dore okulları
Malatya
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.28
  • EURO
    34.75
  • ALTIN
    2398.1
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    63841.1$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya'da bir otomobilin refüje çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Öte yandan Malatya'da otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.  ***Malatya'nın lezzetleri Yeni Şafak Gazetesine konu oldu. Dile kolay; 5 bin yıllık bir mirası sınırlarında barındıran, bir başka ifade ile dünyanın en eski mirası Arslantepe Höyüğü'nü koluna takmış bir şehir Malatya…  ***  Koyunları çağırırken çıkardığı farklı seslerle Türkiye'nin en tanınan çobanı olan Bingöllü İlhan Orak'a Malatya'dan rakip çıktı.  ***  Malatya İl Müftüsü Veysel Işıldar, Yaz Kur'an Kurslarının yarın itibariyle başlayacağını duyurdu. ***  Malatya Büyükşehir Belediyesi Beydağı Mahallesi ile Cemal Gürsel Mahallelerini bir birinden ayıran, Yavuz Sultan Selim Mahallesi ile Kentsel Dönüşüm Evlerinin ulaşımını sağlayan TOKİ yolunu standartlara uygun hale getiriyor. ***   Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde Babalar Gününe özel tavla turnuvası düzenlendi. Özel gün dolayısıyla AVM tarafından hazırlanan etkinlikte AVM girişinde tüm babalar güllerle karşılandı. Yapılan sürpriz karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen babalar AVM yönetimine teşekkür etti. ***  Elazığ'da otomobilin bariyere çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. *** Yeni sezonda 3. Ligde mücadele edecek Yeşilyurt Belediyespor'un sivil bir yönetime devrinin gerçekleştirileceği bildirildi. *** Malatya'da internet üzerinden sanal adreslerle reklam ve satış yapan çeşitli tur organizasyonlarını ve kaçak tur faaliyetlerini önleme adına denetimler devam ediyor. ***  Sarı-kırmızılı kulüp, River Plate'in stoperi Alexander Barboza ile anlaşmaya vardı. ***  Evkur Yeni Malatyaspor'un kamp programı açıklandı. Sarı-kırmızılılar, 25 Haziran Salı günü Malatya'da toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. ***

 2

2 AYRI KAZADA TOPLAM 10  KİŞİ YARALANDI

Malatya'da bir otomobilin refüje çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Öte yandan Malatya'da otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.  

KAYISI DİYARI MALATYA'NIN MEŞHUR YEMEKLERİ

Malatya'nın lezzetleri Yeni Şafak Gazetesine konu oldu. Dile kolay; 5 bin yıllık bir mirası sınırlarında barındıran, bir başka ifade ile dünyanın en eski mirası Arslantepe Höyüğü'nü koluna takmış bir şehir Malatya… 

BİNGÖLLÜ FENEOMEN ÇOBANA MALATYA'DAN RAKİP ÇIKTI

Koyunları çağırırken çıkardığı farklı seslerle Türkiye'nin en tanınan çobanı olan Bingöllü İlhan Orak'a Malatya'dan rakip çıktı.

IŞILDAR: YAZ KUR'AN KURSLARI BAŞLIYOR

Malatya İl Müftüsü Veysel Işıldar, Yaz Kur'an Kurslarının yarın itibariyle başlayacağını duyurdu. 

GÜRKAN: SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURMAK İÇİN İLK KAZMAYI VURDUK

Malatya Büyükşehir Belediyesi Beydağı Mahallesi ile Cemal Gürsel Mahallelerini bir birinden ayıran, Yavuz Sultan Selim Mahallesi ile Kentsel Dönüşüm Evlerinin ulaşımını sağlayan TOKİ yolunu standartlara uygun hale getiriyor. 

BABALAR GÜNÜNDE KENTTE RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde Babalar Gününe özel tavla turnuvası düzenlendi. Özel gün dolayısıyla AVM tarafından hazırlanan etkinlikte AVM girişinde tüm babalar güllerle karşılandı. Yapılan sürpriz karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen babalar AVM yönetimine teşekkür etti. 

ELAZIĞ-MALATYA KARAYOLUNDA FECİ KAZA...

Elazığ'da otomobilin bariyere çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.  

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR SİVİL BİR YÖNETİME DEVREDİLECEK

Yeni sezonda 3. Ligde mücadele edecek Yeşilyurt Belediyespor'un sivil bir yönetime devrinin gerçekleştirileceği bildirildi. 

CENGİZ: KAÇAK TUR ŞİRKETLERİNE İTİBAR ETMEYİN

Malatya'da internet üzerinden sanal adreslerle reklam ve satış yapan çeşitli tur organizasyonlarını ve kaçak tur faaliyetlerini önleme adına denetimler devam ediyor.  

EYMS'UN İLK TRANSFERİ İMZA ATMAYA HAZIRLANIYOR

Sarı-kırmızılı kulüp, River Plate'in stoperi Alexander Barboza ile anlaşmaya vardı. 

SARI-KIRMIZILILAR HAZIRLIKLARA BAŞLIYOR

Evkur Yeni Malatyaspor'un kamp programı açıklandı. Sarı-kırmızılılar, 25 Haziran Salı günü Malatya'da toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!