELİYOR

Türkiye genelinde etkili olan Afrika sıcakları Malatya'da da etkisini hissettirecek. Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre kentte sıcaklıklar 5-10 derece yükselecek.  

MALATYALI SPORCU TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Malatyalı masa tenisi sporcusu Celal Buğra Gürcü, Samsun'da yapılan Türkiye finallerinde Türkiye ikincisi oldu. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!