dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2283.1
  • BIST
    8974.92
  • BTC
    70684.46$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Adıyaman'ın Gölbaşı-Malatya Karayolu üzerinde Tır'a çarpan minibüsün sürücüsü yaralandı. ***  Malatya'nın Pütürge ilçesinde yürütülen kitap okuma seferberliği kapsamında birçok etkinlik düzenlendi. ***  Unvanda yükselen öğretim üyelerine Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından cübbeleri giydirildi. ***  MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, TBMM de yaptığı konuşmada şehit ve gazi çocuklarına sahip çıktı. ***  Malatya'da jandarma ekipleri tarafından silah kaçakçılığına yönelik gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı. ***  Kayısının başkenti Malatya'da Ramazan Bayramında misafirlere çikolata kaplamalı kayısı şekeri ikram ediliyor. ***  Evkur Yeni Malatyaspor'da 2 Haziran Pazar günü yapılacak seçimli olağan kongrede mevcut başkan Adil Gevrek, tek listeyle seçime girecek. Daha önceden aday olduğunu açıklayan iki isim ise tüzük gereği aday olamadı. ***  Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, “Biz gönüllerin şampiyonu olduk. Biz her zaman şunu söylüyoruz; yerimizi de biliriz, haddimizi de. Ama Anadolu'dan bir şampiyon çıkacaksa bu Yeni Malatyaspor olacaktır Allah'ın izniyle” dedi. ***  Malatya Barosundan yapılan açıklamada, avukatın etek boyuna tepki gösteren hakim kınandı. ***  Kale Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede ilk defa Kitap Fuarı açıldı. ***  İnönü Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen futbol turnuvasının ödül töreni gerçekleştirildi. ***  Yeşilyurt Belediyesi, gençlere ve çocuklara spor bilincini aşılamak, sağlıklı nesiller yetişmesine katkıda bulunmak, onlara özgüven ve takım ruhu aşılamak, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla 01 Temmuz ile 31 Ağustos 2019 tarihleri arasında faaliyetlerde bulunacak Spor Okulu açıyor. 7-14 yaş arasındaki öğrencilere 8 farklı branşta temel eğitimlerin verileceği spor okullarına kayıtlar 12 Haziran'da başlayacak.  ***  Malatya'da bir kadının ayağından tüfekle vurularak yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı. ***  Malatya'da polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçta 6 bin 170 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. ***   Evkur Yeni Malatyaspor'un Al Nassr forması giyen 28 yaşındaki forvet oyuncusu Abderazak Hamdallah ile büyük ölçüde anlaştığı iddia ediliyor. ***  Malatya'da 'Çiftçiler için Finansal Okuryazarlık' eğitimini tamamlayan 45 çiftçiye sertifikaları verildi. ***Sivas'ın Gürün ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2'si çocuk 4 kişi yaralandı. ***  Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Teşkilatı ve Battalgazi Belediye Meclis üyeleri ile iftarda bir araya geldi. ***  Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Dünya Çevre Günü dolayısıyla bazı anaokullarının katılımı ile gerçekleştirilen etkinliğe katıldı. 

 

 2

  

 

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE BİR KADINI AYAĞINDAN VURAN ŞAHISLAR TUTUKLANDI

Malatya'da bir kadının ayağından tüfekle vurularak yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.  

ÇOCUKLARA GÜZEL HABER: SPOR OKULU AÇILIYOR

Yeşilyurt Belediyesi, gençlere ve çocuklara spor bilincini aşılamak, sağlıklı nesiller yetişmesine katkıda bulunmak, onlara özgüven ve takım ruhu aşılamak, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla 01 Temmuz ile 31 Ağustos 2019 tarihleri arasında faaliyetlerde bulunacak Spor Okulu açıyor. 7-14 yaş arasındaki öğrencilere 8 farklı branşta temel eğitimlerin verileceği spor okullarına kayıtlar 12 Haziran'da başlayacak.

KENTE GİRİŞ YAPAMADAN YAKALANDILAR

Malatya'da polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçta 6 bin 170 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.  

