dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2325.8
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70443.01$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Bizleri sağlık, sıhhat ve áfiyet içinde Ramazán bayramına ulaştıran Yüce Rabbimize hadsiz hamd u senalar olsun. Bayrâm günlerini, neş'e, sürûr ve Elláh'ı zikretme günleri olarak i‘lân eden Resûl-i Ekrem (sav)'e, O'nun âl ve ashabına nihâyetsiz salât u selâm olsun...*** Malatya bayram namazı saat kaçta? 2019 Ramazan Bayramı öncesi en çok merak edilen soruların başında bu yer alıyor. Bilindiği üzere Hanbelîler'e göre farz-ı kifâye, Hanefîler'e göre vâcip, Mâlikîler'e göre sünnet-i müekkede ve Şafiilere göre ise sünnet olan Bayram Namazı İslam dünyasında büyük öneme sahip. Malatya Ramazan Bayram Namazı saati: 05.43  ***  Adıyaman'da bir vatandaşın Ramazan Bayramı için aldığı otomobil seyir halindeyken yandı.  ***  Şanlıurfa doğumlu İsmail Bülbül İlkokulu Gaziantep'te okudu. İlkokul birinci sınıfa giderken "bakır işleme zanaatı" ile tanıştı. İlkokul dördüncü sınıfı bitirdikten sonra 2000'de memleketi Şanlıurfa'ya döndü ve kendi atölyesini kurarak işe başladı. Özellikle eski bakır kapların üzerinde çalışmalarını devam ettirerek ilerleten sanatçı o dönemlerde Osmanlı Tombak sanatını keşfetti. *** Malatya'da ayrı yaşadığı eşinin çocuklarını kendisine göstermediği öne sürülen baba sinir krizi geçirip camla boğazını kesti. ***  Malatya'da iki genç öz amcasını sopa ile darp ederek öldürdü. ***  AK Parti Malatya Milletvekilleri Hakan Kahtalı, Ahmet Çakır ve Bülent Tüfenkci, Kale ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldılar. *** Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Bayramı dolayısıyla huzurevi ile MİAD Sevgi Evlerini ziyaret etti. ***Malatya'da 3 Haziran günü 9 kişi hayatını kaybetti. 

 2

RAMAZAN BAYRAMI

Bizleri sağlık, sıhhat ve áfiyet içinde Ramazán bayramına ulaştıran Yüce Rabbimize hadsiz hamd u senalar olsun. Bayrâm günlerini, neş'e, sürûr ve Elláh'ı zikretme günleri olarak i‘lân eden Resûl-i Ekrem (sav)'e, O'nun âl ve ashabına nihâyetsiz salât u selâm olsun...

BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA?

Malatya Ramazan Bayram Namazı saati: 05.43

BAYRAM İÇİN ALINAN OTOMOBİL MALATYA YOLUNDA ALEV ALDI

Adıyaman'da bir vatandaşın Ramazan Bayramı için aldığı otomobil seyir halindeyken yandı. 

'BİZ ECDADIMIZDAN NE GÖRDÜYSEK ONU DEVAM ETTİRİYORUZ'

Şanlıurfa doğumlu İsmail Bülbül İlkokulu Gaziantep'te okudu. İlkokul birinci sınıfa giderken "bakır işleme zanaatı" ile tanıştı. İlkokul dördüncü sınıfı bitirdikten sonra 2000'de memleketi Şanlıurfa'ya döndü ve kendi atölyesini kurarak işe başladı. Özellikle eski bakır kapların üzerinde çalışmalarını devam ettirerek ilerleten sanatçı o dönemlerde Osmanlı Tombak sanatını keşfetti. 

TRAFİK CANAVARI BAYRAM MESAİSİNDE

 Sivas'ın Gürün ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4'ü ağır 6 kişi yaralandı.  

ÇOCUKLARINI GÖREMEYEN BABA CAMLA BOĞAZINI KESTİ

Malatya'da ayrı yaşadığı eşinin çocuklarını kendisine göstermediği öne sürülen baba sinir krizi geçirip camla boğazını kesti. 

GÖZÜ DÖNMÜŞ YEĞENLER ÖZ AMCALARINI ÖLDÜRDÜLER!

Malatya'da iki genç öz amcasını sopa ile darp ederek öldürdü.  

OTOMOBİL UÇURUMUN KENARINDA ASILI KALDI

Adıyaman'ın Gölbaşı-Malatya karayolu üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil uçurum kenarında asılı kaldı.  

FIRSATÇILARA İTİBAR ETMEYİN

Malatya'da bayram öncesi vatandaşların daha güvenli seyahat etmeleri için İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile TÜRSAB tarafından denetimler yapıldı. 

TÜFENKÇİ: İSTANBUL SEÇİMLERİNDE KALELİ VATANDAŞLARIMIZDAN DESTEK İSTİYORUZ

AK Parti Malatya Milletvekilleri Hakan Kahtalı, Ahmet Çakır ve Bülent Tüfenkci, Kale ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldılar...

GÜRKAN: BU VATAN KOLAY ELDE EDİLMEDİ

AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı öncesi şehitliğe ziyaret programı düzenlendi.  

GÖREN: BAYRAMDA ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLSÜN

 İş adamı İzzet Gören Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde 200 çocuğa bayramlık hediye verdi.  

YAŞLILARIN HAYIR DUALARINI ALDILAR

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Bayramı dolayısıyla huzurevi ile MİAD Sevgi Evlerini ziyaret etti.  

VEFAT EDENLER

Malatya'da 3 Haziran günü 9 kişi hayatını kaybetti. 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!