dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.03
  • ALTIN
    2325.8
  • BIST
    9090.46
  • BTC
    69869.19$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının son gününde Malatya'da 174 bin 50 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Malatya'da eğitim ve öğretim yılının bitmesi nedeni ile İMKB ilkokulunda karne töreni düzenlendi.***Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının tamamlanması nedeniyle Yakınkent İ.M.K.B. Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak, öğrencilerin karne sevinçlerine ortak oldu. **** Darende'de 2018-2019 eğitim öğretim yılının sonunda 5 bin 569 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline başladı. Darende'de 2018-2019 eğitim öğretim yılının son ders zili çaldı. Ahmet Çokyaşar ilk ve orta okulunda karne töreni düzenlendi.***Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sona eren 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı mesajında "Karnesinde düşük not olan öğrencilerimiz tatillerinden feragat etmeden düşük derslerdeki performanslarını yükseltmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerdir” ifadelerini kullandı. ***MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, il genelinde karne heyecanı yaşayan 174 bin 50 öğrenciye yayımladığı mesajla iyi tatiller diledi. *** İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, geçtiğimiz çarşamba günü aynı anda karaciğer nakli olan 5 hastanın durumunun iyi olduğunu belirterek, hastaların kısa süre sonra taburcu edileceğini duyurdu. ***  Malatya'da bir cami imamı çocukları kötü alışkanlıklardan korumak için futbol takımı kurdu. Camiye gelen çocuklar ibadetlerini yaptıktan sonra tesislere giderek antrenman ve maç yapıyor. *** Sivas'ın Kangal ilçesinde minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 6'sı çocuk 10 kişi yaralandı. *** Evkur Yeni Malatyaspor, geçen sezon devre arasında kiralık olarak renklerine bağladığı Aboubakar Kamara ile yeni sezon için de her konuda anlaşma sağladı. Oyuncunun kulübü Fulham'a da 1 milyon 500 bin Euro'luk bir teklif sunuldu. *** 2018-2019 sezonu U16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları 69 ilden 119 takımın katılımı ile başladı. Malatya temsilcisi Kale Gençlerbirliği ilk maçında Adıyaman Gençlerbirliği takımını 1-0 mağlup etti. *** Jandarma Teşkilatı'nın 180. kuruluş yıldönümü nedeniyle Malatya'da Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi. *** Malatya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 24 zanlıdan 6'sı tutuklandı. Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 5-13 Haziran arasında 9 ayrı operasyon düzenlendi. *** Yeşilyurt Belediye Meclisi, Haziran Ayı Olağan Toplantısı 2.Oturumunda gündemdeki maddeler, komisyon raporları ve teklifleri tek tek görüşerek onayladı. ***  Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Malatya Karayolu üzerinde 2 otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. *** Malatya'da 14 Haziran günü 8 kişi hayatını kaybetti. ***

 2

MALATYA'DA KARNE HEYECANI YAŞANDI

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının son gününde Malatya'da 174 bin 50 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Malatya'da eğitim ve öğretim yılının bitmesi nedeni ile İMKB ilkokulunda karne töreni düzenlendi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının tamamlanması nedeniyle Yakınkent İ.M.K.B. Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak, öğrencilerin karne sevinçlerine ortak oldu. 

Darende'de 2018-2019 eğitim öğretim yılının sonunda 5 bin 569 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline başladı. Darende'de 2018-2019 eğitim öğretim yılının son ders zili çaldı. Ahmet Çokyaşar ilk ve orta okulunda karne töreni düzenlendi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sona eren 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı mesajında "Karnesinde düşük not olan öğrencilerimiz tatillerinden feragat etmeden düşük derslerdeki performanslarını yükseltmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerdir” ifadelerini kullandı. 

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, il genelinde karne heyecanı yaşayan 174 bin 50 öğrenciye yayımladığı mesajla iyi tatiller diledi. 

KIZILAY: AYNI ANDA 5 KARACİĞER NAKLİ YAPILAN 5 HASTANIN DA DURUMU İYİ

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, geçtiğimiz çarşamba günü aynı anda karaciğer nakli olan 5 hastanın durumunun iyi olduğunu belirterek, hastaların kısa süre sonra taburcu edileceğini duyurdu. 

ÖNCE İBADET SONRA ANTRENMAN VE MAÇ...

Malatya'da bir cami imamı çocukları kötü alışkanlıklardan korumak için futbol takımı kurdu. Camiye gelen çocuklar ibadetlerini yaptıktan sonra tesislere giderek antrenman ve maç yapıyor. 

SİVAS MALATYA KARAYOLUNDA MİNİBÜS DEVRİLDİ

Sivas'ın Kangal ilçesinde minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 6'sı çocuk 10 kişi yaralandı. 

KAMARA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Evkur Yeni Malatyaspor, geçen sezon devre arasında kiralık olarak renklerine bağladığı Aboubakar Kamara ile yeni sezon için de her konuda anlaşma sağladı. Oyuncunun kulübü Fulham'a da 1 milyon 500 bin Euro'luk bir teklif sunuldu. 

KALE GENÇLERBİRLİĞİ İLK MAÇINDA RAKİBİNİ MAĞLUP ETTİ

2018-2019 sezonu U16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları 69 ilden 119 takımın katılımı ile başladı. Malatya temsilcisi Kale Gençlerbirliği ilk maçında Adıyaman Gençlerbirliği takımını 1-0 mağlup etti. 

ALBAY İNCE: 180 YILLIK KÖKLÜ BİR TARİHE SAHİBİZ

Jandarma Teşkilatı'nın 180. kuruluş yıldönümü nedeniyle Malatya'da Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi. 

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRILMIYOR

Malatya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 24 zanlıdan 6'sı tutuklandı. Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 5-13 Haziran arasında 9 ayrı operasyon düzenlendi. 

SEMT PAZARLARINDAN ALINAN HARÇ MİKTARLARI YENİDEN BELİRLENDİ

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Haziran Ayı Olağan Toplantısı 2.Oturumunda gündemdeki maddeler, komisyon raporları ve teklifleri tek tek görüşerek onayladı.

2 OTOMOBİLİN ÇARPMASI SONUCU 4  KİŞİ YARALANDI

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Malatya Karayolu üzerinde 2 otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.  

VEFAT EDENLER

Malatya'da 14 Haziran günü 8 kişi hayatını kaybetti. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!