UNVANDA YÜKSELEN ÖĞRETİM ÜYELERİNE CÜBBELERİ GİYDİRİLDİ

Unvanda yükselen öğretim üyelerine Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından cübbeleri giydirildi. 

PÜTÜRGE'DE 10 BİN TL TOPLANARAK 550 KİTAP ALINDI

Malatya'nın Pütürge ilçesinde yürütülen kitap okuma seferberliği kapsamında birçok etkinlik düzenlendi. 

FENDOĞLU: 25 YAŞ ÜSTÜ ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARI UNUTULMAMALI

MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, TBMM de yaptığı konuşmada şehit ve gazi çocuklarına sahip çıktı. 

TIR VE MİNİBÜSÜN ÇARPIŞTIĞI KAZADA SÜRÜCÜ ARAÇTA SIKIŞTI

Adıyaman'ın Gölbaşı-Malatya Karayolu üzerinde Tır'a çarpan minibüsün sürücüsü yaralandı. 

SİLAH KAÇAKÇILARI JANDARMAYA TAKILDI

Malatya'da jandarma ekipleri tarafından silah kaçakçılığına yönelik gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı. 

ÇİKOLATA KAPLAMALI KAYISI ŞEKERİ BAYRAMLARIN GÖZDESİ

Kayısının başkenti Malatya'da Ramazan Bayramında misafirlere çikolata kaplamalı kayısı şekeri ikram ediliyor.  

SEÇİME ADİL BAŞKAN TEK ADAY OLARAK GİRECEK

Evkur Yeni Malatyaspor'da 2 Haziran Pazar günü yapılacak seçimli olağan kongrede mevcut başkan Adil Gevrek, tek listeyle seçime girecek. Daha önceden aday olduğunu açıklayan iki isim ise tüzük gereği aday olamadı. 

GEVREK: ANADOLU'DAN BİR ŞAMPİYON ÇIKACAKSA BU YENİ MALATYASPOR OLUR

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, “Biz gönüllerin şampiyonu olduk. Biz her zaman şunu söylüyoruz; yerimizi de biliriz, haddimizi de. Ama Anadolu'dan bir şampiyon çıkacaksa bu Yeni Malatyaspor olacaktır Allah'ın izniyle” dedi.  

ETEK BOYU MAHKEME SALONUNU KARIŞTIRDI

Malatya Barosundan yapılan açıklamada, avukatın etek boyuna tepki gösteren hakim kınandı. 

KALE İLÇESİNDE BİR İLK

Kale Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede ilk defa Kitap Fuarı açıldı.  

SAĞLAM: ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZU ONURLANDIRDI

İnönü Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen futbol turnuvasının ödül töreni gerçekleştirildi. 

EYMS'UN HAMDALLAH İLE ANLAŞTIĞI İDDİA EDİLİYOR

 Evkur Yeni Malatyaspor'un Al Nassr forması giyen 28 yaşındaki forvet oyuncusu Abderazak Hamdallah ile büyük ölçüde anlaştığı iddia ediliyor.  

AVŞAR: PENÇE OPERASYONU TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde başlattığı Hava ve kara operasyonu ile ilgili bir açıklama yapan MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, harekatı desteklediklerini ifade ederek harekatın Türkiye için önemine değindi.  

GÜDER: RAMAZANI DOLU DOLU YAŞADIK

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Teşkilatı ve Battalgazi Belediye Meclis üyeleri ile iftarda bir araya geldi.  

45 ÇİFTÇİ SERTİFİKALARINI ALDI

Malatya'da 'Çiftçiler için Finansal Okuryazarlık' eğitimini tamamlayan 45 çiftçiye sertifikaları verildi. 

OTOMBİL TAKLA ATARAK ŞARAMPOLE DÜŞTÜ

Sivas'ın Gürün ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2'si çocuk 4 kişi yaralandı. 

GÜDER: ÇEVRE MİRAS DEĞİL EMANETTİR

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Dünya Çevre Günü dolayısıyla bazı anaokullarının katılımı ile gerçekleştirilen etkinliğe katıldı. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!