dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2325.5
  • BIST
    9088.69
  • BTC
    69736.44$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya sürücüsünün kontrolünden çıkıp şarampole yuvarlanan otomobildeki 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. ***  Malatya'da yalnız yaşayan 62 yaşındaki adam evinde ölü bulundu. Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Hacı Abdi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Vaizoğlu sokakta bulunan 5 katlı bir apartmanda yoğun koku gelmesi üzerine sokak sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi.  ***  Malatya'da direksiyon hakimiyeti kaybolan bir otomobil, alt geçitte takla atarak kaza yaptı. Kazada araçta bulunan 2 kişi şans eseri burunları bile kanamadan kurtuldu.   ***  Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi ‘inde aynı anda 5 hastaya karaciğer nakli operasyonu gerçekleştirilecek. Bu nakil operasyonun Guinness Rekorlar kitabına girmesi hedefleniyor. ***  Evkur Yeni Malatyaspor'da yeni teknik direktörün Sergen Yalçın olarak açıklanmasının ardından transferde izlenecek yola dair detaylar da netleşmeye başladı. ***   Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya,Adıyaman, Tunceli ile Bingöl'de yağış ve kuvvetli rüzgar beklendiğini bildirerek uyarıda bulundu. *** Evkur Yeni Malatyaspor'a yapmayı düşündüğü yeni tesisler için destek geldi.  ***   Malatya-Elazığ karayolunda meydana gelen ve anne ile oğlunun öldüğü, 5 kişinin de yaralandığı kaza saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. ***  Malatya'da bir alışveriş merkezinin bahçesinde bulunan lunaparkta oyuncağın vagonu koptu. Kazada 15 yaşındaki bir çocuğun parmağı koptu.  ***  Malatya'da bir evin bahçesine giren yılan, itfaiye ekipleri tarafından yakalanarak doğaya bırakıldı. ***  Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt Kent Konseyinin Yeşilyurt'un kültürel ve doğal zenginliklerini farklı fotoğraf kareleriyle bir araya getirip ilçenin tanıtımını daha geniş kesimlere duyurmak amacıyla düzenlediği ‘Yeşilyurt Çiçek Açtı' isimli ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler belli oldu. Başkan Çınar, çekilen her karenin ayrı bir anlam ve değer taşıdığını söyledi.  ***  İspanya'nın Kasabalarından Pedreguer Belediye Başkanı Sergi Ferrus, beraberinde İspanya, Portekiz ve İtalya'dan gelen öğrenciler ve proje sorumluları ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Demez'i ziyaret ederek bir süre görüştü. 

2

  

EVDEN GELEN KÖTÜ KOKULARLA GERÇEK ANLAŞILDI

 Malatya'da yalnız yaşayan 62 yaşındaki adam evinde ölü bulundu. Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Hacı Abdi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Vaizoğlu sokakta bulunan 5 katlı bir apartmanda yoğun koku gelmesi üzerine sokak sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi.

OTOMOBİLİN ŞARAMPOLE YUVARLANMASI SONUCU 1 KİŞİ ÖLDÜ

Malatya sürücüsünün kontrolünden çıkıp şarampole yuvarlanan otomobildeki 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. 

BURUNLARI BİLE KANAMADI

Malatya'da direksiyon hakimiyeti kaybolan bir otomobil, alt geçitte takla atarak kaza yaptı. Kazada araçta bulunan 2 kişi şans eseri burunları bile kanamadan kurtuldu. 

KIZILAY: 5 HASTAYA AYNI ANDA CANLI VERİCİDEN KARACİĞER NAKLİ YAPILACAK

Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi ‘inde aynı anda 5 hastaya karaciğer nakli operasyonu gerçekleştirilecek. Bu nakil operasyonun Guinness Rekorlar kitabına girmesi hedefleniyor. 

TRANSFERLER İÇİN KOLLAR SIVANDI

Evkur Yeni Malatyaspor'da yeni teknik direktörün Sergen Yalçın olarak açıklanmasının ardından transferde izlenecek yola dair detaylar da netleşmeye başladı.  

İLİMİZDE YAĞIŞ VE RÜZGAR

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya,Adıyaman, Tunceli ile Bingöl'de yağış ve kuvvetli rüzgar beklendiğini bildirerek uyarıda bulundu. 

GEVREK'İN GEREKİRSE BOĞAZIMA YAPIŞIN DEDİĞİ PROJE: DESTEK ALDI

Evkur Yeni Malatyaspor'a yapmayı düşündüğü yeni tesisler için destek geldi. 

ANNE İLE OĞLUN ÖLDÜĞÜ KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA

 Malatya-Elazığ karayolunda meydana gelen ve anne ile oğlunun öldüğü, 5 kişinin de yaralandığı kaza saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. 

LUNAPARKTA KAN DONDURAN KAZA!

Malatya'da bir alışveriş merkezinin bahçesinde bulunan lunaparkta oyuncağın vagonu koptu. Kazada 15 yaşındaki bir çocuğun parmağı koptu.

EVİN BAHÇESİNE GİREN YILAN PANİK YARATTI

Malatya'da bir evin bahçesine giren yılan, itfaiye ekipleri tarafından yakalanarak doğaya bırakıldı.  

YEŞİLYURT ÇİÇEK AÇTI

Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt Kent Konseyinin Yeşilyurt'un kültürel ve doğal zenginliklerini farklı fotoğraf kareleriyle bir araya getirip ilçenin tanıtımını daha geniş kesimlere duyurmak amacıyla düzenlediği ‘Yeşilyurt Çiçek Açtı' isimli ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler belli oldu. Başkan Çınar, çekilen her karenin ayrı bir anlam ve değer taşıdığını söyledi.

İSPANYOLLAR TÜRK KÜLTÜRÜ İLE TANIŞIYOR

İspanya'nın Kasabalarından Pedreguer Belediye Başkanı Sergi Ferrus, beraberinde İspanya, Portekiz ve İtalya'dan gelen öğrenciler ve proje sorumluları ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Demez'i ziyaret ederek bir süre görüştü.  

VEFAT EDENLER

Malatya'da 7 kişi hayatını kaybetti. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!